Aanbieding!

TimFit SX5 Vanille

Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €29,95.

Spaar 8 TIMs Spaarpunten

Uitgebalanceerde voeding voor een fractie van de kosten en tijd!

✓ 5 dagen effectief afvallen (2 shakes per dag)
✓ Lekkere, frisse smaak Vanille
✓ 10 Volledige maaltijden van €2,50!
✓ In handige meeneem sachets
✓ Gratis Diner Recepten
✓ Vrijblijvende begeleiding

(89 klantbeoordelingen)
TimFit SX5 Vanille 34,95 Oorspronkelijke prijs was: €34,95.29,95Huidige prijs is: €29,95.

Afvallen met TimFit

Afvallen door de timfit sx-5 maaltijden: eenvoudig, voedzaam en lekker voor man en vrouw!

Met TimFit® valt u effectief af door 3 uitgebalanceerde maaltijden per dag te nuttigen waarvan u twee maaltijden per dag (ontbijt en de lunch) door de unieke gezonde en uitgebalanceerde TimFit SX-5 maaltijden vervangt. Door de unieke SX-5 mix en uitgekiende dosering van micro- en macronutriënten is TimFit de crème de la crème onder de uitgebalanceerde maaltijdvervangers. De TimFit voedzame maaltijden zijn eenvoudig en snel te bereiden en kunnen u geld besparen. Daarnaast vinden onze TimFit klanten ze ook nog eens heel erg lekker!

Eenvoudig en Lekker!

TimFit SX5 is eenvoudig te volgen en perfect te integreren in uw dagelijks leven!

Tijdens de avondmaaltijd bereidt u uw eigen maaltijd met mager vlees of vis en groenten volgens onze smakelijke en eenvoudig te bereiden recepten die vetvrij en koolhydraatarm (brandstof uit aardappelen, brood, pasta etc. worden tijdelijk geweerd) zijn. Uw gezinsleven en sociale leven hoeven nu dus niet meer te lijden omdat u wilt afvallen. 

U kunt dus gewoon (met een kleine aanpassing) deelnemen aan de avondmaaltijd of met uw gezin uit eten gaan.

3 Afslankfasen 

Door onze 3 afslankfasen houd je controle op jouw gewichtsverlies. Je valt niet te snel óf te weinig af en zorg je voor duurzaam resultaat!

Het TimFit SX-5 Afslankprogramma omvat het drie fase programma, waarbij elke fase haar eigen eenvoudige dieetrichtlijn heeft. U hoeft dus niks te tellen of te wegen. U weet precies aan de hand van onze dieetrichtlijnen wat u wel en niet mag eten.

Fase 1: Afvallen
Fase 2: Stabiliseren
Fase 3: Op gewicht blijven

4 Soorten Eiwitten

26 gram per maaltijd: 2 keer zo hoog dan andere maaltijdvervangers!

 1. Ei albumine
 2. Wei eiwit isolaat
 3. Soja eiwit isolaat
 4. Caseine micellair

De meeste maaltijd(suiker)shakes halen energie voor het merendeel uit de “goedkope” koolhydraten (lees suiker). Vergelijk de ingrediënten maar eens met andere shakes en kies voor TimFit kwaliteit.

Bij TimFit SX-5 maaltijdvervanger wordt de energie i.p.v. uit de koolhydraten voor het grootste deel uit het dubbele portie proteïnen(=eiwitten) gehaald waardoor o.a. de stofwisseling gestimuleerd blijft. Jouw lichaam gaat dus niet in de “spaarstand” zoals bij de meeste andere shakes.

Unieke Ingrediënten

Deze 4 extra ingrediënten vind je ook niet terug bij andere maaltijdvervangers

 1. L-Choline
 2. L-Carnitine
 3. Chroom
 4. Groene thee

Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van de spiermassa, Chroom draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én tot een normaal metabolisme van macronutriënten. Daarnaast draagt Choline bij tot een normaal metabolisme & homocysteïne.

3 Soorten Vezels

6,6 gram per maaltijd: dubbel zo veel én drie keer zo veel vezels dan andere maaltijdvervangers!

 1. Inuline
 2. Acaciagom
 3. Fructo oligosacchariden

Jouw lichaam heeft met het TimFit voedingspatroon niet kampen met tekorten doordat je jouw lichaam voorziet van essentiële voedingsstoffen.

