👉 5 kilo Kwijt met TopFit

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

Waarom de meeste maaltijdvervangers niet werken

We kennen ze allemaal, de maaltijdvervangers die je helpen om af te vallen. Veel mensen proberen deze producten, maar haken na een tijdje af. Dit is waarom de meeste maaltijdvervangers niet werken.

Koolhydraten

Kijk maar eens goed op het etiket van de maaltijdvervanger die jij koopt of wilt kopen. Hoeveel koolhydraten zitten er in een portie. Er zijn zelfs maaltijdvervangers op de markt met meer koolhydraten dan eiwitten. Vaak zijn dit ook nog ongezonde koolhydraten ook. Pure suikers.

Het eten van veel suikers is zelfs ronduit slecht als je gewicht kwijt wilt raken. Het eten van suikers stimuleert je om meer te eten (bron). De kans is heel groot dat je gaat snacken als je weinig calorieën eet, maar wel veel suiker.

Voedingsvezels

Veel maaltijdvervangers bevatten geen voedingsvezels. Ook dit is een gemiste kans, want voedingsvezels zorgen ook voor een vol gevoel (bron). Bovendien hebben voedingsvezels een belangrijke functie in je spijsvertering. Gelukkig zijn er shakes op de markt die toegevoegde voedingsvezels hebben.

Vitaminen en mineralen

Het is niet zo gek dat je minder vitaminen en mineralen binnenkrijgt als je minder eet. Maar je hebt deze wel nodig. Als je lichaam merkt dat je te weinig vitaminen en mineralen binnenkrijgt, dan bestaat de kans dat je lichaam gaat vragen om extra voeding. Kies daarom een maaltijdvervanger met toegevoegde vitaminen en mineralen voor een optimaal resultaat (bron).

Soorten eiwitten

Eiwitten bestaan uit kleine bouwblokjes, aminozuren, die belangrijk zijn om bijvoorbeeld spiermassa aan te maken. De meeste maaltijdvervangers bevatten alleen maar eiwitten uit één bron en daarmee dus heel weinig soorten aminozuren. Een maaltijdvervanger met eiwitten uit meerdere bronnen ondersteunt je lichaam beter.

Kies een goede maaltijdvervanger

Als je effectief wilt afvallen, heb je een goede maaltijdvervanger nodig. Deze bevat niet te veel koolhydraten en al helemaal geen suikers. Verder zijn er voedingsvezels, vitaminen én mineralen aan toegevoegd. Tot slot krijg je voldoende verschillende soorten aminozuren binnen.

Heb je vragen na aanleiding van dit Artikel, dan kan je deze stellen in onze besloten Facebookgroep.

TimFit is ontwikkeld als afslankformule en is een wetenschappelijk onderbouwde afslankmethode. TimFit bevat in tegenstelling tot andere maaltijdvervangers zeer weinig suikers, heeft 2 keer zo veel eiwitten en drie keer zo veel vezels dan andere maaltijdvervangers!

TimFit zit boordevol gezonde voedingsstoffen en is vrij van kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen, ongezonde suikers en e-nummers. Maar TimFit is bovenal Erg Lekker! Wij onderscheiden ons door de vrijblijvende ondersteuning van onze afslankcoaches.

Timfit heeft vijf verschillende smaken; Aardbei, Vanille, Banaan, Chocolade en Cappuccino. Ben je op zoek naar een compleet pakket om direct te beginnen met afvallen? Bekijk dan onze afslankpakketten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending 🆓

Bij alle orders vanaf € 40,-

Morgen in Huis 📦

Bezorgd in Nederland en Belgie

Webshop Keurmerk ✔️

Weten waar je mee te maken hebt

Nederlands Product 🇳🇱

Geproduceerd in Nederland (HACCP)