Aanbieding!

TimFit SX5 Cappuccino

29,95

Uitgebalanceerde voeding voor een fractie van de kosten en tijd!

✓ 5 dagen effectief afvallen (2 shakes per dag)
✓ Lekkere, frisse smaak Cappuccino
✓ 10 Volledige maaltijden van €2,50!
✓ In handige meeneem sachets
✓ Gratis Diner Recepten
✓ Vrijblijvende begeleiding

(86 klantbeoordelingen)
TimFit SX5 Cappuccino 34,95 29,95
Spaar 8 TIMs Spaarpunten

Afvallen met TimFit

Afvallen door de timfit sx-5 maaltijden: eenvoudig, voedzaam en lekker voor man en vrouw!

Met TimFit® valt u effectief af door 3 uitgebalanceerde maaltijden per dag te nuttigen waarvan u twee maaltijden per dag (ontbijt en de lunch) door de unieke gezonde en uitgebalanceerde TimFit SX-5 maaltijden vervangt. Door de unieke SX-5 mix en uitgekiende dosering van micro- en macronutriënten is TimFit de crème de la crème onder de uitgebalanceerde maaltijdvervangers. De TimFit voedzame maaltijden zijn eenvoudig en snel te bereiden en kunnen u geld besparen. Daarnaast vinden onze TimFit klanten ze ook nog eens heel erg lekker!

Eenvoudig en Lekker!

TimFit SX5 is eenvoudig te volgen en perfect te integreren in uw dagelijks leven!

Tijdens de avondmaaltijd bereidt u uw eigen maaltijd met mager vlees of vis en groenten volgens onze smakelijke en eenvoudig te bereiden recepten die vetvrij en koolhydraatarm (brandstof uit aardappelen, brood, pasta etc. worden tijdelijk geweerd) zijn. Uw gezinsleven en sociale leven hoeven nu dus niet meer te lijden omdat u wilt afvallen. 

U kunt dus gewoon (met een kleine aanpassing) deelnemen aan de avondmaaltijd of met uw gezin uit eten gaan.

3 Afslankfasen 

Door onze 3 afslankfasen houd je controle op jouw gewichtsverlies. Je valt niet te snel óf te weinig af en zorg je voor duurzaam resultaat!

Het TimFit SX-5 Afslankprogramma omvat het drie fase programma, waarbij elke fase haar eigen eenvoudige dieetrichtlijn heeft. U hoeft dus niks te tellen of te wegen. U weet precies aan de hand van onze dieetrichtlijnen wat u wel en niet mag eten.

Fase 1: Afvallen
Fase 2: Stabiliseren
Fase 3: Op gewicht blijven

4 Soorten Eiwitten

26 gram per maaltijd: 2 keer zo hoog dan andere maaltijdvervangers!

 1. Ei albumine
 2. Wei eiwit isolaat
 3. Soja eiwit isolaat
 4. Caseine micellair

De meeste maaltijd(suiker)shakes halen energie voor het merendeel uit de “goedkope” koolhydraten (lees suiker). Vergelijk de ingrediënten maar eens met andere shakes en kies voor TimFit kwaliteit.

Bij TimFit SX-5 maaltijdvervanger wordt de energie i.p.v. uit de koolhydraten voor het grootste deel uit het dubbele portie proteïnen(=eiwitten) gehaald waardoor o.a. de stofwisseling gestimuleerd blijft. Jouw lichaam gaat dus niet in de “spaarstand” zoals bij de meeste andere shakes.

Unieke Ingrediënten

Deze 4 extra ingrediënten vind je ook niet terug bij andere maaltijdvervangers

 1. L-Choline
 2. L-Carnitine
 3. Chroom
 4. Groene thee

Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van de spiermassa, Chroom draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én tot een normaal metabolisme van macronutriënten. Daarnaast draagt Choline bij tot een normaal metabolisme & homocysteïne.

3 Soorten Vezels

6,6 gram per maaltijd: dubbel zo veel én drie keer zo veel vezels dan andere maaltijdvervangers!

 1. Inuline
 2. Acaciagom
 3. Fructo oligosacchariden

Jouw lichaam heeft met het TimFit voedingspatroon niet kampen met tekorten doordat je jouw lichaam voorziet van essentiële voedingsstoffen.

Het is namelijk van cruciaal belang dat je tijdens het afvallen alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt en dus geen schade aan jouw lichaam toebrengt. Pleeg tijdens het afvallen dus geen roofbouw op jouw lichaam en kies voor het uitgebalanceerde, uitgekiende voedingspatroon van TimFit.

23 Soorten Vitaminen en Mineralen

Unieke Samenstelling!

Uiteraard zijn aan de officiële TimFit maaltijdvervangers alle essentiële voedingsstoffen (macro, micro en essentiële nutriënten) toegevoegd waaronder 23 vitaminen en mineralen, linolzuur, koolhydraten en vetten. Dit vind je absoluut niet bij andere producten en maakt TimFit uniek!

Er zijn namelijk ook genoeg eiwit/proteïne shakes verkrijgbaar die belangrijke vitaminen en mineralen of andere nutriënten missen (bijvoorbeeld het zeer essentiële mineraal kalium of linolzuur). Hierdoor kan je, zonder dat je het weet, mogelijk schade toebrengen aan jouw lichaam.

Deze type eiwit/proteïne shakes worden vaak gebruikt om een maaltijd te vervangen terwijl deze uitsluitend dienen als toevoeging op jouw dagelijkse eetpatroon.

TimFit Friends

Samen afvallen in een besloten community!

TimFit Friends is een besloten community op Facebook waar mensen zoals jij Afslankervaringen, gerechten en tips delen. Want alleen afvallen kan soms erg lastig zijn. Bij de eerste de beste terugval heb je misschien niet de motivatie om door te gaan! Door elkaar te stimuleren tijdens het afvallen zorg je er voor dat je blijft volhouden!

Wat kan je van timfit friends verwachten?

✓ Lekkere bereidingstips!
✓ Een plek om jouw vragen te stellen!
✓ Echte afslankervaringen!
✓ Afslankresultaten van anderen
✓ Extra motivatie voor jou!
✓ Afslank Inspiratie!

Word jij ook TimFit Friend?

Echte Afslankervaringen

Wij zijn écht trots op onze klanten. 

Sommige TimFitters zijn 5 kilo afgevallen, anderen meer dan 60 kilo! Voor elke Afslankdoel is er een (TimFit) oplossing en we zijn dan ook blij dat onze klanten hun verhalen met ons wilde delen.

Lees het verhaal van:

Frans (-50kg) die voor zijn trouwdag is afgevallen
Priscilla (-25kg) die weer trots in de spiegel kijkt
Anita (-63kg) die al veel diëten geprobeerd had
Mirjam (-15kg) die de zwangerschapskilo’s te lijf ging
Mendy (-25kg) die de kilo’s na de overgang overwon!

Gratis Persoonlijk Afslankadvies

Weet je niet waar je moet beginnen of heb je specifiek advies nodig?

De TimFit Afslankcoaches willen je graag hepen om jouw doel te bereiken. We gaan een manier vinden die voor jou werkt en blijft werken! 

Afvallen is namelijk voor iedereen anders, dat hebben we in de afgelopen 15 jaar wel gemerkt! Wil je ook een persoonlijk advies op basis van jouw lichaam en wensen? Beantwoord onderstaande vragen en wij geven je Gratis persoonlijk advies binnen één werkdag! We gaan vanzelfsprekend discreet met jouw gegevens om.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
We zullen het advies naar dit e-mail adres sturen.

Vrijblijvende Afslankbegeleiding

Begeleiding als je klant bent

Het TimFit coaching team staat klaar om je te helpen met het bereiken van je streefgewicht! Je kunt een gesprek starten met je Coach via de volgende manieren.

E-mail – Stuur een e-mail
Whatsapp – Stuur een  Whatsapp naar je coach.
Facebook Messenger – Via TimFit facebook
Chat
 – Via de groene knop linksonderin.
Bellen – Via een van de bovenstaande optie’s kan je een bel afspraak maken met jouw coach. We bellen je dan op het afgesproken tijdstip!

Afslankpakketten

Wil je meteen Serieus Afvallen, Kies dan één van onze Afslankpakketten 👇

 • Vanaf: 29,95 Toevoegen
 • Vanaf: 99,95 Toevoegen
 • Vanaf: 79,50 Toevoegen
 • Vanaf: 145,00 Toevoegen
 • Vanaf: 0,00 Toevoegen

Wetenschappelijk Bewezen

TimFit SX5 is een wetenschappelijk onderbouwde afslankmethode! Gegarandeerd Resultaat!

EU verordening Nr. 432/2012 m.b.t. een maaltijd vervangend product voor gewichtsbeheersing:

Afvallen: De vervanging van twee dagelijkse maaltijden van een energiebeperkt dieet door een maaltijd vervangend product (TimFit SX-5 ) draagt bij tot gewichtsverlies.

Blijf op gewicht: De vervanging van één dagelijkse maaltijd van een energiebeperkt dieet door een maaltijd vervangend product (TimFit SX-5) draagt bij tot het behoud van het gewicht na gewichtsverlies. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

 • Eiwitten dragen bij tot de instandhouding an de spiermassa
 • Chroom draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten
 • Chroom draagt bij tot een normaal metabolisme van macronutriënten
 • Choline draagt bij tot een normaal metabolisme van vet
 • Choline draagt bij tot een normaal metabolisme van homocysteïne

Goedgekeurd: TimFit SX-5 is genotificeerd (onder nummer NUT/AS 1850/1/2/4/8) door de federale overheidsdienst volksgezondheid, veiligheid van de voedselketen en leefmilieu.

Afslankrepen

Vervang je Shake door een Vaste Bite!

Of het nu thuis, tijdens het studeren, op het werk of onderweg is: de TimFit Maaltijdreep biedt jou op elk moment van de dag hoogwaardige proteïne!

De TimFit maaltijdrepen zijn verkrijgbaar in 4 smaken: Witte chocolade, Melk chocolade, Pure chocolade en Karamel.

Hoog proteïnegehalte – Een maaltijdreep is lekker makkelijk; je hebt een volwaardige maaltijd die je zo even uit je tas kunt pakken en lekker op kunt eten. Eiwitten zorgen voor een voldaan gevoel en zorgen ervoor dat je geen honger krijgt. De TimFit maaltijdrepen zijn perfect als alternatief voor een TimFit Shake.

Unieke Ingrediënten

Bevat alle essentiële voedingstoffen: jouw lichaam heeft niet te kampen met tekorten

Jouw lichaam heeft met het TimFit voedingspatroon niet kampen met tekorten doordat je jouw lichaam voorziet van essentiële voedingsstoffen. Het is namelijk van cruciaal belang dat je tijdens het afvallen alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt en dus geen schade aan jouw lichaam toebrengt. Pleeg tijdens het afvallen dus geen roofbouw op jouw lichaam en kies voor het uitgebalanceerde en uitgekiende voedingspatroon van TimFit.

De TimFit maaltijdrepen kan je gebruiken als je niet in de gelegenheid bent om een TimFit SX-5 Shake te bereiden, bijvoorbeeld als je onderweg bent, of als je meer zin heeft in een ‘vaste bite’.

Uiteraard zijn aan de officiële TimFit maaltijdvervangers alle essentiële voedingsstoffen (macro, micro en essentiële nutriënten) toegevoegd waaronder 23 vitaminen en mineralen, linolzuur, koolhydraten en vetten.

Onze Afslankrepen

Vervang je Shake door een Vaste Bite! Probeer de Afslankrepen van TimFit 👇

 • 16,95 Toevoegen
 • 16,95 Toevoegen
 • 16,95 Toevoegen
 • 13,95 Toevoegen

TimFit Aminozuren

Aminozuren voor spieropbouw, spieronderhoud, de stofwisseling en vetverbranding.

Of we steeds meer vet opslaan of slank blijven wordt in feite door de hormonen bepaald. Hier ligt ook de sleutel voor het afvallen: Door een gerichte inname van bepaalde aminozuren stimuleren we het lichaam voldoende slank makende hormonen te produceren. Altijd natuurlijk en in overeenstemming met de lichamelijke behoeften.

TimFit CLA

Voor Spier en Vetbalans.

In de sportwereld is CLA een bekend supplement dat vaak wordt gebruikt in combinatie met gewichtsbeheersingsprogramma’s waarbij de nadruk ligt op het behoud van spiermassa.

Spierweefsel is noodzakelijk om vet te verbranden. De meeste dieetrestricties zijn vaak zo fors dat behalve vetweefsel ook spierweefsel wordt aangebroken. Het gevolg hiervan is dat na aanvang van het normale dieet het gewicht er weer aanvliegt. Dit wordt het “jojo-effect” genoemd.

TimFit Chroom

TimFit Chroom is een goede aanvulling op het dieet voor een stabiel bloedsuikerspiegel.

TimFit CHROME  bevat een hoge dosering CHROME picolinaat en wordt goed door het lichaam opgenomen. 

Chroom is een belangrijk mineraal dat ook bijdraagt tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten. Daarnaast zijn gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk.

TimFit Detoxkuur

Detox 24/7 geeft uw lichaam een inwendige reiniging en rekent af met toxische stoffen. Breng uw lichaam weer in balans met 19 actieve ingrediënten.

TimFit Detox 24/7 is een goede aanvulling op TimFit SX-5 afslankprogramma. Je kunt deze 10 daagse kuur voor en na het SX-5 afslankprogramma volgen.

U kunt TimFit Detox puur innemen of mengen met een andere drank. Gebruik TimFit Detox 5 dagen lang als kuur. Drink 3 doseringen over de dag verdeeld.

TimFit L-Carnitine

L-carnitine is een aminozuur dat verantwoordelijk is voor het transport van lange keten vetzuren naar de mitochondriën. Een mitochdrion is een energie producerend orgaantje in de cel.

Het aantal mitochondriën per cel, verschilt enorm per orgaan. Van een paar honderd tot een paar duizend in een spiercel. L-carnitine werkt als een shuttlemolecuul, het transporteert vetzuren van buiten de cel naar de mitochondriën binnenin de cel.

Ideaal voor een goede vetstofwisseling.

TimFit Vetverbrander

De TimFit vetverbrander is een geheel nieuwe, zeer sterke formule. Door gebruik te maken van sterke extracten zijn de capsules klein gebleven en hierdoor makkelijker in te nemen.

TimFit Vetverbrander kan je doel van gewichtsverlies ondersteunen mits je het combineert met een dieet en voldoende beweging. 

Met Banablad extract, Citrusbioflavoinen, Groene thee, Spaanse peper en Salix Matsudana extract De combinatie van verschillende kruiden extracten waaronder groene thee maakt het een sterk product. Groene Thee heeft een thermogene werking.

TimFit Slimming Drops

Neem deze druppels voor de maaltijd als je snel vet wil verbranden!

Eigenlijk is het heel simpel. Afvallen gaat gepaard met energieverlies. Dit uit zich bijvoorbeeld in hongergevoel, vermoeidheid of lusteloosheid. Soms merk je er niets van, maar jouw lichaam wel. Dat lijkt niet zo heel erg, maar is het wel. Uw lichaam wordt namelijk langzamer, waardoor het afslankproces steeds verder vertraagt. Hoe meer je jouw best doet, hoe minder je afvalt! Herkenbaar? Daar komt Slimming Drops om de hoek kijken

Slimming Drops is dusdanig samengesteld dat het helpt uw energieniveau op peil houden, terwijl het gelijktijdig de spijsvertering en calorieverbranding stimuleert, waardoor het van binnenuit helpt om af te vallen. Dáárom is afslanken met behulp van Slimming Drops zo’n plezierige ervaring!

