Geplaatst op Geef een reactie

Kun je gezond dik zijn?

Light-producten

Kun je gezond dik zijn?

Met een gezond gewicht heb je minder kans op hart- en vaatziekten, op diabetes type 2 en op gewrichtsklachten. Bovendien verklein je de kans op bepaalde vormen van kanker. Toch zijn er onderzoeken waarin wordt gesproken over ‘gezond overgewicht’. Wat houdt dit precies in?

Gezond overgewicht

Mensen met gezond overgewicht zouden naast hun lichaamsgewicht geen of weinig risicofactoren hebben voor het krijgen van hart- en vaatziekten en/of diabetes. Op de lange termijn ontwikkelen echter veel mensen toch deze risicofactoren, zoals een hoge bloeddruk, een hoog cholesterolgehalte of een hoge bloedsuikerspiegel. Daarnaast is bekend dat het risico op allerlei toekomstige gezondheidsproblemen en vroegtijdig overlijden groter is bij overgewicht. Ook bij mensen met overgewicht die nu geen andere gezondheidsproblemen hebben.

  • Proefpakket | 10 Afslankshakes

    29,95
    Probeer TimFit

Gezond gewicht

Overgewicht veroorzaakt ook gezondheidsproblemen die niet gerelateerd zijn aan hart- en vaatziekten en diabetes. Denk hierbij aan gewrichtsklachten, onvruchtbaarheid, verschillende vormen van kanker en ademhalingsproblemen zoals slaapapneu. Vandaar dat het belangrijk is om een gezond gewicht te hebben en te houden.

Heb je vragen na aanleiding van dit Artikel, dan kan je deze stellen in onze besloten Facebookgroep.

TimFit is ontwikkeld als afslankformule en is een wetenschappelijk onderbouwde afslankmethode. TimFit bevat in tegenstelling tot andere maaltijdvervangers zeer weinig suikers, heeft 2 keer zo veel eiwitten en drie keer zo veel vezels dan andere maaltijdvervangers!

TimFit zit boordevol gezonde voedingsstoffen en is vrij van kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen, ongezonde suikers en e-nummers. Maar TimFit is bovenal Erg Lekker! Wij onderscheiden ons door de vrijblijvende ondersteuning van onze afslankcoaches.

Timfit heeft vijf verschillende smaken; Aardbei, Vanille, Banaan, Chocolade en Cappuccino. Ben je op zoek naar een compleet pakket om direct te beginnen met afvallen? Bekijk dan onze afslankpakketten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *