👉 5 kilo Kwijt met TopFit

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

Super trots op Anita!

Dat er tussen onze TimFitters echte die-hards zijn bewijst Anita! in 1,5 jaar tijd is ze maar liefst 63 kilo afgevallen met TimFit en inmiddels alweer ruim een jaar op gewicht! Een mooiere resultaat en bewijs dat TimFit werkt om af te vallen en om op gewicht te blijven kan er haast niet zijn! Anita verteld in deze blog graag haar verhaal.

Anita is nog steeds een trouwe TimFit friend dus heb je een vraag voor Anita stel het gerust in onze TimFit friends afslankverhalen en recepten. Anita, andere friends of onze coaches helpen je graag!

Ik ben Anita en ben 63 kilo afgevallen

In mijn jeugd werd ik veel gepest daardoor voelde ik me altijd alleen en eenzaam. Ik begon aan te komen door veel teveel te eten en te snoepen (stress eten) Maar goed na mijn moeilijke zwangerschappen was ik echt topzwaar en heb ik werkelijk alle diëten geprobeerd die er maar zijn natuurlijk het werkte maar nooit voor lang helaas het jojo effect ?

Maar dat veranderde toen ik begon met de shakes van timfit smorgens en smiddags pakte ik een shake en savonds een maaltijd met veel groenten en nog een stukje kip of vis. Ook gebruikte ik de druppels calorietje van timfit daar ben ik super enthousiast over dit samen werkte voor mij als een tierelier ? Het is zeker niet makkelijk maar met vallen en opstaan lukte het mij ook dus veel succes allemaal ?

Het kan echt. Nu ben ik zelfverzekerd en gelukkig dat straal ik ook uit dus timfit super bedankt en trouwens ik gebruik de druppels van timfit nog steeds om op gewicht te blijven samen met de shakes zo af en toe zeker in de zomer zijn de shakes super lekker en makkelijk.

Groetjes Anita

Het roer moest om!

Vroeger was ik altijd een mager ventje dat achter de lantaarnpaal kon gaan staan en alles kon eten wat ik wilde. Tot ik op mijzelf ging wonen en dat ging veranderen… Want ik kon ineens eten en drinken waar ik zelf zin in had. Daarnaast werkte ik ook als taxichauffeur en vervolgens als vrachtwagenchauffeur dus at onregelmatig waarvan 90% iets wat je snel weg kon werken in de vorm van fastfood. De kilo’s vlogen eraan en voor ik het wist was ik een vent van ruim boven de 130 kg.

Op een gegeven moment kreeg ik gezondheidsproblemen. Ik kreeg hartproblemen, slaapapneu en ik kreeg een hernia waaraan ik ben geopereerd maar de rugproblemen bleven aanhouden. De tijd dat ik aan mijzelf moest gaan werken was aangebroken want dit kon niet langer, het roer moest om. Voor mijzelf maar ook zeker als goed voorbeeld voor mijn 2 zoontjes en wil ik natuurlijk oud genoeg worden om ze op te zien groeien.

Ik kan in Mei vol zelfvertrouwen mijn trouwpak aan!

Via mijn zus kwam ik aanraking met TimFit want zij was op dat moment al 20 kilo kwijtgeraakt met TimFit. Zodoende vroeg ik ook een vrijblijvend advies aan en ben ook ik begonnen met de shakes. De eerste shake was niet mijn favoriet. Ik dacht moet ik het hiermee doen? Dat kan nooit ik heb nog steeds trek maar na een half uurtje was die trek compleet weg. Na een aantal dagen merkte ik ook op dat ik veel meer energie kreeg.

Er waren momenten dat ik het best lastig en zwaar vond maar de weegschaal en vooral de coaches hielden mij gemotiveerd en daardoor bleef ik doorgaan. En met succes want ik ben bijna 50 kilo kwijt en mijn gezondheidsproblemen zijn verleden tijd!

