👉 5 kilo Kwijt met TopFit

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

Elk pondje gaat door het mondje. Klopt dat?

Elk pondje gaat door het mondje. Klopt dat?

Als je meer calorieën binnenkrijgt dan je verbruikt dan slaat je lichaam de niet-gebruikte energie op in de vorm van vet. Je komt dan aan in gewicht.

Energiebalans

Eten en drinken geeft je de energie die je lichaam nodig heeft om te kunnen functioneren en bewegen. Je blijft op gewicht als er een balans is tussen de hoeveelheid energie uit je eten en drinken en de hoeveelheid energie die je lichaam verbruikt.

Ziekte en medicijngebruik

Soms is het niet alleen een kwestie van te veel eten en te weinig bewegen. Sommige mensen verbruiken minder energie doordat ze een ziekte hebben of medicijnen gebruiken. Zij hebben dus ook minder energie uit eten en drinken nodig om in balans te blijven. Als je het vermoeden hebt dat er een medische oorzaak is waardoor je gewicht toeneemt, ga dan altijd naar je huisarts om dit vermoeden te bespreken. Hij of zij kan je verder helpen en je de medische hulp aanbieden die je nodig hebt.

Genen en gewicht

Genen zijn van invloed op je gewicht, maar overgewicht ontstaat vrijwel nooit alleen door genetische aanleg. Er zijn slechts een aantal zeldzame vormen van ernstig overgewicht waarbij een genetische factor de oorzaak is, en waardoor afvallen moeilijk is. Gezond eten en voldoende bewegen zijn daarom een belangrijke basis voor het krijgen en behouden van een gezond gewicht.

Heb je vragen na aanleiding van dit Artikel, dan kan je deze stellen in onze besloten Facebookgroep.

TimFit is ontwikkeld als afslankformule en is een wetenschappelijk onderbouwde afslankmethode. TimFit bevat in tegenstelling tot andere maaltijdvervangers zeer weinig suikers, heeft 2 keer zo veel eiwitten en drie keer zo veel vezels dan andere maaltijdvervangers!

TimFit zit boordevol gezonde voedingsstoffen en is vrij van kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen, ongezonde suikers en e-nummers. Maar TimFit is bovenal Erg Lekker! Wij onderscheiden ons door de vrijblijvende ondersteuning van onze afslankcoaches.

Timfit heeft vijf verschillende smaken; Aardbei, Vanille, Banaan, Chocolade en Cappuccino. Ben je op zoek naar een compleet pakket om direct te beginnen met afvallen? Bekijk dan onze afslankpakketten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending 🆓

Bij alle orders vanaf € 40,-

Morgen in Huis 📦

Bezorgd in Nederland en Belgie

Webshop Keurmerk ✔️

Weten waar je mee te maken hebt

Nederlands Product 🇳🇱

Geproduceerd in Nederland (HACCP)