Aanbieding!

Timfit Vitamine D3

19,95

Spaar 5 TIMs Spaarpunten

• 3000 IE per softgel
• Bevordert opname van calcium en fosfor
• Draagt bij tot de instandhouding van normale botten
• Ondersteunt de natuurlijke weerstand

Op voorraad

Timfit Vitamine D3 34,95 19,95

Over Timfit Vitamine D3

• 3000 IE per softgel
• Bevordert opname van calcium en fosfor
• Draagt bij tot de instandhouding van normale botten
• Ondersteunt de natuurlijke weerstand

Vitamine D3 van TimFit bevat 75 mcg vitamine D3 per softgel capsule. Vitamine D ondersteunt ons immuunsysteem, helpt ons lichaam calcium op te nemen voor sterke botten en is goed voor onze spieren.

Veel mensen in Nederland hebben een tekort aan vitamine D, vooral in de winter wanneer we te weinig zonlicht krijgen. Maar zelfs in de zomer maken we vaak niet genoeg vitamine D aan vanwege bewolking, kleding die de huid bedekt of zonnebrandcrèmes die de aanmaak van vitamine D tegengaan.

Vitamine D wordt ook wel de “zonvitamine” genoemd omdat ons lichaam het aanmaakt onder invloed van zonlicht. Mensen met een donkere huidskleur maken minder snel vitamine D aan en hebben daarom vaak een tekort.

Ouderen wordt vaak geadviseerd extra vitamine D te nemen omdat het bijdraagt aan sterke botten. Ook helpt vitamine D onze weerstand te ondersteunen, vooral in de wintermaanden wanneer de aanmaak van vitamine D moeilijker is.

In de maanden oktober tot april is de zonkracht niet sterk genoeg voor voldoende vitamine D aanmaak. Daarom is het aan te raden om een supplement te nemen. Vitamine D3 is een goede keuze omdat het dezelfde vorm is als de vitamine D die ons lichaam zelf aanmaakt. TimFit Vitamine D3 bevat 25 µg vitamine D3 per capsule, wat vergelijkbaar is met 10 minuten zonnebaden op een onbewolkte dag. Het is een goede manier om voldoende vitamine D binnen te krijgen.

Voor mensen die vitamine D3 gebruiken voor hun spieren, is het een goed idee om het te combineren met TimFit Magnesium Citraat.

Ingrediënten

Virgin Olijf olie, capsulehuls/softgel (verdikkingsmiddel: gelatine, glycerine en gezuiverd water), vitaminen.

Geadviseerd dagelijks gebruik

1 softgel per dag. Bij voorkeur tijdens een maaltijd.

Samenstelling

Samenstelling per dagdosering (1 softgel)
Ingredient Hoeveelheid RI * Verbinding
Vitaminen
Vitamine D3 75 mcg 1500% Cholecalciferol
*) Referentie Inname.
Categorie: Vitaminen. Ingredienten: Virgin Olijf olie, capsulehuls/softgel (verdikkingsmiddel: gelatine, glycerine en gezuiverd water), vitaminen. Allergie informatie: Dit product bevat geen bekende allergenen.

Waarschuwingen

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Bewaaradvies

Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Samenstelling in tekstvorm

Samenstelling per dagdosering (1 softgel): Vitaminen, Vitamine D3 (Cholecalciferol) 75 mcg (1500%*).(* Referentie Inname). Categorie: Vitaminen. Ingredienten: Virgin Olijf olie, capsulehuls/softgel (verdikkingsmiddel: gelatine, glycerine en gezuiverd water), vitaminen. Allergie informatie: Dit product bevat geen bekende allergenen.

Echte Afslankervaringen

Wij zijn écht trots op onze klanten. 

Sommige TimFitters zijn 5 kilo afgevallen, anderen meer dan 60 kilo! Voor elke Afslankdoel is er een (TimFit) oplossing en we zijn dan ook blij dat onze klanten hun verhalen met ons wilde delen.

Lees het verhaal van:

Frans (-50kg) die voor zijn trouwdag is afgevallen
Priscilla (-25kg) die weer trots in de spiegel kijkt
Anita (-63kg) die al veel diëten geprobeerd had
Mirjam (-15kg) die de zwangerschapskilo’s te lijf ging
Mendy (-25kg) die de kilo’s na de overgang overwon!TimFit Friends

Samen afvallen in een besloten community!

TimFit Friends is een besloten community op Facebook waar mensen zoals jij Afslankervaringen, gerechten en tips delen. Want alleen afvallen kan soms erg lastig zijn. Bij de eerste de beste terugval heb je misschien niet de motivatie om door te gaan! Door elkaar te stimuleren tijdens het afvallen zorg je er voor dat je blijft volhouden!

Wat kan je van timfit friends verwachten?

✓ Lekkere bereidingstips!
✓ Een plek om jouw vragen te stellen!
✓ Echte afslankervaringen!
✓ Afslankresultaten van anderen
✓ Extra motivatie voor jou!
✓ Afslank Inspiratie!

Word jij ook TimFit Friend?