👉 5 kilo Kwijt met TopFit

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

Veel mensen denken dat afvallen met maaltijdvervangers duur is. Heel begrijpelijk want een pakket aanschaffen kan een flinke hap in de portemonnee zijn. Maar als je goed nadenkt is het eigenlijk wel zo duur of valt het eigenlijk wel mee? Wij vertellen je er graag meer over!

Is een maaltijdshake nou echt veel duurder dan een gezonde lunch of ontbijt?

Het antwoord is heel simpel: nee! Nee? Zal je nu denken dat zal vast een foutje zijn maar nee het is geen foutje want een shake is echt niet veel duurder dan een gemiddeld ontbijt of lunch. Het enige verschil is dat je het in 1 keer uitgeeft voor een langere periode en je voor je brood, beleg, fruit, melk en boter, vaak 1 of meerdere keren per week naar de winkel moet. Tel nu die losse kleinere bedragen eens bij elkaar op… Juist begrijp je hem ?

 

Reken je even mee?

Een gemiddeld gezond ontbijt bestaat uit volkorenbrood met beleg, zoals 30+ kaas of ander belegsoort en een glas melk of een schaaltje zuivel met ontbijtgranen en een glas melk. Daarnaast nemen de meeste huishoudens hier ook nog vers fruit en een kopje koffie/thee erbij. Nibud geeft aan dat dit ontbijtje voor een volwassenen persoon gemiddeld rond 1,65 euro kost.

Een gemiddelde lunch bestaat vaak uit brood, boter, belegd met beleg, , een glas melk of andere drank, een stuk fruit en zuivel of een salade/soep met kip/vis/vlees en een glas melk of andere drank. Volgens de Nibud kost een simpele lunch gemiddeld 1,92 euro. Een TimFit maaltijd komt gemiddeld op 3 euro per maaltijd komt.

Nu zul je zeggen maar dan is een gewone lunch of ontbijt toch goedkoper dan een shake? Ons antwoord blijft nog steeds nee. Gezien wij in Nederland echte broodliefhebbers zijn en vaak niet voldoende hebben aan 1 broodje met lekker beleg kun je deze bedragen gerust vermenigvuldigen met 2. Waardoor je ruim boven de prijs van een shake maaltijd komt. Deze prijzen zijn gebaseerd op gemiddelden. Kies je voor echte kwaliteit en biologisch dan zal je natuurlijk nog meer boven het gemiddelde van de Nibud uitkomen.

 

TimFit Volume voordeel en pakketten

TimFit biedt verschillende voordeelpakketten en volume voordeel aan waardoor je gemiddelde maaltijd in prijs flink daalt. Deze volume voordeel kan wel oplopen tot 20%.  

Koop jij 10 dozen shakes dan krijg je maar liefst 20% korting op je bestelling waardoor je voor een shake maaltijd nog maar 2,40 euro per maaltijd betaald. En laten we eerlijk zijn naast je TimFit maaltijden krijg je ook nog eens gratis afslank en voedingsadviezen van onze ervaren, gediplomeerde voeding en afslankcoaches. Heb jij al eens opgezocht hoeveel een voeding en afslankcoach normaliter per uur kost?

Conclusie TimFit

Een maaltijd vervangen met een TimFit SX5 shake kan zelf goedkoper zijn dan een zelf bereid ontbijt of lunch als je de shakes in een pakket of via de volume voordeel koopt. Daarnaast krijg je ook nog eens gratis ondersteuning van onze gediplomeerde voeding en afslankcoaches.

Bovendien, wat ook niet onbelangrijk is om te weten… krijg je met de TimFit maaltijdvervangers de dagelijks aanbevolen hoeveelheid aan eiwitten, vitamines, mineralen, vezels en andere unieke ingrediënten binnen die je lichaam dagelijks nodig heeft.

Een zelf bereid ontbijt of lunch heeft hierin vaak te korten waarbij je niet altijd aan de dagelijkse hoeveel komt. En dan praten we nog niet eens over het beleg boordenvol suikers en vetten die op de meeste broodjes worden gesmeerd ?


Wij helpen je graag!

Bij TimFit willen we er alles aan doen om je te ondersteunen en te helpen met afvallen, stabiliseren en op gewicht blijven. Heb jij vragen of een vrijblijvend en gratis advies nodig van onze voedingscoaches. Stuur dan gerust een bericht naar coaching@timfit.com en gebruik onze jarenlange kennis en expertise om je te helpen om een juiste keuze te maken en je te ondersteunen tijdens en na het afvallen.

Gratis Persoonlijk Afslankadvies

Weet je niet waar je moet beginnen of heb je specifiek advies nodig?

De TimFit Afslankcoaches willen je graag helpen om jouw doel te bereiken. We gaan een manier vinden die voor jou werkt en blijft werken! 

Afvallen is namelijk voor iedereen anders, dat hebben we in de afgelopen 15 jaar wel gemerkt! Wil je ook een persoonlijk advies op basis van jouw lichaam en wensen? Beantwoord onderstaande vragen en wij geven je Gratis persoonlijk advies binnen één werkdag! We gaan vanzelfsprekend discreet met jouw gegevens om.

  Wat is jouw huidige gewicht?*

  Wat is jouw streefgewicht?*

  Wat heb je tot nu toe geprobeerd?

  Jouw e-mail adres

  Vrijblijvende Afslankbegeleiding

  Begeleiding als je klant bent

  Het TimFit coaching team staat klaar om je te helpen met het bereiken van je streefgewicht! Je kunt een gesprek starten met je Coach via de volgende manieren.

  E-mail – Stuur een e-mail
  Whatsapp – Stuur een  Whatsapp naar je coach.
  Facebook Messenger – Via TimFit facebook
  Chat
   – Via de groene knop linksonderin.
  Bellen – Via een van de bovenstaande optie’s kan je een bel afspraak maken met jouw coach. We bellen je dan op het afgesproken tijdstip!

  Echte Afslankervaringen

  Wij zijn écht trots op onze klanten. 

  Sommige TimFitters zijn 5 kilo afgevallen, anderen meer dan 60 kilo! Voor elke Afslankdoel is er een (TimFit) oplossing en we zijn dan ook blij dat onze klanten hun verhalen met ons wilde delen.

  Lees het verhaal van:

  Frans (-50kg) die voor zijn trouwdag is afgevallen
  Priscilla (-25kg) die weer trots in de spiegel kijkt
  Anita (-63kg) die al veel diëten geprobeerd had
  Mirjam (-15kg) die de zwangerschapskilo’s te lijf ging
  Mendy (-25kg) die de kilo’s na de overgang overwon!

  Gratis Verzending 🆓

  Bij alle orders vanaf € 40,-

  Morgen in Huis 📦

  Bezorgd in Nederland en Belgie

  Webshop Keurmerk ✔️

  Weten waar je mee te maken hebt

  Nederlands Product 🇳🇱

  Geproduceerd in Nederland (HACCP)