Het is namelijk van cruciaal belang dat je tijdens het afvallen alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt en dus geen schade aan jouw lichaam toebrengt. Pleeg tijdens het afvallen dus geen roofbouw op jouw lichaam en kies voor het uitgebalanceerde, uitgekiende voedingspatroon van TimFit.

23 Soorten Vitaminen en Mineralen

Unieke Samenstelling!

Uiteraard zijn aan de officiële TimFit maaltijdvervangers alle essentiële voedingsstoffen (macro, micro en essentiële nutriënten) toegevoegd waaronder 23 vitaminen en mineralen, linolzuur, koolhydraten en vetten. Dit vind je absoluut niet bij andere producten en maakt TimFit uniek!

Er zijn namelijk ook genoeg eiwit/proteïne shakes verkrijgbaar die belangrijke vitaminen en mineralen of andere nutriënten missen (bijvoorbeeld het zeer essentiële mineraal kalium of linolzuur). Hierdoor kan je, zonder dat je het weet, mogelijk schade toebrengen aan jouw lichaam.

Deze type eiwit/proteïne shakes worden vaak gebruikt om een maaltijd te vervangen terwijl deze uitsluitend dienen als toevoeging op jouw dagelijkse eetpatroon.

TimFit Friends

Samen afvallen in een besloten community!

TimFit Friends is een besloten community op Facebook waar mensen zoals jij Afslankervaringen, gerechten en tips delen. Want alleen afvallen kan soms erg lastig zijn. Bij de eerste de beste terugval heb je misschien niet de motivatie om door te gaan! Door elkaar te stimuleren tijdens het afvallen zorg je er voor dat je blijft volhouden!

Wat kan je van timfit friends verwachten?

✓ Lekkere bereidingstips!
✓ Een plek om jouw vragen te stellen!
✓ Echte afslankervaringen!
✓ Afslankresultaten van anderen
✓ Extra motivatie voor jou!
✓ Afslank Inspiratie!

Word jij ook TimFit Friend?

Echte Afslankervaringen

Wij zijn écht trots op onze klanten. 

Sommige TimFitters zijn 5 kilo afgevallen, anderen meer dan 60 kilo! Voor elke Afslankdoel is er een (TimFit) oplossing en we zijn dan ook blij dat onze klanten hun verhalen met ons wilde delen.

Lees het verhaal van:

Frans (-50kg) die voor zijn trouwdag is afgevallen
Priscilla (-25kg) die weer trots in de spiegel kijkt
Anita (-63kg) die al veel diëten geprobeerd had
Mirjam (-15kg) die de zwangerschapskilo’s te lijf ging
Mendy (-25kg) die de kilo’s na de overgang overwon!

Gratis Persoonlijk Afslankadvies

Weet je niet waar je moet beginnen of heb je specifiek advies nodig?

De TimFit Afslankcoaches willen je graag helpen om jouw doel te bereiken. We gaan een manier vinden die voor jou werkt en blijft werken! 

Afvallen is namelijk voor iedereen anders, dat hebben we in de afgelopen 15 jaar wel gemerkt! Wil je ook een persoonlijk advies op basis van jouw lichaam en wensen? Beantwoord onderstaande vragen en wij geven je Gratis persoonlijk advies binnen één werkdag! We gaan vanzelfsprekend discreet met jouw gegevens om.

  Wat is jouw huidige gewicht?*

  Wat is jouw streefgewicht?*

  Wat heb je tot nu toe geprobeerd?

  Jouw e-mail adres

  Vrijblijvende Afslankbegeleiding

  Begeleiding als je klant bent

  Het TimFit coaching team staat klaar om je te helpen met het bereiken van je streefgewicht! Je kunt een gesprek starten met je Coach via de volgende manieren.

  E-mail – Stuur een e-mail
  Whatsapp – Stuur een  Whatsapp naar je coach.
  Facebook Messenger – Via TimFit facebook
  Chat
   – Via de groene knop linksonderin.
  Bellen – Via een van de bovenstaande optie’s kan je een bel afspraak maken met jouw coach. We bellen je dan op het afgesproken tijdstip!

  Afslankpakketten

  Wil je meteen Serieus Afvallen, Kies dan één van onze Afslankpakketten 👇

  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €29,95. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €139,95.Huidige prijs is: €99,95. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €79,50. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €199,00.Huidige prijs is: €145,00. Toevoegen
  • Vanaf: 0,00 Toevoegen

  Wetenschappelijk Bewezen

  TimFit SX5 is een wetenschappelijk onderbouwde afslankmethode! Gegarandeerd Resultaat!

