Geplaatst op Geef een reactie

Feiten en fabels over afvallen tijdens de overgang!

TimFit overgang
TimFit overgang

Feiten en Fabels over afvallen tijdens de overgang

Vrouwen van boven de 50 krijgen vaak grappen naar hun hoofd geslingerd over de menopauze. “Krijg je het warm van mij? bij een opvlieger”of “Wauw, je lijkt wel zwanger met dat buikje” Niet gemeen bedoelt maar deze periode is voor veel vrouwen allesbehalve grappig. Hoewel de meeste vrouwen erg blij zijn als ze niet meer met die maandelijkse toestanden te maken krijgen, kan de overgang de kwaliteit van leven ook flink beïnvloeden. naast de vele grappen Zijn er ook veel feiten en fabels over de menopauze. Benieuwd naar welke? Lees dan verder…

Fabels

Fabel 1. De overgang begint op je 50ste. De overgang begint op de leeftijd waarop de functie van eierstokken begint af te nemen. De gemiddelde leeftijd waarop de overgang begint ligt tussen de 45 en 55 jaar. Sommige vrouwen ervaren zelfs al vroeg in de 40 verandering terwijl anderen pas na de 50 er mee te maken krijgt. Bijna de helft van alle vrouwen heeft de menopauze op 50 jarige leeftijd bereikt bij de andere helft kan het dus ook eerder of later zijn.  Weet jij wanneer je moeder in de overgang is geraakt? Groot kans dat jij ook op deze leeftijd in de overgang raakt. De overgang lijkt namelijk erfelijk bepaald te zijn.

Fabel 2. Je komt aan tijdens de overgang. Telkens wanneer je  hormonen uit balans zijn, kan je metamolisme oftewel stofwisseling vertragen. Hierdoor worden wij vatbaar voor gewichtstoename. Dit geld echter niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen. Wanneer je echter gezond eet en regelmatig actief beweegt vermijdt je niet alleen gewichtstoename, maar zal ook de hoeveelheid spiermassa en de botgezondheid verbeteren.

Fabel 3 De menopauze duurt niet lang. Dit is voor iedereen anders maar in feite kan het jaren duren. Er kan dus beste veel tijd overheen gaan voordat de menopauze plaats vind. Gedurende deze jaren kunnen de periodes van klachten wel schommelen waardoor je de ene keer meer en heftiger klachten ervaart dan een andere periode. Dit komt door de schommelingen in je hormoonspiegels oestrogeen en Progesteron.

Hormonen die veranderen
overgang energie TimFit

Feiten

Feit 1. Je stofwisseling vertraagt. Als je dan hetzelfde voedings- en bewegingspatroon aanhoudt als voor de overgang, dan is het waarschijnlijk dat je aankomt en afvallen niet lukt. Hoe gezond je misschien ook leeft. Dat heeft alles te maken met je stofwisseling die trager wordt. Je lichaam krijgt andere behoeftes. En om af te vallen, moet je andere keuzes maken dan je eerder deed. Daarnaast is het verstandig om het niet alleen te zoeken in je voedingspatroon, maar ook zeker in je bewegingspatroon doordat je stofwisseling vertraagt kan je ook opmerken dat je minder energie hebt.

feit 2 De vetverdeling van je lichaam veranderd. Onderzoekers hebben  ontdekt dat door de daling van de oestrogeenspiegels de vetopslag kan verschuiven van de heupen en dijen, naar de buik. Hierdoor bestaat de kans dat het buikvet toeneemt.

Feit 3 Afvallen tijdens de overgang moeilijker maar zeker niet onmogelijk. Tijdens de overgang gebruikt je lichaam vet om nieuwe oestrogeenhormonen aan te maken als de eierstokken dit niet meer doen. Wel fijn dat je lichaam deze oplossing heeft gevonden maar het wil natuurlijk niet zijn nieuwe energiebron kwijt aan dieet terwijl jij dat buikje wel graag kwijt wilt.  Gezond eten, voldoende vitamines, mineralen, eiwitten en vezels en regelmatig bewegen is de key! laat deze vitamines, mineralen, eiwitten, en vezels nou net eens in een TimFit SX 5 shake zitten.

Je eerste kilo’s kwijt met het TimFit Proefpakket

Ken jij TimFit nog niet? TimFit heeft handig proefpakket voor 5 dagen zodat jij de overheerlijke smaken kunt proeven in handige meeneem sachets!

Gegarandeerd resultaat na 5 dagen
👉 Probeer alle 5 smaken van TimFit
👉 Persoonlijke begeleiding door onze ervaren consulenten
👉 Vandaag besteld, morgen gratis bezorgd
👉 Bespaar geld op je ontbijt en lunch
👉 Zeer weinig suikers

Wij beloven je dat je het Resultaat al na 5 dagen op de weegschaal zélf kunt zien! Dit zal je motiveren om door te gaan tot dat je jouw streefgewicht bereikt hebt!