Beoordelingen voor TimFit SX5 Cappuccino

 1. Debbie

  Hoi iedereen
  Ik ben op 3 oktober begonnen met de druppels, cla, aminozuren en vetverbranders.
  Heb het dieet in het boekje nauwgezet gevolgd en op 4 weken tijd ben ik 6 kilo kwijt, van 66 naar 60…
  Het dieet helpt maar je moet discipline hebben en goed de regels volgen!
  Heel moeilijk vond ik het niet…

  Grts debbie

 2. Suzy

  Zeer goede producten die wel degelijk resultaat hebben als je ze gebruikt zoals het hoort. Ikzelf ben verzot op de cappuccino shake omdat ik sowieso een koffieliefhebber ben😁. Als je deze producten vergelijkt met eender welke maaltijdvervanger gewoon uit de supermarkt dan zal je zelf zien dat er hier een heel pak minder koolhydraten/suikers inzitten dan in de aanbiedingen bij winkels en zelfs t.o.v. andere zéér bekende afslank shakes dus ik blijf favoriete gebruiker na mijn dieet nu nog occasioneel als onderhoudsbasis👌👍

 3. Judith

  Nadat ik TimFit was gaan gebruiken is ook mijn man over stag gegaan. Wij gebruiken de shakes en vetverbrander en hebben de detoxdrank gebruikt. En ‘avonds gebruiken we een warme maaltijd niet koolhydraat arm. Maar we letten er wel op, zo min mogelijk te nemen. Ik merk dat het niet zo snel gaat helaas. De 1e week vloog er 4 kilo af maar nu gaat het met onsjes. We houden vol! De shakes zijn trouwens erg lekker en je houd er lang een voldaan gevoel van.
  De communicatie met de klantenservice is super! Bij een vraag krijg je erg snel reactie, top Marjan👍

 4. hans

  Tevreden over timfit in het algemeen.
  Levering van de producten gaat vlot.
  Je kan ook steeds beroep doen op coaching via mail, daar helpen ze je vooraf om de juiste keuzes te maken wat er voor jou best past en ook tijdens het afvallen met tips. Ook dit verloopt vlot. Meestal dag zelf nog antwoord!
  En niet onbelangrijk het werkt, ik zou het zeker aanraden 😁

 5. Jose

  Timfit raadt ik iedereen aan! Ik ben bijna 8 kg kwijt in 6 weken. Doordat ik in de overgang ben wordt afvallen nog een stuk lastiger. Met timfit is het me gelukt. De shakes zijn heerlijk en je hebt een vol gevoel. Top product!!

 6. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Het is voor mij persoonlijk goed vol te houden. Ik neem alleen wel een gezonde tussendoor, anders duurt de dag te lang. Begin al om 06.30 uur met het ontbijt.

 7. Marjolein (geverifieerde eigenaar)

  Zeer praktisch en efficient dieet, door de verschillende opties (repen, shakes) en “normaal” avond eten, goed te combineren met een druk en rijzend bestaan.

 8. Joosje (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben nog niet zo lang bezig maar zie wel goede resultaten, en als je er een beetje bij sport gaat het helemaal lekker snel.
  Ik ben erg tevreden, vooral met het feit dat ik nauwelijks honger heb en het shaken dus makkelijk vol kan houden.
  Ik ga zeker door tot mijn streefgewicht bereikt is.

 9. Jennifer (geverifieerde eigenaar)

  Geweldige ervaring! Makkelijk, lekker en doeltreffend afvallen met TimFit!

 10. Syl (geverifieerde eigenaar)

  Het is heel makkelijk vol te houden zelfs tijdens werk. Ik val er makkelijk van af. Het gaat bij mij niet zo snel omdat ik me niet aan de strenge regels hou van het avond eten omdat ik gewoon met mijn gezin mee eet. Maar ik val toch makkelijk af. Inmiddels 14 kilo afgevallen…en tijdje niet gedaan. Netjes op gewicht gebleven en nu weer opnieuw begonnen en er is weer een kilo af dus ik ga nog even door

 11. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben erg tevreden. Afvallen gaat prima en ik heb enorm veel energie en nauwelijks hongergevoel tussendoor.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *