👉 5 kilo Kwijt met TopFit

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

Waarom afvallen met maaltijdshakes?

Afvallen met maaltijdshakes is een gemakkelijke methode voor veel mensen om snel gewicht te verliezen. Vandaar dat er ook talloze bedrijven inspringen op deze behoefte en producten op de markt brengen die beloven dat je op een snelle, eenvoudige manier binnen hele korte tijd vele kilo’s kwijt kunt raken. Maar kun je ook daadwerkelijk snel en moeiteloos afvallen met het drinken van een maaltijd shake? En is afvallen met maaltijdvervangers eigenlijk wel gezond en kom je niet snel weer aan in gewicht als je weer normaal gaat eten? In deze blog geven we antwoord op deze vragen en leggen we uit hoe je op een gezonde manier kunt afvallen met shakes maar ook op gewicht kan blijven.

Waarom snel afvallen met maaltijd shakes?

Veel mensen willen graag zo snel mogelijk afvallen. Het kan zijn dat iemand gewoon simpelweg weer snel in zijn of haar broek wil passen of zich fitter wil voelen. Maar het kan ook zijn dat iemand veel gewicht moet verliezen voor een operatie bijv. een gastric bypass of om andere medische redenen. Het drinken van maaltijd shakes of eten van maaltijdvervangers is dan een snelle en eenvoudige methode om dit te doen.

Het drinken van shakes is namelijk de gemakkelijkste manier om dagelijks minder calorieën binnen te krijgen, zonder dat je erover na hoeft te denken. Calorieën tellen, speciale apps maar vooral dure speciale eindeloze boodschappenlijstjes en lange tijd in de keuken staan om een gezond ontbijt of lunch te bereiden zijn dan overbodig. Daarnaast ben je ook nog eens verzekerd dat je lichaam alle dagelijkse benodigde vezels, vitamines en mineralen binnenkrijgt mits je kiest voor de juiste maaltijd vervanger.

Naast bovenstaande hebben maaltijd shakes nog meer positieve voordelen want ze zijn eenvoudig klaar te maken, zijn makkelijk mee te nemen en je hebt controle over wat je dagelijks eet.

De ene shake is de andere nog niet!

Afvallen met shakes is voor de meeste mensen een goede oplossing. Er zijn een aantal belangrijke punten waar je rekening mee wilt houden, wanneer je gaat afvallen met shakes of maaltijdvervangers. Veel producten zijn niet altijd even gezond en geschikt om alle maaltijden mee te vervangen. Ze bevatten niet de juiste hoeveelheden vezels, vitamines en mineralen en/of zitten vol met extra suikers en andere toevoegingen. Helaas kun je stellen dat goedkopere bekende merken uit de drogist/supermarkt gezond lijken te zijn maar in principe kun je net zo goed een pak suiker voor een euro kopen. Het effect zal namelijk hetzelfde zijn. Het is dus belangrijk om hierop te letten. Wist je dat TimFit een unieke samenstelling heeft die je maar weinig of niet in andere maaltijdvervangers terug ziet? Timfit bevat namelijk maar liefst:

4 soorten eiwitten:

 1. Ei albumine
 2. Wei eiwit isolaat
 3. Soja eiwit isolaat
 4. Collageen hydrolisaat

3 soorten vezels:

 1. Inuline
 2. Acaciagom
 3. Fructo oligosacchariden

4 extra unieke ingrediënten die in bijna geen enkele andere shake zit:

 1. L-Choline
 2. L-Carnitine
 3. Chroom
 4. Groene thee

Daarnaast nog 23 soorten vitaminen en mineralen en bevat TimFit maar een hele minimale hoeveelheid suiker. Bijkomend voordeel is dat TimFit een complete maaltijdvervanger is. Hierdoor hoef je alleen nog maar water toe te voegen om een heerlijk ontbijt of lunch klaar te maken boordenvol gezondheidsvoordelen.

Hoe kun je afvallen met een maaltijdshake?

2 maaltijden vervangen met een maaltijdshake in combinatie met een koolhydraatarme maaltijd met veel groente en een stukje mager vlees, vis, kip of vleesvervanger, fruit laag in fruitsuiker en gezonde tussendoortjes is een verantwoorde en effectieve manier om snel en blijvend af te vallen.

Kom ik weer snel aan in gewicht als ik te snel afval?

Ook al lijkt het misschien zo maar snel afvallen betekend niet automatisch dat je dan ook dubbel zo snel weer aankomt in gewicht. De meest gemaakte fout is namelijk dat mensen niet goed stabiliseren en weer in hun oude eetpatroon terugvallen. Helaas wordt vaak ten onrechte de fout bij de maaltijdshakes gelegd terwijl de fout juist wordt gemaakt door de persoon die terug is gevallen in de oude eetgewoonte waarvan hij of zij in eerste instantie van was aangekomen en daardoor wilde afvallen.  Stabiliseer je niet goed en pas jij je levensstijl niet aan zal ook jij in een vicieuze cirkel belanden.

Maar gelukkig ben jij nu in de blog van TimFit beland. 1 van de beste maaltijdvervangers van Nederland en België waar je met de professionele voedingscoaches die vicieuze cirkel voor blijft. Want onze coaches gaan jou helpen je doel te bereiken, te stabiliseren en helpen je daarna om een gezond eetpatroon in stand te houden en bij terugval weer terug te helpen op het juiste pad.

Wij helpen je graag!

Bij TimFit willen we er alles aan doen om je te ondersteunen en te helpen met afvallen, stabiliseren en op gewicht blijven. Heb jij vragen of een vrijblijvend en gratis advies nodig van onze voedingscoaches. Stuur dan gerust een bericht naar coaching@timfit.com en gebruik onze jarenlange kennis en expertise om je te helpen om een juiste keuze te maken en je te ondersteunen tijdens en na het afvallen.

Eerst ervaringen van anderen lezen? 

Wil je graag de betrouwe ervaringsverhalen van andere TimFitters lezen? Word gratis lid van onze facebookgroep TimFit Friends afslankverhalen en recepten of lees ervaringen op de onafhankelijke website van feedback company via de volgende link: https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/timfit/

Extra voordelig een proefpakket bestellen?

Wil je extra voordelig een proefpakket bestellen om alle 5 heerlijke TimFit smaken te proeven? Gebruik dan de kortingscode: TIMFITBLOG22

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending 🆓

Bij alle orders vanaf € 40,-

Morgen in Huis 📦

Bezorgd in Nederland en Belgie

Webshop Keurmerk ✔️

Weten waar je mee te maken hebt

Nederlands Product 🇳🇱

Geproduceerd in Nederland (HACCP)