Ondertussen ben ik alweer een jaar gestabiliseerd en nog steeds op gewicht. Ik eet nu gezond en als ik toch een keer iets aankom ga ik een weekje TimFitten dan heb ik het er in no time weer af.

Dankzij TimFit kan ik vol zelfvertrouwen in Mei mijn trouwpak aan! Ik kan TimFit dus gegarandeerd iedereen aanbevelen!

Groet, Frans

Het Afslankverhaal van Mirjam!

Uiteraard zijn wij trots zijn op al onze TimFitters maar af en toe springt er wel eens eentje bovenuit die wij echt even moeten benoemen. Dit keer willen wij Mirjam in de schijnwerpers zetten! Mirjam is kort voor haar zwangerschap maar liefst 15 kg kwijt geraakt in korte tijd! 

Toen werd ze zwanger van haar tweeling  en genoot ze vol op van haar zwangerschap. 3 weken geleden is ze bevallen van 2 mooie dametjes die nog heel even in het ziekenhuis moeten blijven om nog wat groter te groeien. Maar ondanks dat de kleine meisjes nog even in het ziekenhuis moeten blijven laat Mirjam haar schouders niet zakken en gaat ze er weer vol voor om haar zwangerschapskilootjes weer kwijt te raken.

De shakes zijn lekker en goed vullend!

Voordat ik zwanger was van mij tweeling was ik al een tijdje bekend met de heerlijke shakes en repen van Timfit! Ik wilde toen 15kg afvallen, dit is zonder moeite gelukt!

De shakes zijn lekker en goed vullend! Soms nam ik de reep ipv de shake! Heerlijk.
Toen er 15kg af was verving ik mijn ontbijt nog met een shake. Zo wist ik dat ik in ieder geval alle vitamines en vezels binnen kreeg en daardoor goed op gewicht bleef.

Toen raakte ik zwanger van mijn tweeling, nu zijn ze 3 weken jong en ben ik weer begonnen om mijn zwangerschap kilootjes kwijt te raken en heb goede motivatie en blij dat het met de Timfit shakes en repen weer zo goed gaat!

Raak jij ook gemotiveerd door Mirjam’s verhaal?

Stuur dan gerust een mail naar onze voedingscoaches voor een gratis en vrijblijvend advies of begin zelf met TimFit!

Afslankpakketten

Wil je meteen Serieus Afvallen, Kies dan één van onze Afslankpakketten 👇

 • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €29,95. Toevoegen
 • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €139,95.Huidige prijs is: €99,95. Toevoegen
 • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €79,50. Toevoegen
 • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €199,00.Huidige prijs is: €145,00. Toevoegen
 • Vanaf: 0,00 Toevoegen

Het Afslankverhaal van Priscilla!

Ik ben Priscilla (40 jaar) en altijd een lichtgewicht geweest. Heb nooit gelet op wat ik at en al helemaal niet op hoeveel. Op mijn 32 kreeg ik de diagnose Hashimoto, ik werd hierdoor o.a. zwaarder maar paste mijn lifestyle niet aan. Toen ik op 36ste nog een bachelor opleiding startte ging ik ook nog eens minder bewegen en de intrede van corona maakt het plaatje compleet.

Hoeveel ik precies ben aangekomen kan ik niet zeggen, simpelweg omdat ik mij nooit woog. Wel werd ik steeds verdrietiger toen ik in de spiegel keek. In mei 2022 ging de knop om. Het werd tijd dat ik mij op mijzelf ging focussen. Ik kocht een weegschaal en die loog er niet om (84 kilo). Ik wilde hier 20 kilo vanaf hebben.

De weegschaal loog niet: De eerste 10 kilo

De eerste 10 kilo verloor ik al door sporten en letten op wat ik at. Eenmaal de zomervakantie voorbij moesten er echt nog 10 kilo vanaf. Dat deed ik met TimFit. Ik ging cold turkey… deed eerst de detox om mijn lijf een zetje te geven, ik nam voedingssupplementen van TimFit ter ondersteuning (chroom, vetverbrander en CLA) en viel in mum van tijd de volgende 10 kilo af.