TimFIt proefpakket korting

TimFit CHROME is een goede aanvulling op het dieet.

TimFit CHROME  bevat een hoge dosering CHROME picolinaat en wordt goed door het lichaam opgenomen.

Productinformatie.
Chroom is een belangrijk mineraal dat ook bijdraagt tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten. Daarnaast zijn gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk.

Aanbevolen dagelijkse dosering.
1 tablet per dag bij het ontbijt.
Ingrediënten per tablet chroompicolinaat 200 µg
200 µg =  500 % (ADH in %) ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

35 dagen afvallen met timfit

Wil je nog meer kilo’s kwijt?

Bestel dan het populairste afslankpakket van TimFit en word ook één van de 150.000 TimFitters die succesvol zijn afgevallen!

Met het TimFit DeluxeFit pakket zorg jij er voor dat je 35 dagen lang op een gezonde en verantwoorde manier afvalt. Gemiddeld vallen TimFitters in 4 weken 12% van hun lichaamsgewicht af in vet! Lijkt je het ook wat en ben je klaar voor verandering? Kies dan voor het DeluxeFit pakket en ervaar het resultaat op je eigen weegschaal!

Zo werkt TimFit

Met TimFit® val je effectief af door 3 uitgebalanceerde maaltijden per dag te nuttigen waarvan je twee maaltijden per dag (ontbijt en de lunch) door de unieke gezonde en uitgebalanceerde TimFit SX-5 maaltijden vervangt.

Door de unieke SX-5 mix en uitgekiende dosering van micro- en macronutriënten is TimFit de crème de la crème onder de uitgebalanceerde maaltijdvervangers. De TimFit voedzame maaltijden zijn eenvoudig en snel te bereiden en kunnen u geld besparen. Daarnaast vinden onze TimFit klanten ze ook nog eens heel erg lekker!

Eenvoudig te volgen en perfect te integreren in uw dagelijks leven.
Tijdens de avondmaaltijd bereid je jouw eigen maaltijd met mager vlees of vis en groenten volgens onze smakelijke en eenvoudig te bereiden recepten die vetvrij en koolhydraatarm (brandstof uit aardappelen, brood, pasta etc. worden tijdelijk geweerd) zijn. Uw gezinsleven en sociale leven hoeven nu dus niet meer te lijden omdat u wilt afvallen.

Reviews TimFit

Afvallen met TimFit SX5

Wetenschappelijk Onderbouwd, Verantwoord en Lekker afvallen voor Man en Vrouw!

Bij TimFit willen we er alles aan doen om je te ondersteunen en te helpen met Afvallen, Stabiliseren en op Gewicht blijven. Op deze pagina vind je alle Afslankpakketten van TimFit. We hebben de pakketten zorgvoldig samengesteld om jouw streefgewicht te behalen. Een goede start is om te bepalen hoeveel dagen je wilt afvallen. Mocht je er zelf niet uitkomen, geen probleem, we staan altijd klaar om je te helpen! Klik op de chat knop linksonderin óf mail ons op coaching@timfit.com!

Waarom moet ik voor TimFit kiezen?

👉 97% van onze TimFitters raadt ons aan
👉 Samen Afvallen in een Besloten Facebook Community
👉 Onze smaken zijn nóg lekkerder geworden
👉 Wetenschappelijk Bewezen Afvallen
👉 Unieke samenstelling

Ik wil TimFit Proeven / weten hoe het smaakt

Kies dan voor het TimFit Proefpakket!

Ik wil een Afslankpakket wat bij mij past

Chat met onze afslank consulenten via de knop linksonderin óf bekijk onze Afslankpakketten. Wij hebben voor elk streefgewicht een weg! Bekijk onze TimFit SX5 pakketten óf vertel ons jouw streefgewicht; we geven je persoonlijk advies!

Je kun took zélf je Afslankpakket samenstellen. Ben je al overtuigd van TimFit óf volg je het Afslankadvies van één van onze consulenten; dan is dit jouw meest voordelige Afslankpakket die je zelf met alle TimFit supplementen kunt samenstellen. Door je eigen Afslankpakket samen te stellen, bestel je precies wat je nodig hebt tegen de meest voordelige prijs!

Het TimFit coaching team staat klaar om je te helpen met het bereiken van je streefgewicht! Je kunt een gesprek starten met je Coach via de volgende manieren. Contact met je coach is heel eenvoudig!

E-mail je coach – Stuur een e-mail naar coaching@timfit.com

Chat met je coach – Start een chat met je coach via de blauwe knop links onderaan de website.

Facebook Messenger – Ga naar facebook en start een gesprek via de Messenger!

Ik wil op korte termijn, veel afvallen

Het TimFit CompleetFit pakket zorgt er voor dat (ook) jij het meeste afvalt! Het is een volledig pakket voor 45 dagen afvallen! Vertel ons jouw afslankdoelen of streefgewicht en wij helpen jou erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *