👉 5 kilo Kwijt met TopFit

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

Heb jij een Afslankmaatje? Doe het samen!

Heb jij al een Afslankmaatje?

Als je hebt voorgenomen dat je wilt gaan afvallen dan zal je zien dat het volgen van een dieet niet altijd even gemakkelijk is. Bijna altijd ben jij de enigste thuis die een dieet volgt en terwijl de anderen lekker los kunnen gaan op alle lekkere dingen en geen grammetje aankomen heb jij het gevoel dat je de dag moet rond komen op een blaadje sla.

In het begin van je dieet kun je hier nog wel mee omgaan omdat je gemotiveerd bent. Maar als je veel wilt afvallen duurt dit meestal wat langer omdat je uiteraard ook niet wilt crashen en dan kan het voorkomen dat je motivatie langzaam maar zeker gaat verdwijnen. Wat je in dit soort situaties de helpende hand kan bieden is een afslankmaatje!

Waarom een Afslankmaatje?

Een afslankmaatje kan iedereen zijn, het kan iemand van je vriendenkring zijn of iemand uit je familie die net als jij wilt afvallen. Of je kunt online afslankmaatjes vinden bijvoorbeeld in onze Facebookgroep TimFit friends afslankverhalen en recepten.  Jullie kunnen elkaar motiveren op drie belangrijke vlakken namelijk:

Dieet Stress:

Het kan zijn dat je ontzettend in de verleiding komt om toch die afslag even te nemen bij de Mac drive om een heerlijke Big Mac te eten. Echter, in je achterhoofd zeurt een klein stemmetje  “Jouw afslankmaatje zou het wel volhouden, dus daarom jij ook.” Jij wilt toch niet dat jouw afslankmaatje bij het wekelijks weegmomentje een kilo lichter weegt en jij een kilo zwaarder en jij moet opbiechten dat je een verkeerde afslag hebt genomen?

Moe van lichaamsbeweging:

Als je je sloom en lui voelt is het maar al te verleidelijk niet te gaan bewegen. Na een werkdag plof je liever op de bank dan dat je even een flinke wandeling gaat maken. Je afslankmaatje kan je hier echter doorheen slepen. Dit is helemaal efficiënt als jullie samen bewegen. Samen fit, meer energie en meestal ook nog eens heel gezellig… dat klinkt toch goed?

Emotioneel:

Iedereen kan zich wel een keer depressief, nerveus en gestrest voelen. Als je op dieet bent kunnen deze gevoelens je er toe zetten de handdoek in de ring te gooien en de voorraadkast te gaan plunderen. Bel of App je afslankmaatje voor afleiding doordat jullie hierover met elkaar over  kunnen praten vergeet je jouw eetdrang en voel jij je na dit gesprekje weer helemaal opgeladen en kun jij er weer vol voor gaan.

Wees kritisch bij het selecteren van je afslankmaatje

Wees kritisch bij het selecteren van je afslankmaatje. Je zit namelijk niet te wachten op iemand die negatief ingesteld is of die afslanken niet echt serieus neemt. Je hebt iemand nodig die jou voor 100% steunt en je vooral motiveert en niet demotiveert.

Je moet onthouden dat het niet een wedstrijd is tussen jou en je afslankmaatje, het is meer een samenwerking, een partnerschap zodat jullie allebei jullie doel behalen.

TimFit coach als afslankmaatje

Ook onze coaches willen jouw afslankmaatje zijn. Stuur ze een bericht als het even moeilijker gaat of als je even wat extra tips nodig hebt. Ze helpen je met alle liefde de moeilijke en lastige periodes door. Zij willen als geen ander dat jij je doel bereikt en met een brede lach en vol zelfvertrouwen de toekomst in gaat!

Kennismaken met het TimFit Proefpakket

Ken jij TimFit nog niet? TimFit heeft handig proefpakket voor 5 dagen zodat jij de overheerlijke smaken kunt proeven in handige meeneem sachets!

Gegarandeerd resultaat na 5 dagen
? Probeer alle 5 smaken van TimFit
? Persoonlijke begeleiding door onze ervaren consulenten
? Vandaag besteld, morgen gratis bezorgd
? Bespaar geld op je ontbijt en lunch
? Zeer weinig suikers

Wij beloven je dat je het Resultaat al na 5 dagen op de weegschaal zélf kunt zien! Dit zal je motiveren om door te gaan tot dat je jouw streefgewicht bereikt hebt!

Zo werkt TimFit

Met TimFit® val je effectief af door 3 uitgebalanceerde maaltijden per dag te nuttigen waarvan je twee maaltijden per dag (ontbijt en de lunch) door de unieke gezonde en uitgebalanceerde TimFit SX-5 maaltijden vervangt.

Door de unieke SX-5 mix en uitgekiende dosering van micro- en macronutriënten is TimFit de crème de la crème onder de uitgebalanceerde maaltijdvervangers. De TimFit voedzame maaltijden zijn eenvoudig en snel te bereiden en kunnen u geld besparen. Daarnaast vinden onze TimFit klanten ze ook nog eens heel erg lekker!

Eenvoudig te volgen en perfect te integreren in uw dagelijks leven.
Tijdens de avondmaaltijd bereid je jouw eigen maaltijd met mager vlees of vis en groenten volgens onze smakelijke en eenvoudig te bereiden recepten die vetvrij en koolhydraatarm (brandstof uit aardappelen, brood, pasta etc. worden tijdelijk geweerd) zijn. Uw gezinsleven en sociale leven hoeven nu dus niet meer te lijden omdat u wilt afvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending 🆓

Bij alle orders vanaf € 40,-

Morgen in Huis 📦

Bezorgd in Nederland en Belgie

Webshop Keurmerk ✔️

Weten waar je mee te maken hebt

Nederlands Product 🇳🇱

Geproduceerd in Nederland (HACCP)