Mijn doel behaalde ik nog voor 1 december 2021 en ben trots dat ik nu alweer 9 maanden op gewicht ben mede door TimFit. Was het altijd makkelijk? Nee, ik zou jokken als ik ja zeg. Het was zeker in het begin heel zwaar.  Dat was even door bikkelen, maar ikzelf was de beste motivatie dit vol te willen houden en het is het onwijs waard.

Ik voel mij goed, heb weer een gezond BMI en zit goed in mijn vel. Intussen doe ik fase 1 door de weeks, heerlijk de shake poeder in zelfgemaakte fruit smoothies en fase 4 (bestaat natuurlijk niet) in het weekend. Dan laat ik het even helemaal los. Zo hou ik het vol, blijft ik op gewicht en is het leuk! En mijn gewicht?

Vol trots kan ik zeggen dat deze rond de 65 kilo blijft

Groet, Priscilla 

Afslankpakketten

Wil je meteen Serieus Afvallen, Kies dan één van onze Afslankpakketten 👇

 • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €29,95. Toevoegen
 • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €139,95.Huidige prijs is: €99,95. Toevoegen
 • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €79,50. Toevoegen
 • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €199,00.Huidige prijs is: €145,00. Toevoegen
 • Vanaf: 0,00 Toevoegen

Het Afslankverhaal van Mendy!

Overgewicht, ja dat had ik mede veroorzaakt door mijn hormoonhuishouding. Ik was namelijk al vanaf mijn 37ste bezig met de vervroegde overgang en daardoor kwamen de kilo’s er maar bij terwijl ik geen grote eter ben. Al tig diëten geprobeerd zonder resultaat. Ik had eigenlijk de moed al opgegeven en probeerde om mij bij de situatie neer te leggen (waar ik best moeite mee had).

Toen zag ik op Facebook een advertentie voor een proefpakket van Timfit voorbijkomen. Ik besloot dat dit het allerlaatste zou zijn om te proberen. Mocht ik na het proefpakket geen gewicht kwijt zijn dan stopte ik met diëten en moest ik mijn overgewicht proberen te accepteren.

De eerste stap, de eerste kilo’s!

Ik begon aan Timfit met een gevoel dat het toch niet zou werken omdat de overgang dus behoorlijk tegen begon te werken maar wat schetsten mijn verbazing, na 1 week was ik 1,5 kilo kwijt. Dit gaf mij motivatie om door te gaan met Timfit.

Ik ben nu ruim anderhalf jaar bezig met Timfit en inmiddels is er ruim 25 kilo kwijt. Om mijn einddoel te halen wil ik nu nog 5 kilo afvallen maar dat gaat mij zeker lukken. Ik heb mij wel altijd strikt gehouden aan wat ik wel en niet mag eten en heb ook periodes gehad dat ik weken en soms zelfs maanden stil stond. De moed niet opgegeven en toch door blijven gaan.

Bij mij gaat het wel langzamer, wellicht door de overgang. Maar ik denk dan maar zowat er af is… is er af en uit eindelijk bereik ook ik mij doel. Ik heb er dan ook geen enkele moeite mee en de shakes zijn erg lekker en vullen goed. Ik ga nog even door tot mijn einddoel!

Mendy

Afslankpakketten

Wil je meteen Serieus Afvallen, Kies dan één van onze Afslankpakketten 👇

 • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €29,95. Toevoegen
 • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €139,95.Huidige prijs is: €99,95. Toevoegen
 • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €79,50. Toevoegen
 • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €199,00.Huidige prijs is: €145,00. Toevoegen
 • Vanaf: 0,00 Toevoegen

Afvallen met TimFit

Afvallen door de TimFit SX5 maaltijden: eenvoudig, voedzaam en lekker voor man en vrouw!

Met TimFit® valt je effectief af door 3 uitgebalanceerde maaltijden per dag te nuttigen waarvan je twee maaltijden per dag (ontbijt en de lunch) door de unieke gezonde en uitgebalanceerde TimFit SX5 maaltijden vervangt. 

