👉 5 kilo Kwijt met TopFit

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

Gratis Persoonlijk Afslankadvies

Weet je niet waar je moet beginnen of heb je specifiek advies nodig?

De TimFit Afslankcoaches willen je graag helpen om jouw doel te bereiken. We gaan een manier vinden die voor jou werkt en blijft werken! 

Afvallen is namelijk voor iedereen anders, dat hebben we in de afgelopen 15 jaar wel gemerkt! Wil je ook een persoonlijk advies op basis van jouw lichaam en wensen? Beantwoord onderstaande vragen en wij geven je Gratis persoonlijk advies binnen één werkdag! We gaan vanzelfsprekend discreet met jouw gegevens om.

  Wat is jouw huidige gewicht?*

  Wat is jouw streefgewicht?*

  Wat heb je tot nu toe geprobeerd?

  Jouw e-mail adres

  Vrijblijvende Afslankbegeleiding

  Begeleiding als je klant bent

  Het TimFit coaching team staat klaar om je te helpen met het bereiken van je streefgewicht! Je kunt een gesprek starten met je Coach via de volgende manieren.

  E-mail – Stuur een e-mail
  Whatsapp – Stuur een  Whatsapp naar je coach.
  Facebook Messenger – Via TimFit facebook
  Chat
   – Via de groene knop linksonderin.
  Bellen – Via een van de bovenstaande optie’s kan je een bel afspraak maken met jouw coach. We bellen je dan op het afgesproken tijdstip!

  Het Afslankverhaal van Priscilla!

  Ik ben Priscilla (40 jaar) en altijd een lichtgewicht geweest. Heb nooit gelet op wat ik at en al helemaal niet op hoeveel. Op mijn 32 kreeg ik de diagnose Hashimoto, ik werd hierdoor o.a. zwaarder maar paste mijn lifestyle niet aan. Toen ik op 36ste nog een bachelor opleiding startte ging ik ook nog eens minder bewegen en de intrede van corona maakt het plaatje compleet.

  Hoeveel ik precies ben aangekomen kan ik niet zeggen, simpelweg omdat ik mij nooit woog. Wel werd ik steeds verdrietiger toen ik in de spiegel keek. In mei 2022 ging de knop om. Het werd tijd dat ik mij op mijzelf ging focussen. Ik kocht een weegschaal en die loog er niet om (84 kilo). Ik wilde hier 20 kilo vanaf hebben.

  De weegschaal loog niet: De eerste 10 kilo

  De eerste 10 kilo verloor ik al door sporten en letten op wat ik at. Eenmaal de zomervakantie voorbij moesten er echt nog 10 kilo vanaf. Dat deed ik met TimFit. Ik ging cold turkey… deed eerst de detox om mijn lijf een zetje te geven, ik nam voedingssupplementen van TimFit ter ondersteuning (chroom, vetverbrander en CLA) en viel in mum van tijd de volgende 10 kilo af.

  Mijn doel behaalde ik nog voor 1 december 2021 en ben trots dat ik nu alweer 9 maanden op gewicht ben mede door TimFit. Was het altijd makkelijk? Nee, ik zou jokken als ik ja zeg. Het was zeker in het begin heel zwaar.  Dat was even door bikkelen, maar ikzelf was de beste motivatie dit vol te willen houden en het is het onwijs waard.

  Ik voel mij goed, heb weer een gezond BMI en zit goed in mijn vel. Intussen doe ik fase 1 door de weeks, heerlijk de shake poeder in zelfgemaakte fruit smoothies en fase 4 (bestaat natuurlijk niet) in het weekend. Dan laat ik het even helemaal los. Zo hou ik het vol, blijft ik op gewicht en is het leuk! En mijn gewicht?

  Vol trots kan ik zeggen dat deze rond de 65 kilo blijft

  Groet, Priscilla 

  Afslankpakketten

  Wil je meteen Serieus Afvallen, Kies dan één van onze Afslankpakketten 👇

  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €29,95. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €139,95.Huidige prijs is: €99,95. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €79,50. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €199,00.Huidige prijs is: €145,00. Toevoegen
  • Vanaf: 0,00 Toevoegen

  Het Afslankverhaal van Mirjam!

  Uiteraard zijn wij trots zijn op al onze TimFitters maar af en toe springt er wel eens eentje bovenuit die wij echt even moeten benoemen. Dit keer willen wij Mirjam in de schijnwerpers zetten! Mirjam is kort voor haar zwangerschap maar liefst 15 kg kwijt geraakt in korte tijd! 

  Toen werd ze zwanger van haar tweeling  en genoot ze vol op van haar zwangerschap. 3 weken geleden is ze bevallen van 2 mooie dametjes die nog heel even in het ziekenhuis moeten blijven om nog wat groter te groeien. Maar ondanks dat de kleine meisjes nog even in het ziekenhuis moeten blijven laat Mirjam haar schouders niet zakken en gaat ze er weer vol voor om haar zwangerschapskilootjes weer kwijt te raken.

  De shakes zijn lekker en goed vullend!