  EU verordening Nr. 432/2012 m.b.t. een maaltijd vervangend product voor gewichtsbeheersing:

  Afvallen: De vervanging van twee dagelijkse maaltijden van een energiebeperkt dieet door een maaltijd vervangend product (TimFit SX-5 ) draagt bij tot gewichtsverlies.

  Blijf op gewicht: De vervanging van één dagelijkse maaltijd van een energiebeperkt dieet door een maaltijd vervangend product (TimFit SX-5) draagt bij tot het behoud van het gewicht na gewichtsverlies. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

  • Eiwitten dragen bij tot de instandhouding an de spiermassa
  • Chroom draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten
  • Chroom draagt bij tot een normaal metabolisme van macronutriënten
  • Choline draagt bij tot een normaal metabolisme van vet
  • Choline draagt bij tot een normaal metabolisme van homocysteïne

  Goedgekeurd: TimFit SX-5 is genotificeerd (onder nummer NUT/AS 1850/1/2/4/8) door de federale overheidsdienst volksgezondheid, veiligheid van de voedselketen en leefmilieu.

  Afslankrepen

  Vervang je Shake door een Vaste Bite!

  Of het nu thuis, tijdens het studeren, op het werk of onderweg is: de TimFit Maaltijdreep biedt jou op elk moment van de dag hoogwaardige proteïne!

  De TimFit maaltijdrepen zijn verkrijgbaar in 4 smaken: Witte chocolade, Melk chocolade, Pure chocolade en Karamel.

  Hoog proteïnegehalte – Een maaltijdreep is lekker makkelijk; je hebt een volwaardige maaltijd die je zo even uit je tas kunt pakken en lekker op kunt eten. Eiwitten zorgen voor een voldaan gevoel en zorgen ervoor dat je geen honger krijgt. De TimFit maaltijdrepen zijn perfect als alternatief voor een TimFit Shake.

  Unieke Ingrediënten

  Bevat alle essentiële voedingstoffen: jouw lichaam heeft niet te kampen met tekorten

  Jouw lichaam heeft met het TimFit voedingspatroon niet kampen met tekorten doordat je jouw lichaam voorziet van essentiële voedingsstoffen. Het is namelijk van cruciaal belang dat je tijdens het afvallen alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt en dus geen schade aan jouw lichaam toebrengt. Pleeg tijdens het afvallen dus geen roofbouw op jouw lichaam en kies voor het uitgebalanceerde en uitgekiende voedingspatroon van TimFit.

  De TimFit maaltijdrepen kan je gebruiken als je niet in de gelegenheid bent om een TimFit SX-5 Shake te bereiden, bijvoorbeeld als je onderweg bent, of als je meer zin heeft in een ‘vaste bite’.

  Uiteraard zijn aan de officiële TimFit maaltijdvervangers alle essentiële voedingsstoffen (macro, micro en essentiële nutriënten) toegevoegd waaronder 23 vitaminen en mineralen, linolzuur, koolhydraten en vetten.

  Onze Afslankrepen

  Vervang je Shake door een Vaste Bite! Probeer de Afslankrepen van TimFit 👇

  • 16,95 Toevoegen
  • 16,95 Toevoegen
  • 16,95 Toevoegen
  • 13,95 Toevoegen

  TimFit Aminozuren

  Aminozuren voor spieropbouw, spieronderhoud, de stofwisseling en vetverbranding.

  Of we steeds meer vet opslaan of slank blijven wordt in feite door de hormonen bepaald. Hier ligt ook de sleutel voor het afvallen: Door een gerichte inname van bepaalde aminozuren stimuleren we het lichaam voldoende slank makende hormonen te produceren. Altijd natuurlijk en in overeenstemming met de lichamelijke behoeften.

  TimFit CLA

  Voor Spier en Vetbalans.

  In de sportwereld is CLA een bekend supplement dat vaak wordt gebruikt in combinatie met gewichtsbeheersingsprogramma’s waarbij de nadruk ligt op het behoud van spiermassa.

  Spierweefsel is noodzakelijk om vet te verbranden. De meeste dieetrestricties zijn vaak zo fors dat behalve vetweefsel ook spierweefsel wordt aangebroken. Het gevolg hiervan is dat na aanvang van het normale dieet het gewicht er weer aanvliegt. Dit wordt het “jojo-effect” genoemd.

  TimFit Chroom

  TimFit Chroom is een goede aanvulling op het dieet voor een stabiel bloedsuikerspiegel.

  TimFit CHROME  bevat een hoge dosering CHROME picolinaat en wordt goed door het lichaam opgenomen. 

  Chroom is een belangrijk mineraal dat ook bijdraagt tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten. Daarnaast zijn gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk.

  TimFit Detoxkuur

  Detox 24/7 geeft uw lichaam een inwendige reiniging en rekent af met toxische stoffen. Breng uw lichaam weer in balans met 19 actieve ingrediënten.

  TimFit Detox 24/7 is een goede aanvulling op TimFit SX-5 afslankprogramma. Je kunt deze 10 daagse kuur voor en na het SX-5 afslankprogramma volgen.

  U kunt TimFit Detox puur innemen of mengen met een andere drank. Gebruik TimFit Detox 5 dagen lang als kuur. Drink 3 doseringen over de dag verdeeld.

  TimFit L-Carnitine

  L-carnitine is een aminozuur dat verantwoordelijk is voor het transport van lange keten vetzuren naar de mitochondriën. Een mitochdrion is een energie producerend orgaantje in de cel.

  Het aantal mitochondriën per cel, verschilt enorm per orgaan. Van een paar honderd tot een paar duizend in een spiercel. L-carnitine werkt als een shuttlemolecuul, het transporteert vetzuren van buiten de cel naar de mitochondriën binnenin de cel.

  Ideaal voor een goede vetstofwisseling.

  TimFit Vetverbrander

  De TimFit vetverbrander is een geheel nieuwe, zeer sterke formule. Door gebruik te maken van sterke extracten zijn de capsules klein gebleven en hierdoor makkelijker in te nemen.

  TimFit Vetverbrander kan je doel van gewichtsverlies ondersteunen mits je het combineert met een dieet en voldoende beweging. 

  Met Banablad extract, Citrusbioflavoinen, Groene thee, Spaanse peper en Salix Matsudana extract De combinatie van verschillende kruiden extracten waaronder groene thee maakt het een sterk product. Groene Thee heeft een thermogene werking.

  TimFit Slimming Drops

  Neem deze druppels voor de maaltijd als je snel vet wil verbranden!

  Eigenlijk is het heel simpel. Afvallen gaat gepaard met energieverlies. Dit uit zich bijvoorbeeld in hongergevoel, vermoeidheid of lusteloosheid. Soms merk je er niets van, maar jouw lichaam wel. Dat lijkt niet zo heel erg, maar is het wel. Uw lichaam wordt namelijk langzamer, waardoor het afslankproces steeds verder vertraagt. Hoe meer je jouw best doet, hoe minder je afvalt! Herkenbaar? Daar komt Slimming Drops om de hoek kijken

  Slimming Drops is dusdanig samengesteld dat het helpt uw energieniveau op peil houden, terwijl het gelijktijdig de spijsvertering en calorieverbranding stimuleert, waardoor het van binnenuit helpt om af te vallen. Dáárom is afslanken met behulp van Slimming Drops zo’n plezierige ervaring!

  Beoordelingen voor TimFit SX5 Vanille

  1. Marion Senden (geverifieerde eigenaar)

   Het is een super product om te gebruiken, erg lekker en je voelt je er goed bij. Erg belangrijk en zeker een stimulans om het vol te houden is het feit dat er weinig tot geen hongergevoel bij komt kijken.

  2. Karina de wit (geverifieerde eigenaar)

   Ik doe het nu voor de tweede keer, het afvallen gaat best snel en is goed vol te houden mits ik ook rauwkost eet gedurende de dag. De smaak van de cappuccinoshake vind ik tegenvallen, het lijkt zelfs ern beetje dropachtig.

  3. nelleke keijzer (geverifieerde eigenaar)

   Ik vond na jaren herbalife de overstap na tim fit niet moeilijk ik vond de shake heel goed van smaak en de bijgeleverde info duidelijk ook de recepten super ik vind het een top produkt het enige wat ik mis is een lekkere kruiden thee

  4. Kristel Verhagen (geverifieerde eigenaar)

   Positieve ervaring. Goed vol te houden.

  5. Greeneyes (geverifieerde eigenaar)

   Afvallen en op gewicht blijven is zo makkelijk met de heerlijke shakes van Timfit. Het dieet is goed vol te houden, je hebt geen hongergevoel en shakes smaken echt lekker. Aanrader!

  6. Ron van der Veen (geverifieerde eigenaar)

   Makkelijk, ‘t werkt

  7. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

   Simpele wijze van beïnvloeden van mijn gewicht,
   er zouden we wat meer recepten voor de avond beschikbaar mogen komen
   als je het langer gebruikt wordt het eentonig

  8. trudy fietje (geverifieerde eigenaar)

   Timfit is een gezonde manier om af te vallen, en je blijft je er super fit door voelen.
   door de vezels heb jeen verzadigd gevoel, en door de chroom heb je geen suikerbehoefte.

  9. Paulina Kuleta (geverifieerde eigenaar)

   Goede smaak vooral vanilie vind ik lekker. Gelukkig geen honger gevoel en fijn dat je mag tussendoor komkommer snoepen.

  10. Linda (geverifieerde eigenaar)

   Ik zweer bij timfit. Geweldig product met weinig honger gevoel! !ik zeg DOEN! !!!!

  11. Elise (geverifieerde eigenaar)

   Ben enorm veel afgevallen, makkelijk en met bomvol energie! Gbruik het nu al jaren als onderhoud, de beste start van de dag en nog geen kilo aangekomen. Nooit meer zonder TimFit!! Love it!! (vooral de choco en vanille smaak, bizar lekker)

  12. Julia (geverifieerde eigenaar)

   Met Timfit voel ik me superfijn en bereik ik de gewenste resultaten

  13. Margriet (geverifieerde eigenaar)

   Mijn ervaring is dat het goed vol te houden is en dat het ook echt werkt. Ik heb geen hongergevoel bij deze shakes.

  14. J de vos van seijen (geverifieerde eigenaar)

   Ik ben 31kilo vanaf januari af gevallen ik ben zeer tevredenen

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Echte Afslankervaringen

  Wij zijn écht trots op onze klanten. 

  Sommige TimFitters zijn 5 kilo afgevallen, anderen meer dan 60 kilo! Voor elke Afslankdoel is er een (TimFit) oplossing en we zijn dan ook blij dat onze klanten hun verhalen met ons wilde delen.

  Lees het verhaal van:

  Frans (-50kg) die voor zijn trouwdag is afgevallen
  Priscilla (-25kg) die weer trots in de spiegel kijkt
  Anita (-63kg) die al veel diëten geprobeerd had
  Mirjam (-15kg) die de zwangerschapskilo’s te lijf ging
  Mendy (-25kg) die de kilo’s na de overgang overwon!  TimFit Friends

  Samen afvallen in een besloten community!

  TimFit Friends is een besloten community op Facebook waar mensen zoals jij Afslankervaringen, gerechten en tips delen. Want alleen afvallen kan soms erg lastig zijn. Bij de eerste de beste terugval heb je misschien niet de motivatie om door te gaan! Door elkaar te stimuleren tijdens het afvallen zorg je er voor dat je blijft volhouden!

  Wat kan je van timfit friends verwachten?

  ✓ Lekkere bereidingstips!
  ✓ Een plek om jouw vragen te stellen!
  ✓ Echte afslankervaringen!
  ✓ Afslankresultaten van anderen
  ✓ Extra motivatie voor jou!
  ✓ Afslank Inspiratie!

  Word jij ook TimFit Friend?

  Over TimFit Afslankdruppels

  Etiket TimFit SX5

  Alle ingrediënten voldoen aan de E.E.G. eisen die gesteld worden in richtlijn 95/2/EG en richtlijn 96/8/EG

  Ingredienten

  wei eiwit isolaat (van melk), wei eiwit concentraat (van melk), soja eiwit isolaat, voedingsvezel (psyllium husk), voedingsvezel (appelvezel), voedingsvezel (fructooligosaccharide), maltodextrine, melk eiwit caseïne micellair (van melk ), vetpoeder ( soja olie, glucosestroop, melk eiwit), ei eiwit, (smaak aardbei: aardbei aroma), (smaak banaan: banaan aroma), (smaak vanille: vanille aroma), (smaak cappuccino: cappuccino aroma; oploskoffie (bevat cafeïne), l-carnitine-l-tartraat, (smaak aardbei: kleurstof bietenrood), (smaak banaan: kleurstof beta caroteen), L-choline bitartraat, groene thee extract (bevat cafeïne), (smaak chocolade: cacao poeder ( bevat cafeïne )), zoetstof (sucralose), chroompicolinaat, Vitamine E (dl-alpha-tocoferylacetaat), vitamine C (L-ascorbinezuur), niacine (nicotinamide), vitamine A (retinylacetaat), biotine (D-biotine), pantotheenzuur (calcium -d- pantothenaat), foliumzuur (pteroylmonoglutaminezuur), vitamine B12 (cyanocobalamine), vitamine B2 (riboflavine), vitamine B6 pyridoxinehydrochloride), vitamine D3 (cholecalciferol), vitamine B1 (thiaminemononitraat), maltodextrine als drager, kaliumsulfaat, magnesiumcarbonaat, calciumcarbonaat, natriumfosfaat, ijzerpyrofosfaat, zinksulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet, kopersulfaa t, mangaansulfaat, maltodextrine als drager) bevat zoetstoffen.