Door de unieke SX5 mix en uitgekiende dosering van micro- en macronutriënten is TimFit de crème de la crème onder de uitgebalanceerde maaltijdvervangers. De TimFit voedzame maaltijden zijn eenvoudig en snel te bereiden en kunnen je geld besparen. Daarnaast vinden onze TimFit klanten ze ook nog eens heel erg lekker!

Eenvoudig en Lekker!

TimFit SX5 is eenvoudig te volgen en perfect te integreren in jouw dagelijks leven!

Tijdens de avondmaaltijd bereid je jouw eigen maaltijd met mager vlees of vis en groenten volgens onze smakelijke en eenvoudig te bereiden (ook vegan) recepten die vetvrij en koolhydraatarm (brandstof uit aardappelen, brood, pasta etc. worden tijdelijk geweerd) zijn. Je gezins- en sociale leven hoeven nu dus niet meer te lijden omdat je wilt afvallen. 

Je kunt dus gewoon (met een kleine aanpassing) deelnemen aan de avondmaaltijd of met jouw gezin uit eten gaan.

3 Afslankfasen 

Door onze 3 afslankfasen houd je controle op jouw gewichtsverlies. Je valt niet te snel óf te weinig af en zorg je voor duurzaam resultaat!

Het TimFit SX5 Afslankprogramma omvat het drie fase programma, waarbij elke fase haar eigen eenvoudige dieetrichtlijn heeft. Je hoeft dus niks te tellen of te wegen. Je weet precies aan de hand van onze dieetrichtlijnen wat je wel en niet mag eten.

Fase 1: Afvallen
Fase 2: Stabiliseren
Fase 3: Op gewicht blijven

Door deze afslankfasen te volgen zorg je er voor dat je geen ‘jojo-effect’ hebt en blijf je op jouw streefgewicht!

Gratis Persoonlijk Afslankadvies

Weet je niet waar je moet beginnen of heb je specifiek advies nodig?

De TimFit Afslankcoaches willen je graag helpen om jouw doel te bereiken. We gaan een manier vinden die voor jou werkt en blijft werken! 

Afvallen is namelijk voor iedereen anders, dat hebben we in de afgelopen 15 jaar wel gemerkt! Wil je ook een persoonlijk advies op basis van jouw lichaam en wensen? Beantwoord onderstaande vragen en wij geven je Gratis persoonlijk advies binnen één werkdag! We gaan vanzelfsprekend discreet met jouw gegevens om.

  Wat is jouw huidige gewicht?*

  Wat is jouw streefgewicht?*

  Wat heb je tot nu toe geprobeerd?

  Jouw e-mail adres

  Vrijblijvende Afslankbegeleiding

  Begeleiding als je klant bent

  Het TimFit coaching team staat klaar om je te helpen met het bereiken van je streefgewicht! Je kunt een gesprek starten met je Coach via de volgende manieren.

  E-mail – Stuur een e-mail
  Whatsapp – Stuur een  Whatsapp naar je coach.
  Facebook Messenger – Via TimFit facebook
  Chat
   – Via de groene knop linksonderin.
  Bellen – Via een van de bovenstaande optie’s kan je een bel afspraak maken met jouw coach. We bellen je dan op het afgesproken tijdstip!

  Dit maakt TimFit Uniek!

  4 Soorten Eiwitten

  26 gram per maaltijd: 2 keer zo hoog dan andere maaltijdvervangers!

  1. Ei albumine
  2. Wei eiwit isolaat
  3. Soja eiwit isolaat
  4. Caseine micellair

  De meeste maaltijd(suiker)shakes halen energie voor het merendeel uit de “goedkope” koolhydraten (lees suiker). Vergelijk de ingrediënten maar eens met andere shakes en kies voor TimFit kwaliteit.

