👉 5 kilo Kwijt met TopFit

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

Afvallen met TimFit

Afvallen door de timfit sx-5 maaltijden: eenvoudig, voedzaam en lekker voor man en vrouw!

Met TimFit® valt je effectief af door 3 uitgebalanceerde maaltijden per dag te nuttigen waarvan je twee maaltijden per dag (ontbijt en de lunch) door de unieke gezonde en uitgebalanceerde TimFit SX-5 maaltijden vervangt. Door de unieke SX-5 mix en uitgekiende dosering van micro- en macronutriënten is TimFit de crème de la crème onder de uitgebalanceerde maaltijdvervangers. De TimFit voedzame maaltijden zijn eenvoudig en snel te bereiden en kunnen je geld besparen. Daarnaast vinden onze TimFit klanten ze ook nog eens heel erg lekker!

Eenvoudig en Lekker!

TimFit SX5 is eenvoudig te volgen en perfect te integreren in jouw dagelijks leven!

Tijdens de avondmaaltijd bereid je jouw eigen maaltijd met mager vlees of vis en groenten volgens onze smakelijke en eenvoudig te bereiden recepten die vetvrij en koolhydraatarm (brandstof uit aardappelen, brood, pasta etc. worden tijdelijk geweerd) zijn. Jouw gezinsleven en sociale leven hoeven nu dus niet meer te lijden omdat je wilt afvallen. 

Je kunt dus gewoon (met een kleine aanpassing) deelnemen aan de avondmaaltijd of met jouw gezin uit eten gaan.

3 Afslankfasen 

Door onze 3 afslankfasen houd je controle op jouw gewichtsverlies. Je valt niet te snel óf te weinig af en zorg je voor duurzaam resultaat!

Het TimFit SX-5 Afslankprogramma omvat het drie fase programma, waarbij elke fase haar eigen eenvoudige dieetrichtlijn heeft en waarbij de avondmaaltijd eenvoudig te bereiden is en geen ingewikkelde recepten heeft. Je hoeft dus niks te tellen of te wegen. Je weet precies aan de hand van onze dieetrichtlijnen wat je wel en niet mag eten.

Fase 1: Afvallen
Fase 2: Stabiliseren
Fase 3: Op gewicht blijven

Nieuw Spaarsysteem TIMs

TimFit introduceert met trots TIMS, het revolutionaire spaarsysteem dat je beloont bij elke gezonde keuze. Met TIMS (TimFit Incentive Membership System) spaar je eenvoudig punten bij elke bestelling, waarmee je kunt genieten van aantrekkelijke kortingen op je volgende aankoop. 

Hoe werkt het? Bij elke aanschaf van TimFit-producten verdien je TIMS-punten, die automatisch aan je account worden toegevoegd. Of je nu kiest voor een voedzame shake, een proteïnerijke snack of een gezonde maaltijd, je spaart altijd mee. Deze punten kun je op elk gewenst moment inwisselen voor korting op je volgende bestelling, waardoor gezonde voeding nog toegankelijker wordt. 

TIMS is meer dan alleen een spaarsysteem; het is een blijk van waardering voor jouw inzet voor een gezonde levensstijl. TimFit moedigt je aan om bewuste keuzes te maken en beloont je daarvoor met exclusieve voordelen. Ontdek het gemak en de beloningen van TIMS!

Het ideale ontbijt

Iedereen weet het: ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag! Het TimFit SX5 kan je daarbij helpen!

Na het avond eten van de voorgaande dag en een nachtrust van zo’n 9 uur zijn de energiereserves laag en zijn de meeste bouwstoffen verbruikt voor herstel van weefsels. Doordat je gedurende de nacht meer dan 1 liter vocht bent kwijt geraakt, dient ook uw vochtbalans zo snel mogelijk weer aangevuld te worden. 

Kortom ontbijten is het belangrijkste eetmoment van de dag. Overslaan van het ontbijt of een eenzijdig ontbijt kan uw energie en stofwisseling de gehele dag flink verstoren. Om het beste uit uzelf te halen is een uitgebalanceerd ontbijt is van belang. Het geeft je jouw energie terug en zet uw stofwisseling in werking. Je bent beter in staat om te presteren. Ook zal je merken dat je minder snel naar zoete of hartige snacks grijpen zal. Een uitgebalanceerd ontbijt bestaat uit complexe koolhydraten, eiwit, vitaminen en een beetje vet. Complexe koolhydraten laten de bloedsuikerspiegel langzaam stijgen, waardoor je langer een verzadigd gevoel heeft.

Traditioneel europees ontbijt!

In de ochtend veroorzaken enkelvoudige koolhydraten (suiker). Het eten van enkelvoudige koolhydraten in de ochtend zoals gesuikerde ontbijtgranen, witbrood, zoet beleg en zoete broodjes, geeft een korte stoot aan energie en stilt uw trek, maar het effect duurt slechts kort. 

Uw energieniveau zakt niet alleen pijlsnel, maar je mist ook alle andere voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft om naar behoren te functioneren, zoals proteïne, vezels, vitaminen en mineralen. Als resultaat hiervan voel je jesneller moe, je verliest uw concentratie en je hebt voor lunchtijd weer trek, behoefte aan meer koolhydraten. Als je hieraan toegeeft wordt het een vicieuze cirkel.

Ontbijt Overslaan

Als je geen trek heeft in de ochtend, of geen tijd heeft om jouw ontbijt te nuttigen, probeert je lichaam te putten uit haar reserves van voedingsstoffen en water om te kunnen functioneren, maar die zijn ’s nachts al uitgeput. 

Als je niets eet voel je je vaak moe, hongerig en krijg je behoefte aan zoet voedsel zoals chocolade, koekjes of zoete koffie om meer energie te krijgen. Dit wordt op den duur ook een vicieuze cirkel, wat je gewicht en welzijn aantast.

Een uitgebalanceerd ontbijt!

Een uitgebalanceerd ontbijt, zoals bij het TimFit SX5, voorziet het lichaam van alle vitale voedingsstoffen en energie. Hierdoor blijft de bloedsuikerspiegel binnen de normale waarden. Dit helpt gedurende de dag het verlangen naar koolhydraatrijke voeding te vermijden. Op deze manier blijft de eetlust onder controle en verdwijnen de hongeraanvallen voor enkelvoudige suikers (zoals snacks, koek, chocolade, gebak, frisdrank, etc). 

Wat zit in een uitgebalanceerd ontbijt?  Zorgt dat het lichaam essentiële voedingsstoffen geleverd krijgt; Daardoor krijgt het lichaam energie geleverd; Daarnaast krijgt het lichaam ook water geleverd en helpt het bij het onderhouden van normale bloedsuikerzwaarden

Afslankpakketten

Wil je meteen Serieus Afvallen, Kies dan één van onze Afslankpakketten 👇

 • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €29,95. Toevoegen
 • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €139,95.Huidige prijs is: €99,95. Toevoegen
 • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €79,50. Toevoegen
 • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €199,00.Huidige prijs is: €145,00. Toevoegen
 • Vanaf: 0,00 Toevoegen

4 Soorten Eiwitten

26 gram per maaltijd: 2 keer zo hoog dan andere maaltijdvervangers!

 1. Ei albumine
 2. Wei eiwit isolaat
 3. Soja eiwit isolaat
 4. Caseine micellair

De meeste maaltijd(suiker)shakes halen energie voor het merendeel uit de “goedkope” koolhydraten (lees suiker). Vergelijk de ingrediënten maar eens met andere shakes en kies voor TimFit kwaliteit.

Bij TimFit SX-5 maaltijdvervanger wordt de energie i.p.v. uit de koolhydraten voor het grootste deel uit het dubbele portie proteïnen(=eiwitten) gehaald waardoor o.a. de stofwisseling gestimuleerd blijft. Jouw lichaam gaat dus niet in de “spaarstand” zoals bij de meeste andere shakes.

Unieke Ingrediënten

Deze 4 extra ingrediënten vind je ook niet terug bij andere maaltijdvervangers

 1. L-Choline
 2. L-Carnitine
 3. Chroom
 4. Groene thee

Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van de spiermassa, Chroom draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én tot een normaal metabolisme van macronutriënten. Daarnaast draagt Choline bij tot een normaal metabolisme & homocysteïne.

3 Soorten Vezels

6,6 gram per maaltijd: dubbel zo veel én drie keer zo veel vezels dan andere maaltijdvervangers!

 1. Inuline
 2. Acaciagom
 3. Fructo oligosacchariden

Jouw lichaam heeft met het TimFit voedingspatroon niet kampen met tekorten doordat je jouw lichaam voorziet van essentiële voedingsstoffen.

Het is namelijk van cruciaal belang dat je tijdens het afvallen alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt en dus geen schade aan jouw lichaam toebrengt. Pleeg tijdens het afvallen dus geen roofbouw op jouw lichaam en kies voor het uitgebalanceerde, uitgekiende voedingspatroon van TimFit.

23 Soorten Vitaminen en Mineralen

Unieke Samenstelling!