  Detaillering ingrediënten

  Detaillering ingrediënten 100gr 60gr
  L-Carnitine834 mg500,4 mg
  Choline137,7mg82,6 mg
  Chroom167,6 ug100,5 ug
  Groene thee extract167 mg100,2 mg
  Linolzuur1763 mg1057,8 mg
  Alfa liponzuur246 mg147,6 mg

  Voedingswaarde

  100gr
  60gr
  Vanille Banaan Aardbei Cappuccino Chocolade Vanille Banaan Aardbei Cappuccino Chocolade
  Energie (kJ) 1513,5 1513,0 1512,4 1507,6 1487,6 908,1 907,8 907,5 904,6 892,6
  Energie (kcal) 359,7 359,5 359,4 358,3 354,2 215,8 215,7 215,7 215,0 212,5
  Vet (gr) 4,5 4,5 4,5 4,5 5,6 2,7 2,7 2,7 2,7 3,4
  verzadigde vetzuren 1,0 1,0 1,0 1,0 1,7 0,6 0,6 0,6 0,6 1,0
  enky. onverz. vetzuren 1,1 1,1 1,1 1,1 1,4 0,6 0,6 0,6 0,6 0,9
  meerv. onverz. vetzuren 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 1,3 1,3 1,3 1,3 1,3
  Koolhydraten (gr) 36,2 36,1 36,0 35,2 28,8 21,7 21,6 21,6 21,1 17,3
  Suikers 3,6 3,8 4,2 3,5 3,1 2,2 2,3 2,5 2,1 1,8
  Vezels (gr) 6,7 6,8 6,8 7,1 10,8 4,0 4,1 4,1 4,3 6,5
  Proteine (gr) 42,4 42,4 42,4 42,8 43,8 25,4 25,4 25,4 25,7 26,3
  Zout (gr) 0,6 0,6 0,61 0,62 0,61 0,36 0,36 036 0,37 0,37
  Natrium 0,26 0,26 0,26 0,27 0,26 0,16 0,16 0,16 0,16 0,16
  Omega 3 0,2 0,2 0,2 0,2 0,2 0,1 0,1 0,1 0,1 0,1
  Omega 6 1,8 1,8 1,8 1,8 1,8 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1

  Vitaminen en Mineralen

  Vitamines en mineralen 100gr poeder 60gr poeder Eenheid %RI
  Chroompicolinaat 167,6 100,5 ug 251,4%
  Calcium 732,6 439,6 mg 54,9%
  Fosfor 659,3 395,6 mg 56,5%
  Magnesium 214,7 128,8 mg 34,3%
  Izzer 8,3 5,0 mg 35,7%
  Jodium 75,2 45,1 ug 30,1%
  Zink 9,5 5,7 mg 57,2%
  Kalium 1218,0 730,8 mg 36,5%
  Selenium 27,6 16,5 ug 30,1%
  Koper 0,7 0,4 mg 43,4%
  Mangaan 1,1 0,6 mg 32,1%
  Vitamine A 438,2 262,9 ug 32,9%
  Vitamine D 2,5 1,5 ug 30,0%
  Vitamine E 6,0 3,6 mg 30,1%
  Vitamine C 40,3 24,2 mg 30,2%
  Vitamine B1 0,8 0,5 mg 45,0%
  Vitamine B2 1,0 0,6 mg 44,1%
  Vitamine B6 0,9 0,5 mg 39,1%
  Vitamine K 37,6 22,6 mg 30,1%
  Pantotheenzuur (Vit. B5) 3,5 2,1 mg 34,8%
  Vitamine B12 2,5 1,5 ug 58,9%
  Niacine (Vit. B3) 10,0 6,0 mg 37,6%
  Foliumzuur (Vit. B11) 126,7 76,0 ug 38,0%
  Biotine 26,6 16,0 ug 31,9%