  Bij TimFit SX-5 maaltijdvervanger wordt de energie i.p.v. uit de koolhydraten voor het grootste deel uit het dubbele portie proteïnen(=eiwitten) gehaald waardoor o.a. de stofwisseling gestimuleerd blijft. Jouw lichaam gaat dus niet in de “spaarstand” zoals bij de meeste andere shakes.

  Unieke Ingrediënten

  Deze 4 extra ingrediënten vind je ook niet terug bij andere maaltijdvervangers

  1. L-Choline
  2. L-Carnitine
  3. Chroom
  4. Groene thee

  Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van de spiermassa, Chroom draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én tot een normaal metabolisme van macronutriënten. Daarnaast draagt Choline bij tot een normaal metabolisme & homocysteïne.

  3 Soorten Vezels

  6,6 gram per maaltijd: dubbel zo veel én drie keer zo veel vezels dan andere maaltijdvervangers!

  1. Inuline
  2. Acaciagom
  3. Fructo oligosacchariden

  Jouw lichaam heeft met het TimFit voedingspatroon niet kampen met tekorten doordat je jouw lichaam voorziet van essentiële voedingsstoffen.

  Het is namelijk van cruciaal belang dat je tijdens het afvallen alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt en dus geen schade aan jouw lichaam toebrengt. Pleeg tijdens het afvallen dus geen roofbouw op jouw lichaam en kies voor het uitgebalanceerde, uitgekiende voedingspatroon van TimFit.

  23 Soorten Vitaminen en Mineralen

  Unieke Samenstelling!

  Uiteraard zijn aan de officiële TimFit maaltijdvervangers alle essentiële voedingsstoffen (macro, micro en essentiële nutriënten) toegevoegd waaronder 23 vitaminen en mineralen, linolzuur, koolhydraten en vetten. Dit vind je absoluut niet bij andere producten en maakt TimFit uniek!

  Er zijn namelijk ook genoeg eiwit/proteïne shakes verkrijgbaar die belangrijke vitaminen en mineralen of andere nutriënten missen (bijvoorbeeld het zeer essentiële mineraal kalium of linolzuur). Hierdoor kan je, zonder dat je het weet, mogelijk schade toebrengen aan jouw lichaam.

  Deze type eiwit/proteïne shakes worden vaak gebruikt om een maaltijd te vervangen terwijl deze uitsluitend dienen als toevoeging op jouw dagelijkse eetpatroon.

  TimFit Friends

  Samen afvallen in een besloten community!

  TimFit Friends is een besloten community op Facebook waar mensen zoals jij Afslankervaringen, gerechten en tips delen. Want alleen afvallen kan soms erg lastig zijn. Bij de eerste de beste terugval heb je misschien niet de motivatie om door te gaan! Door elkaar te stimuleren tijdens het afvallen zorg je er voor dat je blijft volhouden!

  Wat kan je van timfit friends verwachten?

  ✓ Lekkere bereidingstips!
  ✓ Een plek om jouw vragen te stellen!
  ✓ Echte afslankervaringen!
  ✓ Afslankresultaten van anderen
  ✓ Extra motivatie voor jou!
  ✓ Afslank Inspiratie!

  Word jij ook TimFit Friend?

  Echte Afslankervaringen

  Wij zijn écht trots op onze klanten. 

  Sommige TimFitters zijn 5 kilo afgevallen, anderen meer dan 60 kilo! Voor elke Afslankdoel is er een (TimFit) oplossing en we zijn dan ook blij dat onze klanten hun verhalen met ons wilde delen.

  Lees het verhaal van:

  Frans (-50kg) die voor zijn trouwdag is afgevallen
  Priscilla (-25kg) die weer trots in de spiegel kijkt
  Anita (-63kg) die al veel diëten geprobeerd had
  Mirjam (-15kg) die de zwangerschapskilo’s te lijf ging
  Mendy (-25kg) die de kilo’s na de overgang overwon!

  Bespaar met TimFit!

  Bespaar geld en maak jouw eetpatroon makkelijk met maaltijden met TimFit! Bij TimFit kost een gemiddelde maaltijd slechts €2,50, terwijl je met een simpele lunch al gauw €5 kwijt bent. 

