⭐⭐⭐⭐⭐ Gratis Afslankadvies

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

Het is Rita gelukt! 13 kilo Kwijt!

Afslankverhaal van Rita “Ik ben Rita en ben al myn hele leven. Aan het lijnen en niets lukte. Tota dat ik timfit heb ontdekt.geweldig van 92 kg naar 78 kg. Dus nu 13 kg eraf in maar 8 weken tijd. Ben er zo bly mee. ik raadt het iedereen aan” Wat een geweldige ervaring, Rita! […]

Priscilla vertelt: Ik kijk weer trots in de spiegel!

[vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”38979001″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1647439925017{padding-top: 8% !important;padding-bottom: 8% !important;padding-left: 8% !important;}”][vc_column_text] De weegschaal loog er niet om Ik ben Priscilla (40 jaar) en altijd een lichtgewicht geweest. Heb nooit gelet op wat ik at en al helemaal niet op hoeveel. Op mijn 32 kreeg ik de diagnose Hashimoto, ik werd […]

Frans vertelt: Ik kan in Mei vol zelfvertrouwen mijn trouwpak aan!

[vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”38975944″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1647439925017{padding-top: 8% !important;padding-bottom: 8% !important;padding-left: 8% !important;}”][vc_column_text] Het roer moest om! Vroeger was ik altijd een mager ventje dat achter de lantaarnpaal kon gaan staan en alles kon eten wat ik wilde. Tot ik op mijzelf ging wonen en dat ging veranderen… Want ik kon ineens […]

Anita vertelt: Ik voel mij nu zelfverzekerd en gelukkig!

[vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”38977795″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1647439925017{padding-top: 8% !important;padding-bottom: 8% !important;padding-left: 8% !important;}”][vc_column_text] Super trots op Anita! Dat er tussen onze TimFitters echte die-hards zijn bewijst Anita! in 1,5 jaar tijd is ze maar liefst 63 kilo afgevallen met TimFit en inmiddels alweer ruim een jaar op gewicht! Een mooiere resultaat en […]

Trots op Mirjam! Lees haar ervaring met TimFit!

[vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”38976972″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1647439925017{padding-top: 8% !important;padding-bottom: 8% !important;padding-left: 8% !important;}”][vc_column_text] Trots op Mirjam! Uiteraard zijn wij trots zijn op al onze TimFitters maar af en toe springt er wel eens eentje bovenuit die wij echt even moeten benoemen. Dit keer willen wij Mirjam in de schijnwerpers zetten! Mirjam is […]

Mendy is een trotse TimFitter en deelt graag haar ervaring met jullie!

[vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”38977802″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1647439925017{padding-top: 8% !important;padding-bottom: 8% !important;padding-left: 8% !important;}”][vc_column_text] Het afslankverhaal van Mendy Overgewicht, ja dat had ik mede veroorzaakt door mijn hormoonhuishouding. Ik was namelijk al vanaf mijn 37ste bezig met de vervroegde overgang en daardoor kwamen de kilo’s er maar bij terwijl ik geen grote eter […]

Rob vertelt: Afvallen met TimFit viel mij reuze mee!

[vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”38979952″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1647439925017{padding-top: 8% !important;padding-bottom: 8% !important;padding-left: 8% !important;}”][vc_column_text] Ik schrok van het resultaat… Mijn gewicht zat al aan de hoge kant, maar na een heerlijke vakantie in Italië schrok ik van het resultaat op de weegschaal Het heerlijke Italiaanse eten had zijn uitwerking niet gemist. Hierdoor zat […]

Pieta vertelt: Ik heb meer controle over mijn eetpatroon!

[vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”38981388″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1647439925017{padding-top: 8% !important;padding-bottom: 8% !important;padding-left: 8% !important;}”][vc_column_text] Het was hoog tijd om in actie te komen Er ligt een moeilijke tijd achter me, gelukkig sta ik er nu weer beter voor maar ik was ook nog eens behoorlijk aangekomen. Het was (en is) hoog tijd om […]

Gratis Verzending 🆓

Bij alle orders vanaf € 40,-

Morgen in Huis 📦

Bezorgd in Nederland en Belgie

Webshop Keurmerk ✔️

Weten waar je mee te maken hebt

Nederlands Product 🇳🇱

Geproduceerd in Nederland (HACCP)