Uiteraard zijn aan de officiële TimFit maaltijdvervangers alle essentiële voedingsstoffen (macro, micro en essentiële nutriënten) toegevoegd waaronder 23 vitaminen en mineralen, linolzuur, koolhydraten en vetten. Dit vind je absoluut niet bij andere producten en maakt TimFit uniek!

Er zijn namelijk ook genoeg eiwit/proteïne shakes verkrijgbaar die belangrijke vitaminen en mineralen of andere nutriënten missen (bijvoorbeeld het zeer essentiële mineraal kalium of linolzuur). Hierdoor kan je, zonder dat je het weet, mogelijk schade toebrengen aan jouw lichaam.

Deze type eiwit/proteïne shakes worden vaak gebruikt om een maaltijd te vervangen terwijl deze uitsluitend dienen als toevoeging op jouw dagelijkse eetpatroon.

Wetenschappelijk Bewezen

TimFit SX5 is een wetenschappelijk onderbouwde afslankmethode! Gegarandeerd Resultaat!

EU verordening Nr. 432/2012 m.b.t. een maaltijd vervangend product voor gewichtsbeheersing:

Afvallen: De vervanging van twee dagelijkse maaltijden van een energiebeperkt dieet door een maaltijd vervangend product (TimFit SX-5 ) draagt bij tot gewichtsverlies.

Blijf op gewicht: De vervanging van één dagelijkse maaltijd van een energiebeperkt dieet door een maaltijd vervangend product (TimFit SX-5) draagt bij tot het behoud van het gewicht na gewichtsverlies. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

 • Eiwitten dragen bij tot de instandhouding an de spiermassa
 • Chroom draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten
 • Chroom draagt bij tot een normaal metabolisme van macronutriënten
 • Choline draagt bij tot een normaal metabolisme van vet
 • Choline draagt bij tot een normaal metabolisme van homocysteïne

Goedgekeurd: TimFit SX-5 is genotificeerd (onder nummer NUT/AS 1850/1/2/4/8) door de federale overheidsdienst volksgezondheid, veiligheid van de voedselketen en leefmilieu.

Afslankrepen

Vervang je Shake door een Vaste Bite!

Of het nu thuis, tijdens het studeren, op het werk of onderweg is: de TimFit Maaltijdreep biedt jou op elk moment van de dag hoogwaardige proteïne!

De TimFit maaltijdrepen zijn verkrijgbaar in 4 smaken: Witte chocolade, Melk chocolade, Pure chocolade en Karamel.

Hoog proteïnegehalte – Een maaltijdreep is lekker makkelijk; je hebt een volwaardige maaltijd die je zo even uit je tas kunt pakken en lekker op kunt eten. Eiwitten zorgen voor een voldaan gevoel en zorgen ervoor dat je geen honger krijgt. De TimFit maaltijdrepen zijn perfect als alternatief voor een TimFit Shake.

Unieke Ingrediënten

Bevat alle essentiële voedingstoffen: jouw lichaam heeft niet te kampen met tekorten

Jouw lichaam heeft met het TimFit voedingspatroon niet kampen met tekorten doordat je jouw lichaam voorziet van essentiële voedingsstoffen. Het is namelijk van cruciaal belang dat je tijdens het afvallen alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt en dus geen schade aan jouw lichaam toebrengt. Pleeg tijdens het afvallen dus geen roofbouw op jouw lichaam en kies voor het uitgebalanceerde en uitgekiende voedingspatroon van TimFit.

De TimFit maaltijdrepen kan je gebruiken als je niet in de gelegenheid bent om een TimFit SX-5 Shake te bereiden, bijvoorbeeld als je onderweg bent, of als je meer zin heeft in een ‘vaste bite’.

Uiteraard zijn aan de officiële TimFit maaltijdvervangers alle essentiële voedingsstoffen (macro, micro en essentiële nutriënten) toegevoegd waaronder 23 vitaminen en mineralen, linolzuur, koolhydraten en vetten.

Onze Afslankrepen

Vervang je Shake door een Vaste Bite! Probeer de Afslankrepen van TimFit 👇

 • 16,95 Toevoegen
 • 16,95 Toevoegen
 • 16,95 Toevoegen
 • 13,95 Toevoegen

TimFit Friends

Samen afvallen in een besloten community!

TimFit Friends is een besloten community op Facebook waar mensen zoals jij Afslankervaringen, gerechten en tips delen. Want alleen afvallen kan soms erg lastig zijn. Bij de eerste de beste terugval heb je misschien niet de motivatie om door te gaan! Door elkaar te stimuleren tijdens het afvallen zorg je er voor dat je blijft volhouden!

Wat kan je van timfit friends verwachten?

