⭐⭐⭐⭐⭐ Gratis Afslankadvies

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

Is afvallen met maaltijdshakes duur of valt het eigenlijk wel mee?

Veel mensen denken dat afvallen met maaltijdvervangers duur is. Heel begrijpelijk want een pakket aanschaffen kan een flinke hap in de portemonnee zijn. Maar als je goed nadenkt is het eigenlijk wel zo duur of valt het eigenlijk wel mee? Wij vertellen je er graag meer over!

Is een maaltijdshake nou echt veel duurder dan een gezonde lunch of ontbijt?

Het antwoord is heel simpel: nee! Nee? Zal je nu denken dat zal vast een foutje zijn maar nee het is geen foutje want een shake is echt niet veel duurder dan een gemiddeld ontbijt of lunch. Het enige verschil is dat je het in 1 keer uitgeeft voor een langere periode en je voor je brood, beleg, fruit, melk en boter, vaak 1 of meerdere keren per week naar de winkel moet. Tel nu die losse kleinere bedragen eens bij elkaar op… Juist begrijp je hem ?

Reken je even mee?

Een gemiddeld gezond ontbijt bestaat uit volkorenbrood met beleg, zoals 30+ kaas of ander belegsoort en een glas melk of een schaaltje zuivel met ontbijtgranen en een glas melk. Daarnaast nemen de meeste huishoudens hier ook nog vers fruit en een kopje koffie/thee erbij. Nibud geeft aan dat dit ontbijtje voor een volwassenen persoon gemiddeld rond 1,65 euro kost.

Een gemiddelde lunch bestaat vaak uit brood, boter, belegd met beleg, zoals 30+ kaas of andere belegsoort, een glas melk of andere drank, een stuk fruit en zuivel of een salade/soep met kip/vis/vlees en een glas melk of andere drank. Volgens de Nibud kost een simpele lunch gemiddeld 1,92 euro.

In een doosje TimFit Maaltijdshakes van 23,50 euro zitten 10 sachets waardoor een ontbijt of lunch op 2,30 euro per maaltijd komt.

Nu zul je zeggen maar dan is een gewone lunch of ontbijt toch goedkoper dan een shake? Ons antwoord blijft nog steeds nee. Gezien wij in Nederland echte broodliefhebbers zijn en vaak niet voldoende hebben aan 1 broodje kun je deze bedragen gerust vermenigvuldigen met 2. Waardoor je ruim boven de prijs van een shake maaltijd komt. Deze prijzen zijn gebaseerd op gemiddelden. Kies je voor echte kwaliteit en biologisch dan zal je natuurlijk nog meer boven het gemiddelde van de Nibud uitkomen.

TimFit Volume voordeel en pakketten

TimFit biedt verschillende voordeelpakketten en volume voordeel aan waardoor je gemiddelde maaltijd in prijs flink daalt. Deze volume voordeel kan wel oplopen tot 20%.  Koop jij 10 dozen shakes dan krijg je maar liefst 20% korting op je bestelling waardoor je voor een shake maaltijd nog maar 1,88 euro per maaltijd betaald. Gebruik je daarnaast ook nog eens de kortingscode TIMFITBLOG ontvang je daar bovenop nog eens extra korting waardoor je maaltijd nog goedkoper wordt.

Conclusie TimFit

Een maaltijd vervangen met een TimFit SX5 shake kan zelf goedkoper zijn dan een zelf bereid ontbijt of lunch als je de shakes in een pakket of via de volume voordeel koopt.

Bovendien, wat ook niet onbelangrijk is om te weten… krijg je met de TimFit maaltijdvervangers de dagelijks aanbevolen hoeveelheid aan eiwitten, vitamines, mineralen, vezels en andere unieke ingrediënten binnen die je lichaam dagelijks nodig heeft.

Een zelf bereid ontbijt of lunch heeft hierin vaak te korten waarbij je niet altijd aan de dagelijkse hoeveel komt. En dan praten we nog niet eens over het beleg boordenvol suikers en vetten die op de meeste broodjes worden gesmeerd ?

Wij helpen je graag!

Bij TimFit willen we er alles aan doen om je te ondersteunen en te helpen met afvallen, stabiliseren en op gewicht blijven. Heb jij vragen of een vrijblijvend en gratis advies nodig van onze voedingscoaches. Stuur dan gerust een bericht naar coaching@timfit.com en gebruik onze jarenlange kennis en expertise om je te helpen om een juiste keuze te maken en je te ondersteunen tijdens en na het afvallen.

Eerst ervaringen van anderen lezen? 

Wil je graag de betrouwe ervaringsverhalen van andere TimFitters lezen? Word gratis lid van onze facebookgroep TimFit Friends afslankverhalen en recepten of lees ervaringen op de onafhankelijke website van feedback company via de volgende link: https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/timfit/

Extra voordelig een proefpakket bestellen?

Wil je extra voordelig een proefpakket bestellen om alle 5 heerlijke TimFit smaken te proeven? Gebruik dan de kortingscode: TIMFITBLOG22

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending 🆓

Bij alle orders vanaf € 40,-

Morgen in Huis 📦

Bezorgd in Nederland en Belgie

Webshop Keurmerk ✔️

Weten waar je mee te maken hebt

Nederlands Product 🇳🇱

Geproduceerd in Nederland (HACCP)