  Voordat ik zwanger was van mij tweeling was ik al een tijdje bekend met de heerlijke shakes en repen van Timfit! Ik wilde toen 15kg afvallen, dit is zonder moeite gelukt!

  De shakes zijn lekker en goed vullend! Soms nam ik de reep ipv de shake! Heerlijk.
  Toen er 15kg af was verving ik mijn ontbijt nog met een shake. Zo wist ik dat ik in ieder geval alle vitamines en vezels binnen kreeg en daardoor goed op gewicht bleef.

  Toen raakte ik zwanger van mijn tweeling, nu zijn ze 3 weken jong en ben ik weer begonnen om mijn zwangerschap kilootjes kwijt te raken en heb goede motivatie en blij dat het met de Timfit shakes en repen weer zo goed gaat!

  Raak jij ook gemotiveerd door Mirjam’s verhaal?

  Stuur dan gerust een mail naar onze voedingscoaches voor een gratis en vrijblijvend advies of begin zelf met TimFit!

  Afslankpakketten

  Wil je meteen Serieus Afvallen, Kies dan één van onze Afslankpakketten 👇

  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €29,95. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €139,95.Huidige prijs is: €99,95. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €79,50. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €199,00.Huidige prijs is: €145,00. Toevoegen
  • Vanaf: 0,00 Toevoegen

  Het Afslankverhaal van Mendy!

  Overgewicht, ja dat had ik mede veroorzaakt door mijn hormoonhuishouding. Ik was namelijk al vanaf mijn 37ste bezig met de vervroegde overgang en daardoor kwamen de kilo’s er maar bij terwijl ik geen grote eter ben. Al tig diëten geprobeerd zonder resultaat. Ik had eigenlijk de moed al opgegeven en probeerde om mij bij de situatie neer te leggen (waar ik best moeite mee had).

  Toen zag ik op Facebook een advertentie voor een proefpakket van Timfit voorbijkomen. Ik besloot dat dit het allerlaatste zou zijn om te proberen. Mocht ik na het proefpakket geen gewicht kwijt zijn dan stopte ik met diëten en moest ik mijn overgewicht proberen te accepteren.

  De eerste stap, de eerste kilo’s!

  Ik begon aan Timfit met een gevoel dat het toch niet zou werken omdat de overgang dus behoorlijk tegen begon te werken maar wat schetsten mijn verbazing, na 1 week was ik 1,5 kilo kwijt. Dit gaf mij motivatie om door te gaan met Timfit.

  Ik ben nu ruim anderhalf jaar bezig met Timfit en inmiddels is er ruim 25 kilo kwijt. Om mijn einddoel te halen wil ik nu nog 5 kilo afvallen maar dat gaat mij zeker lukken. Ik heb mij wel altijd strikt gehouden aan wat ik wel en niet mag eten en heb ook periodes gehad dat ik weken en soms zelfs maanden stil stond. De moed niet opgegeven en toch door blijven gaan.

  Bij mij gaat het wel langzamer, wellicht door de overgang. Maar ik denk dan maar zowat er af is… is er af en uit eindelijk bereik ook ik mij doel. Ik heb er dan ook geen enkele moeite mee en de shakes zijn erg lekker en vullen goed. Ik ga nog even door tot mijn einddoel!

  Mendy

  Afslankpakketten

  Wil je meteen Serieus Afvallen, Kies dan één van onze Afslankpakketten 👇

  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €29,95. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €139,95.Huidige prijs is: €99,95. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €79,50. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €199,00.Huidige prijs is: €145,00. Toevoegen
  • Vanaf: 0,00 Toevoegen

  Het roer moest om!

  Vroeger was ik altijd een mager ventje dat achter de lantaarnpaal kon gaan staan en alles kon eten wat ik wilde. Tot ik op mijzelf ging wonen en dat ging veranderen… Want ik kon ineens eten en drinken waar ik zelf zin in had. Daarnaast werkte ik ook als taxichauffeur en vervolgens als vrachtwagenchauffeur dus at onregelmatig waarvan 90% iets wat je snel weg kon werken in de vorm van fastfood. De kilo’s vlogen eraan en voor ik het wist was ik een vent van ruim boven de 130 kg.

  Op een gegeven moment kreeg ik gezondheidsproblemen. Ik kreeg hartproblemen, slaapapneu en ik kreeg een hernia waaraan ik ben geopereerd maar de rugproblemen bleven aanhouden. De tijd dat ik aan mijzelf moest gaan werken was aangebroken want dit kon niet langer, het roer moest om. Voor mijzelf maar ook zeker als goed voorbeeld voor mijn 2 zoontjes en wil ik natuurlijk oud genoeg worden om ze op te zien groeien.

  Ik kan in Mei vol zelfvertrouwen mijn trouwpak aan!

  Via mijn zus kwam ik aanraking met TimFit want zij was op dat moment al 20 kilo kwijtgeraakt met TimFit. Zodoende vroeg ik ook een vrijblijvend advies aan en ben ook ik begonnen met de shakes. De eerste shake was niet mijn favoriet. Ik dacht moet ik het hiermee doen? Dat kan nooit ik heb nog steeds trek maar na een half uurtje was die trek compleet weg. Na een aantal dagen merkte ik ook op dat ik veel meer energie kreeg.

  Er waren momenten dat ik het best lastig en zwaar vond maar de weegschaal en vooral de coaches hielden mij gemotiveerd en daardoor bleef ik doorgaan. En met succes want ik ben bijna 50 kilo kwijt en mijn gezondheidsproblemen zijn verleden tijd!

  Ondertussen ben ik alweer een jaar gestabiliseerd en nog steeds op gewicht. Ik eet nu gezond en als ik toch een keer iets aankom ga ik een weekje TimFitten dan heb ik het er in no time weer af.

  Dankzij TimFit kan ik vol zelfvertrouwen in Mei mijn trouwpak aan! Ik kan TimFit dus gegarandeerd iedereen aanbevelen!

  Groet, Frans

  Super trots op Anita!

  Dat er tussen onze TimFitters echte die-hards zijn bewijst Anita! in 1,5 jaar tijd is ze maar liefst 63 kilo afgevallen met TimFit en inmiddels alweer ruim een jaar op gewicht! Een mooiere resultaat en bewijs dat TimFit werkt om af te vallen en om op gewicht te blijven kan er haast niet zijn! Anita verteld in deze blog graag haar verhaal.

  Anita is nog steeds een trouwe TimFit friend dus heb je een vraag voor Anita stel het gerust in onze TimFit friends afslankverhalen en recepten. Anita, andere friends of onze coaches helpen je graag!

  Ik ben Anita en ben 63 kilo afgevallen

  In mijn jeugd werd ik veel gepest daardoor voelde ik me altijd alleen en eenzaam. Ik begon aan te komen door veel teveel te eten en te snoepen (stress eten) Maar goed na mijn moeilijke zwangerschappen was ik echt topzwaar en heb ik werkelijk alle diëten geprobeerd die er maar zijn natuurlijk het werkte maar nooit voor lang helaas het jojo effect ?

  Maar dat veranderde toen ik begon met de shakes van timfit smorgens en smiddags pakte ik een shake en savonds een maaltijd met veel groenten en nog een stukje kip of vis. Ook gebruikte ik de druppels calorietje van timfit daar ben ik super enthousiast over dit samen werkte voor mij als een tierelier ? Het is zeker niet makkelijk maar met vallen en opstaan lukte het mij ook dus veel succes allemaal ?

  Het kan echt. Nu ben ik zelfverzekerd en gelukkig dat straal ik ook uit dus timfit super bedankt en trouwens ik gebruik de druppels van timfit nog steeds om op gewicht te blijven samen met de shakes zo af en toe zeker in de zomer zijn de shakes super lekker en makkelijk.

  Groetjes Anita

  Afslankpakketten

  Wil je meteen Serieus Afvallen, Kies dan één van onze Afslankpakketten 👇

  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €29,95. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €139,95.Huidige prijs is: €99,95. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €79,50. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €199,00.Huidige prijs is: €145,00. Toevoegen
  • Vanaf: 0,00 Toevoegen

  Het Afslankverhaal van Rita!

  TimFit is al meer dan 10 jaar een wetenschappelijk bewezen afslankprogramma voor mannen en vrouwen. 

  Met inmiddels ruim 150.000 klanten in Nederland en België mogen we ons met recht een begrip in de Benelux noemen. En wat zijn wij trots op Rita. Het is haar gelukt! 


  Ik ben Rita en lijn al mijn hele leven!

  “Ik ben Rita en ben al myn hele leven. Aan het lijnen en niets lukte. Tota dat ik timfit heb ontdekt.geweldig van 92 kg naar 78 kg. Dus nu 13 kg eraf in maar 8 weken tijd. Ben er zo bly mee. ik raadt het iedereen aan”

  Wat een geweldige ervaring, Rita! Het is fantastisch om te horen dat timfit zo’n verschil voor jou heeft gemaakt. Een gewichtsverlies van 13 kg in 8 weken is indrukwekkend. Bedankt voor het delen van jouw ervaring met timfit, ik weet zeker dat dit inspirerend zal zijn voor anderen die hun gewichtsverliesreis beginnen. Ga zo door!

  Wil jij ook zo’n fijne ervaring hebben? Vraag een gratis en vrijblijvend advies aan op

  Afslankpakketten

  Wil je meteen Serieus Afvallen, Kies dan één van onze Afslankpakketten 👇

  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €29,95. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €139,95.Huidige prijs is: €99,95. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €79,50. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €199,00.Huidige prijs is: €145,00. Toevoegen
  • Vanaf: 0,00 Toevoegen
  Gratis Verzending 🆓

  Bij alle orders vanaf € 40,-

  Morgen in Huis 📦

  Bezorgd in Nederland en Belgie

  Webshop Keurmerk ✔️

  Weten waar je mee te maken hebt

  Nederlands Product 🇳🇱

  Geproduceerd in Nederland (HACCP)