✓ Lekkere bereidingstips!
✓ Een plek om jouw vragen te stellen!
✓ Echte afslankervaringen!
✓ Afslankresultaten van anderen
✓ Extra motivatie voor jou!
✓ Afslank Inspiratie!

Word jij ook TimFit Friend?

TimFit Aminozuren

Aminozuren voor spieropbouw, spieronderhoud, de stofwisseling en vetverbranding.

Of we steeds meer vet opslaan of slank blijven wordt in feite door de hormonen bepaald. Hier ligt ook de sleutel voor het afvallen: Door een gerichte inname van bepaalde aminozuren stimuleren we het lichaam voldoende slank makende hormonen te produceren. Altijd natuurlijk en in overeenstemming met de lichamelijke behoeften.

TimFit CLA

Voor Spier en Vetbalans.

In de sportwereld is CLA een bekend supplement dat vaak wordt gebruikt in combinatie met gewichtsbeheersingsprogramma’s waarbij de nadruk ligt op het behoud van spiermassa.

Spierweefsel is noodzakelijk om vet te verbranden. De meeste dieetrestricties zijn vaak zo fors dat behalve vetweefsel ook spierweefsel wordt aangebroken. Het gevolg hiervan is dat na aanvang van het normale dieet het gewicht er weer aanvliegt. Dit wordt het “jojo-effect” genoemd.

TimFit Chroom

TimFit Chroom is een goede aanvulling op het dieet voor een stabiel bloedsuikerspiegel.

TimFit CHROME  bevat een hoge dosering CHROME picolinaat en wordt goed door het lichaam opgenomen. 

Chroom is een belangrijk mineraal dat ook bijdraagt tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten. Daarnaast zijn gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk.

TimFit Detoxkuur

Detox 24/7 geeft uw lichaam een inwendige reiniging en rekent af met toxische stoffen. Breng uw lichaam weer in balans met 19 actieve ingrediënten.

TimFit Detox 24/7 is een goede aanvulling op TimFit SX-5 afslankprogramma. Je kunt deze 10 daagse kuur voor en na het SX-5 afslankprogramma volgen.

U kunt TimFit Detox puur innemen of mengen met een andere drank. Gebruik TimFit Detox 5 dagen lang als kuur. Drink 3 doseringen over de dag verdeeld.

TimFit L-Carnitine

L-carnitine is een aminozuur dat verantwoordelijk is voor het transport van lange keten vetzuren naar de mitochondriën. Een mitochdrion is een energie producerend orgaantje in de cel.

Het aantal mitochondriën per cel, verschilt enorm per orgaan. Van een paar honderd tot een paar duizend in een spiercel. L-carnitine werkt als een shuttlemolecuul, het transporteert vetzuren van buiten de cel naar de mitochondriën binnenin de cel.

Ideaal voor een goede vetstofwisseling.

TimFit Vetverbrander

De TimFit vetverbrander is een geheel nieuwe, zeer sterke formule. Door gebruik te maken van sterke extracten zijn de capsules klein gebleven en hierdoor makkelijker in te nemen.

TimFit Vetverbrander kan je doel van gewichtsverlies ondersteunen mits je het combineert met een dieet en voldoende beweging. 

Met Banablad extract, Citrusbioflavoinen, Groene thee, Spaanse peper en Salix Matsudana extract De combinatie van verschillende kruiden extracten waaronder groene thee maakt het een sterk product. Groene Thee heeft een thermogene werking.

TimFit Slimming Drops

Neem deze druppels voor de maaltijd als je snel vet wil verbranden!

Eigenlijk is het heel simpel. Afvallen gaat gepaard met energieverlies. Dit uit zich bijvoorbeeld in hongergevoel, vermoeidheid of lusteloosheid. Soms merk je er niets van, maar jouw lichaam wel. Dat lijkt niet zo heel erg, maar is het wel. Uw lichaam wordt namelijk langzamer, waardoor het afslankproces steeds verder vertraagt. Hoe meer je jouw best doet, hoe minder je afvalt! Herkenbaar? Daar komt Slimming Drops om de hoek kijken

Slimming Drops is dusdanig samengesteld dat het helpt uw energieniveau op peil houden, terwijl het gelijktijdig de spijsvertering en calorieverbranding stimuleert, waardoor het van binnenuit helpt om af te vallen. Dáárom is afslanken met behulp van Slimming Drops zo’n plezierige ervaring!

Gratis Verzending 🆓

Bij alle orders vanaf € 40,-

Morgen in Huis 📦

Bezorgd in Nederland en Belgie

Webshop Keurmerk ✔️

Weten waar je mee te maken hebt

Nederlands Product 🇳🇱

Geproduceerd in Nederland (HACCP)