👉 5 kilo Kwijt met TopFit

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

Veelgestelde Vragen

Over de TimFit Afslankformule

Werking en Afslankresultaten

TimFit

TimFit is zo veelzijdig qua samenstelling maar ook om te gebruiken. Je kunt het nemen als het beste ontbijt, geen honger gevoel overdag, suikerspiegel in balans, extra verbranding door de supplementen die erin zitten, bomvol proteïne (verzadigend en hoge verbrandingswaarde), vezels (goede stoelgang en verzadigend) en alle vitaminen, mineralen, aminozuren wat je lichaam nodig heeft krijg je met 1 shake binnen. Daarbij is het ook nog eens echt super lekker.

Wil je afvallen, neem 2 x per dag een TimFitSX5 shake, ter vervanging van je ontbijt en lunch. Avond/diner (je mag natuurlijk ook diner shake nemen en lunch als hoofdmaaltijd zien) koolhydraat en vetvrij, als voorbeeld een lekker stukje kip, wit vis, magere vlees met groente etc. Eenmaal op gewicht, bouw je het af naar 1 x per dag een SX5 TimFit shake, en ga je langzaam weer koolhydraten toevoegen aan je maaltijd.

Je lichaam komt in balans, en schrikt niet meer. Mocht je toch eens iets teveel suikers/vetten hebben gegeten, dan ga je een dagje weer 2 x een TimFit SX5 shake nemen. Veel klanten nemen bijvoorbeeld op maandag en donderdag 2 x een SX5 shake en eten overige dagen “normaal” en blijven zo al jaren op gewicht, met de beste voeding en energie ook nog eens erg gezond.

Geen jojo effect dus bij TimFit, dit ga je zelf ook ervaren. Je kunt het dus zelf aanpassen aan hoe jouw lichaam reageert en wat je doel is. Daarbij is de prijs ook zeer gunstig, altijd fijn, en zijn de smaken echt heerlijk. Banaan, Aardbei, Vanille, Chocolade en Cappuccino.

We hebben proefpakketten waar alle smaken (x2) in zitten, zodat je weet waar je voorkeur naar uit gaat qua smaak. Je mag TimFit SX5 “onbeperkt” qua maaltijd eten/drinken, omdat het de beste voeding is wat je je lichaam maar kunt bieden/geven.

Wetenschappelijk getest en onderbouwt, al ruim 10 jaar. Heb je nog vragen (op de site staat ook veel informatie, filmpje met meer uitleg) ook online staan onze coaches ( gratis begeleiding) klaar voor je om je te ondersteunen, tips of adviezen te geven.

Als je naar onze samenstelling kijkt zie je meteen waarom, deze is namelijk echt uniek. De verhoudingen tussen de 4 verschillende soorten hoogwaardige proteïne maakt het samen met de uitgebreide vitaminen, mineralen, aminozuren, en daarbij nog extra vetverbranders zo uniek en perfect, de Rolls Royce onder de shakes worden we niet voor niets genoemd. TimFit SX5 zit qua samenstelling ook erg hoog in vezelwaarde, (voor een goede stoelgang, en dus geen verklevingen en verstopping) tevens zorgt het ook voor een extra verzadigd gevoel. Je lichaam houdt niet vast, maar gaat naar de hoogste stand van verbranding.

Het aantal calorieën zegt of bepaalt niet alles, … wel wat je eet en de hoeveelheid hiervan. In een kroket zit 130 calorieën, maar zit geen voedingswaar in waar je lichaam van gaat verbranden, integendeel, het slaat alles op in vetten.

In de shake zitten meer calorieën,, alleen is het verschil dat de shake gezond is, goede voeding voor je lichaam, vol met vitaminen, mineralen maar voornamelijk hoog in (4 verschillende soorten) proteïne, waardoor je lichaam volop in verbranding komt, hard moet gaan werken. Maak je de shake aan met magere melk dan is het aantal calorieën ongeveer tussen de 210/ 220 per shake, maak je het aan met water (wat ik zeker de eerste week niet adviseer omdat je de extra melk eiwitten nodig hebt) dan zit je op ongeveer 170 calorieën.

Je krijgt juist met TimFit SX5 maximale voeding binnen, hoogwaardige proteïne ( 4 verschillende soorten) met daarbij alle vitaminen, mineralen, aminozuren eraan toegevoegd.

Dit krijg je met een “normale” maaltijd (helaas) niet meer binnen qua vitaminen maar ook qua proteïne. Dan zitten er ook nog extra vetverbranders en vezels verwerkt in TimFit SX5

Optimale voeding dus maar laag in calorieën (suikers en vetten) Goede voeding gaat overigens niet om de hoeveelheid calorieën, maar om de voedingstoffen je binnen krijgt. Je mag TimFit SX5 met magere melk/ magere Franse /Griekse kwark of magere yoghurt aanmaken, ( 200 ML)

Of combineren, half ( 100ml) water half (100 ml) magere melk, maar nog niet de eerste week. Verse gember thee is ook zeker een aanrader naast je 2,5 liter water. Avondmaaltijd is belangrijk dat je wel je proteïne binnen krijgt met de juiste groente ( zie lijst groente wat je mag eten) Dat zorgt ervoor dat je verbranding (metabolisme) hoog blijft staan qua verbranding en zorgt tevens ook voor verzadigd gevoel.

Het is heel wisselend hoe vrouwen reageren, maar om eerlijk te zeggen, bijna 85% van de vrouwen voelt zich bijna gereset na het volgen van TimFit SX5. Je zuivert je lichaam zo goed, dat het alleen daarom al goed is voor je lichaam en geest. Helemaal voor je hormoonhuishouding, wat toch al schommelt. Normaal val je gemiddeld tussen de 8 en 10% in vetten af, maar dit is met of zonder overgang altijd per persoon verschillend.

Je gaat je lichaam meer voeding geven dan ooit, dat zal je ook al vrij snel gaan merken in energie. De eerste dagen zijn het lastigste, neem gerust een appel of hard gekookt eitje (zonder eigeel) extra mocht je hier behoefte aan hebben. Je lichaam moet ontgiften van alle suikers die je (ongemerkt) binnen hebt gekregen. Dit duurt meestal 2 a 3 dagen, dan ben je erdoor.

Drink echt 2,5 liter water zodat suikers/afvalstoffen goed je lichaam kunnen verlaten. Heb je hoofdpijn de eerste dagen dan drink je te weinig water. Vermijd tomaten en matig met koffie en thee. Verse gember thee is wel zeer aan te raden.

In het doosje zit een boekje, hier staan tips en adviezen in, ook hoe je het moet laarmaken/gebruiken. Op de doos zelf staat ook beschreven hoe je het moet gebruiken. Op de site staat een filmpje, altijd leuk om te zien, waar alles ook wordt uitgelegd. Er staan voorbeeld recepten in het boekje mocht je geen inspiratie hebben voor een lekkere maaltijd. Je mengt 200 ml magere melk (of eventueel een keer met mager yoghurt/magere Griekse/Franse kwark) met de inhoud van de sachet. Goed schudden, en meteen opdrinken. Om af te vallen, je vervangt 2 maaltijden voor de SX5 shake, en 1 (avond) maaltijd mag je met je gezin mee (of )uit- eten, maar vermijd pasta’s / aardappelen/ pizza/ en sausjes. Dit zijn de dik makers.

Tussendoor een granny smith (max 2 per dag), je mag een opkikkertje kip of naturel (geen cup a soep) , een keer 1 of 2 melba toastjes met een hard gekookt eitje (zonder eigeel) erop verdeeld, altijd lekker voor in de avond, heb je toch iets te knabbelen.

Deze tussendoortjes mag je eten, mocht je hier behoefte aan hebben, maar hoeft dus niet. Liever dat je dit een keer eet wanneer je echt trek/honger hebben (de eerste dagen kun je dit hebben, is ook per persoon verschillend.) Hier moet je even doorheen, ga dan geen foute dingen eten, maak je het jezelf alleen maar moeilijker. Drink voldoende water , 2,5 liter per dag, en verse gember thee ernaast drinken, erg goed.

Je kunt zeker met TimFit starten, maar wel aangepast. Afvallen op je vetten, maar wel met de juiste/goede ondersteuning voor spierbehoud en de juiste energie is per persoon verschillend.

Pas op dat je niet aan je spiermassa gaat zitten, geef je lichaam minstens een dag rust om te herstellen. Neem gerust online contact met één van onze coaches op, zij kunnen je daarin het juiste advies geven.

Sport je veel dan zal je niet meteen het verschil gaan zien op de weegschaal. Een dag na het sporten ben je altijd zwaarder, je spieren houden vocht vast. en daarbij is spiermassa zwaarder dan vetmassa. Focus je dus niet volledig op de weegschaal, maar kijk naar centimeters, soms zie je het niet terug op de weegschaal maar voel je het wel aan je broeksriem.

TimFit bestaat uit 3 fasen namelijk de afslankfase, stabilisatiefase en op gewichtfase. Om goed op gewicht te blijven is het belangrijk om goed te stabiliseren. Hoe je dit het beste kan aanpakken staat duidelijk omschreven in de handleiding die je bij elke TimFit bestelling ontvangt. Kom je er niet uit? Onze ervaren afslankcoaches helpen je graag!

Tijdens de TimFit afslankfase neem je 2x per dag een maaltijdshake of maaltijdreep bij voorkeur tijdens het ontbijt en lunch. Daarnaast mag je maximaal 3 gezonde tussendoortjes eten. In de avond mag je genieten van een heerlijk zelfbereide koolhydraatbeperkte maaltijd met lekker veel groente en een stukje mager vlees, vis, kip of vleesvervanger. In de stabilisatiefase gaan wij koolhydraten weer op uitgekiende wijze toevoegen aan een gezond eetpatroon zodat je niet meer gaat aankomen in gewicht.

Onze TimFit SX-5 maaltijdshakes zijn volwaardige maaltijdvervangers. Hierdoor is het voldoende om de shake te mengen met 200 ml water. Ter afwisseling mag je de shake ook mengen met 200 ml Sojamelk light, Amandelmelk ongezoet of Griekse yoghurt 0% vet
Onze TimFit shakes en repen zijn volwaardige maaltijdvervangers en bevatten meer vitamines, mineralen, vezels en eiwitten dan 2 belegde volkoren boterhammen. Je kan er dus van uit gaan dat je geen tekorten zal opbouwen.
Onze TimFit shakes en repen bevatten maar liefst 23 vitamines en mineralen. Met 2 TimFit maaltijdvervangers kom je aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid.
TimFit bestaat uit 3 fasen namelijk de afslankfase, stabilisatiefase en op gewicht fase. Om goed op gewicht te blijven is het belangrijk om goed te stabiliseren. Hoe je dit het beste kan aanpakken staat duidelijk omschreven in de handleiding die je bij elke TimFit bestelling ontvangt. Kom je er niet uit? Onze ervaren afslank coaches helpen je graag!
Timfit SX 5 is een wetenschappelijk onderbouwde afslankmethode met gegarandeerd resultaat. TimFit onderscheidt zich door een unieke samenstelling, de 3 afslankfases en de gratis coaching van onze ervaren gediplomeerde voeding- en afslankcoaches. Door deze unieke combinatie kunnen wij succes in gewichtsverlies garanderen.
TimFit is geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. Onder de 18 jaar ben je nog in de groei en adviseren wij geen maaltijdvervangers tenzij voorgeschreven door een behandelend arts.
TimFit bevat Soja, Melk (lactose), Cacao en ei.
Er zijn geen wisselwerkingen bekend op medicatie. Bij twijfel adviseren wij altijd eerst een arts te raadplegen

TimFit is glutenvrij echter kunnen er wel sporen van gluten aanwezig zijn gezien TimFit wordt gefabriceerd in een omgeving waar ook glutenbevattende producten worden gemaakt.

De samenstelling van TimFit SX-5 kunt u vinden via https://timfit.com/wat-is-timfit/

Gratis Verzending 🆓

Bij alle orders vanaf € 40,-

Morgen in Huis 📦

Bezorgd in Nederland en Belgie

Webshop Keurmerk ✔️

Weten waar je mee te maken hebt

Nederlands Product 🇳🇱

Geproduceerd in Nederland (HACCP)