  Als vaste klant krijg je éxtra korting op je bestellingen bij TimFit en met de TIM’s spaarpunten spaar je voor nog meer korting! Jouw ontbijt en lunch voor de beste prijs!

  Wetenschappelijk Bewezen

  TimFit SX5 is een wetenschappelijk onderbouwde afslankmethode! Gegarandeerd Resultaat!

  EU verordening Nr. 432/2012 m.b.t. een maaltijd vervangend product voor gewichtsbeheersing:

  Afvallen: De vervanging van twee dagelijkse maaltijden van een energiebeperkt dieet door een maaltijd vervangend product (TimFit SX-5 ) draagt bij tot gewichtsverlies.

  Blijf op gewicht: De vervanging van één dagelijkse maaltijd van een energiebeperkt dieet door een maaltijd vervangend product (TimFit SX-5) draagt bij tot het behoud van het gewicht na gewichtsverlies. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

  • Eiwitten dragen bij tot de instandhouding an de spiermassa
  • Chroom draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten
  • Chroom draagt bij tot een normaal metabolisme van macronutriënten
  • Choline draagt bij tot een normaal metabolisme van vet
  • Choline draagt bij tot een normaal metabolisme van homocysteïne

  Goedgekeurd: TimFit SX-5 is genotificeerd (onder nummer NUT/AS 1850/1/2/4/8) door de federale overheidsdienst volksgezondheid, veiligheid van de voedselketen en leefmilieu.

  Onze Afslankshakes

  Weet je welke smaak bij jou past en wil je (bij)bestellen? Neem een kijkje bij onze afslankshakes 👇

  • Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €29,95. Toevoegen
  • Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €29,95. Toevoegen
  • Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €29,95. Toevoegen
  • Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €29,95. Toevoegen
  • Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €29,95. Toevoegen
  • ,

   9,95 Toevoegen

  Afslankpakketten

  Wil je meteen Serieus Afvallen, Kies dan één van onze Afslankpakketten 👇

  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €29,95. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €139,95.Huidige prijs is: €99,95. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €79,50. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €199,00.Huidige prijs is: €145,00. Toevoegen
  • Vanaf: 0,00 Toevoegen

  Onze Afslankrepen

  Vervang je Shake door een Vaste Bite! Probeer de Afslankrepen van TimFit 👇

  • 16,95 Toevoegen
  • 16,95 Toevoegen
  • 16,95 Toevoegen
  • 13,95 Toevoegen

  Ondersteunende Afslanksupplementen

  Naast de afslankkuur bieden wij een assortiment afslank supplementen aan die een perfecte aanvulling zijn op onze afslankkuur.

  • Oorspronkelijke prijs was: €26,95.Huidige prijs is: €20,95. Toevoegen
  • Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €19,95. Bestel
  • Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €24,95. Bestel
  • Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €29,95. Bestel
  • Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €29,95. Toevoegen
  • Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €19,95. Bestel
  • Oorspronkelijke prijs was: €29,95.Huidige prijs is: €14,95. Toevoegen
  • Oorspronkelijke prijs was: €26,95.Huidige prijs is: €20,95. Toevoegen
  • Oorspronkelijke prijs was: €14,95.Huidige prijs is: €11,95. Toevoegen
  • Oorspronkelijke prijs was: €62,95.Huidige prijs is: €52,95. Toevoegen
  • Oorspronkelijke prijs was: €29,95.Huidige prijs is: €19,95. Toevoegen
  • Oorspronkelijke prijs was: €24,95.Huidige prijs is: €19,95. Toevoegen
  Gratis Verzending 🆓

  Bij alle orders vanaf € 40,-

  Morgen in Huis 📦

  Bezorgd in Nederland en Belgie

  Webshop Keurmerk ✔️

  Weten waar je mee te maken hebt

  Nederlands Product 🇳🇱

  Geproduceerd in Nederland (HACCP)