👉 5 kilo Kwijt met TopFit

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

Kijk niet alleen naar de weegschaal!

Veel mensen die willen afvallen, letten maar op een ding en dat is het getalletje dat de weegschaal aangeeft. Je gewicht is niet de beste maatstaf om te kijken hoe het met je gewicht gaat.

Nadelen van wegen

Het voordeel van het wegen is dat je heel simpel en snel een indicatie hebt van hoe het met je dieetpogingen gaat. Zeker in het begin is het een goede maatstaf, omdat je dan snel kilo’s kwijt raakt. Na verloop van tijd wordt het steeds moeilijker om je voortgang te bepalen. Als je dan alleen naar je gewicht kijkt, dan blijf je niet meer gemotiveerd.

Hoe weeg je goed

Je kunt je wegingen al een stuk betrouwbaarder maken door dit gewoon goed te doen. Zorg ervoor dat je weegschaal altijd op dezelfde plek staat. Weeg jezelf iedere keer op hetzelfde tijdstip en op dezelfde manier. Het handigst is als eerste in de ochtend, zonder kleren aan.

Houd er rekening mee dat je gewicht van nature kan schommelen. Het is daarom verstandig om je maar een keer in de week te meten of om een gemiddelde van twee meetmomenten aan te houden. Als je een zoute maaltijd hebt gegeten, houd je meer vocht vast dan anders. Weeg je dus niet als je gisteren zout hebt gegeten. Bij vrouwen heeft ook de menstruatiecyclus invloed op het gewicht (bron).

  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €29,95. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €139,95.Huidige prijs is: €99,95. Toevoegen
  • Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €79,50. Toevoegen

Kijk niet alleen naar de weegschaal!

Je gewicht vertelt alleen hoe zwaar je bent, maar niet per se hoe gezond je bent. Houd daarom naast je gewicht een dagboekje bij met hoe je je voelt. Geef jezelf cijfers voor fitheid en vrolijkheid en schrijf op wat je vandaag gedaan hebt. Maak ook geregeld een foto van jezelf, zodat je een vergelijking kunt maken tussen hoe je er eerst uitzag en hoe je er nu uitziet.

Als je toch duidelijke, meetbare gegevens wilt hebben, dan is het meten van je vetpercentage een goed alternatief (bron).

Heb je vragen na aanleiding van dit Artikel, dan kan je deze stellen in onze besloten Facebookgroep.

TimFit is ontwikkeld als afslankformule en is een wetenschappelijk onderbouwde afslankmethode. TimFit bevat in tegenstelling tot andere maaltijdvervangers zeer weinig suikers, heeft 2 keer zo veel eiwitten en drie keer zo veel vezels dan andere maaltijdvervangers!

TimFit zit boordevol gezonde voedingsstoffen en is vrij van kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen, ongezonde suikers en e-nummers. Maar TimFit is bovenal Erg Lekker! Wij onderscheiden ons door de vrijblijvende ondersteuning van onze afslankcoaches.

Timfit heeft vijf verschillende smaken; Aardbei, Vanille, Banaan, Chocolade en Cappuccino. Ben je op zoek naar een compleet pakket om direct te beginnen met afvallen? Bekijk dan onze afslankpakketten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending 🆓

Bij alle orders vanaf € 40,-

Morgen in Huis 📦

Bezorgd in Nederland en Belgie

Webshop Keurmerk ✔️

Weten waar je mee te maken hebt

Nederlands Product 🇳🇱

Geproduceerd in Nederland (HACCP)