👉 5 kilo Kwijt met TopFit

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

Het is Rita gelukt! 13 kilo Kwijt!

Afslankverhaal van Rita “Ik ben Rita en ben al myn hele leven. Aan het lijnen en niets lukte. Tota dat ik timfit heb ontdekt.geweldig van 92 kg naar 78 kg. Dus nu 13 kg eraf in maar 8 weken tijd. Ben er zo bly mee. ik raadt het iedereen aan” Wat een geweldige ervaring, Rita! […]

Priscilla vertelt: Ik kijk weer trots in de spiegel!

De weegschaal loog er niet om Ik ben Priscilla (40 jaar) en altijd een lichtgewicht geweest. Heb nooit gelet op wat ik at en al helemaal niet op hoeveel. Op mijn 32 kreeg ik de diagnose Hashimoto, ik werd hierdoor o.a. zwaarder maar paste mijn lifestyle niet aan. Toen ik op 36ste nog een bachelor […]

Frans vertelt: Ik kan in Mei vol zelfvertrouwen mijn trouwpak aan!

Het roer moest om! Vroeger was ik altijd een mager ventje dat achter de lantaarnpaal kon gaan staan en alles kon eten wat ik wilde. Tot ik op mijzelf ging wonen en dat ging veranderen… Want ik kon ineens eten en drinken waar ik zelf zin in had. Daarnaast werkte ik ook als taxichauffeur en […]

Anita vertelt: Ik voel mij nu zelfverzekerd en gelukkig!

Super trots op Anita! Dat er tussen onze TimFitters echte die-hards zijn bewijst Anita! in 1,5 jaar tijd is ze maar liefst 63 kilo afgevallen met TimFit en inmiddels alweer ruim een jaar op gewicht! Een mooiere resultaat en bewijs dat TimFit werkt om af te vallen en om op gewicht te blijven kan er […]

Trots op Mirjam! Lees haar ervaring met TimFit!

Trots op Mirjam! Uiteraard zijn wij trots zijn op al onze TimFitters maar af en toe springt er wel eens eentje bovenuit die wij echt even moeten benoemen. Dit keer willen wij Mirjam in de schijnwerpers zetten! Mirjam is kort voor haar zwangerschap maar liefst 15 kg kwijt geraakt in korte tijd! Toen werd ze […]

Mendy is een trotse TimFitter en deelt graag haar ervaring met jullie!

Het afslankverhaal van Mendy Overgewicht, ja dat had ik mede veroorzaakt door mijn hormoonhuishouding. Ik was namelijk al vanaf mijn 37ste bezig met de vervroegde overgang en daardoor kwamen de kilo’s er maar bij terwijl ik geen grote eter ben. Al tig diëten geprobeerd zonder resultaat. Ik had eigenlijk de moed al opgegeven en probeerde […]

Rob vertelt: Afvallen met TimFit viel mij reuze mee!

Ik schrok van het resultaat… Mijn gewicht zat al aan de hoge kant, maar na een heerlijke vakantie in Italië schrok ik van het resultaat op de weegschaal Het heerlijke Italiaanse eten had zijn uitwerking niet gemist. Hierdoor zat ik niet meer lekker in mijn vel en de conditie liet te wensen over. Zodoende was […]

Pieta vertelt: Ik heb meer controle over mijn eetpatroon!

Het was hoog tijd om in actie te komen Er ligt een moeilijke tijd achter me, gelukkig sta ik er nu weer beter voor maar ik was ook nog eens behoorlijk aangekomen. Het was (en is) hoog tijd om hier tegen in actie te komen !! Ik had TimFit al een aantal keren voorbij zien […]

Gratis Verzending 🆓

Bij alle orders vanaf € 40,-

Morgen in Huis 📦

Bezorgd in Nederland en Belgie

Webshop Keurmerk ✔️

Weten waar je mee te maken hebt

Nederlands Product 🇳🇱

Geproduceerd in Nederland (HACCP)