👉 5 kilo Kwijt met TopFit

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

Plaatselijk vet verbranden, is het mogelijk?

Plaatselijk vet verbranden, is het mogelijk?

De meeste mensen die willen afvallen, willen zo snel mogelijk af van vet op bepaalde plekken. Denk aan het vet op de buik, billen of armen. Maar is dat überhaupt wel mogelijk, plaatselijk vet verbranden of niet?

Plaatselijk vet verbranden

Laat ik je gelijk maar uit de droom helpen, het is niet mogelijk om lokaal vet te verbranden. Als jij van het overtollige vet op je armen, buik of billen af wilt, dan zul je de strijd aan moeten gaan met al het vet in je lichaam.

Het is simpelweg niet mogelijk om te bepalen waar je vet verliest. Hier is zelfs wetenschappelijk onderzoek naar gedaan (bron). Ook met ingewikkelde therapieën als injecties is dit niet goed mogelijk (bron). Je verliest ook vet op plaatsen waar je dat misschien liever niet wilt, zoals in je gezicht of bij je borsten.

Vet verbranden

Je kunt de vetverbranding in je lichaam gelukkig vrij eenvoudig activeren. Het enige dat je nodig hebt is een calorietekort. Je neemt minder calorieën in dan je gebruikt. Op deze manier wordt de vetverbranding in je lichaam geactiveerd (bron).

De meest efficiënte manier om je vetverbranding te activeren is met een koolhydraatarm dieet. In plaats van koolhydraten eet je vooral vetten en eiwitten. Deze laatste zijn nodig om de spiermassa in je lichaam te beschermen.

  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €29,95. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €139,95.Huidige prijs is: €99,95. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €79,50. Toevoegen

Het nut van training

Er zijn allerlei personal trainers die beweren dat je vet kunt verbranden op je buik door buikspieroefeningen te doen. Helaas is dat niet waar.

Dit betekent niet dat training helemaal zinloos is. Als je verder afvalt, dan zie je de effecten van training misschien wel. Bovendien verbrand je calorieën en daarmee vet op andere plekken in je lichaam.

Niet plaatselijk, maar overal

De enige manier om het overtollige vet op je armen, dijen of bij je buik weg te halen, is dus door overal vet te kwijt te raken. Ergens is dit een geruststellende gedachte, want het vet komt dan ook niet zo snel terug.

Heb je vragen na aanleiding van dit Artikel, dan kan je deze stellen in onze besloten Facebookgroep.

TimFit is ontwikkeld als afslankformule en is een wetenschappelijk onderbouwde afslankmethode. TimFit bevat in tegenstelling tot andere maaltijdvervangers zeer weinig suikers, heeft 2 keer zo veel eiwitten en drie keer zo veel vezels dan andere maaltijdvervangers!

TimFit zit boordevol gezonde voedingsstoffen en is vrij van kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen, ongezonde suikers en e-nummers. Maar TimFit is bovenal Erg Lekker! Wij onderscheiden ons door de vrijblijvende ondersteuning van onze afslankcoaches.

Timfit heeft vijf verschillende smaken; Aardbei, Vanille, Banaan, Chocolade en Cappuccino. Ben je op zoek naar een compleet pakket om direct te beginnen met afvallen? Bekijk dan onze afslankpakketten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending 🆓

Bij alle orders vanaf € 40,-

Morgen in Huis 📦

Bezorgd in Nederland en Belgie

Webshop Keurmerk ✔️

Weten waar je mee te maken hebt

Nederlands Product 🇳🇱

Geproduceerd in Nederland (HACCP)