👉 5 kilo Kwijt met TopFit

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

Eiwitreep als maaltijdvervanger

Eiwitreep als maaltijdvervanger

Een eiwitreep is een hartstikke handig product. Het is voedzaam, compact en je kunt het makkelijk meenemen. Is de eiwitreep een waardige vervanger van een maaltijd of is het alleen een goede (post-workout) snack.

Waaruit bestaat een goede maaltijdvervanger?

Er zijn verschillende producten op de markt die je kunt gebruiken om een maaltijd te vervangen. Denk aan drinkontbijtjes of eiwitrepen.

Belangrijk bij een maaltijdvervanger is dat je niet kort na het eten van dit product weer honger krijgt. De meeste drinkontbijtjes zitten boordevol met suikers. Vloeibare producten zijn ook minder verzadigend dan vaste producten (bron).

Producten die rijk zijn aan eiwitten, geven juist een verzadigd gevoel (bron). Dit is handig als je na het eten van je ontbijtvervanger een paar uur wilt overbruggen tot je weer gaat eten.

Voedingswaarde eiwitreep

Wellicht denk je dat het dan wel snor zit als je een eiwitreep gaat eten. Helaas is dit niet altijd het geval. Ook veel eiwitrepen zitten boordevol met koolhydraten. Het is dus echt van belang dat je oplet welke eiwitreep je uitkiest als maaltijdvervanger.

Doordat je een maaltijd vervangt, mis je ook andere voedingsstoffen. Je krijgt weinig vitaminen en mineralen binnen en die moet je dus uit een andere bron halen. Van sommige vitaminen is de kans best groot dat je een tekort ontwikkeld, zoals bij vitamine D (bron). Tenzij je een maaltijdvervanger vindt waar vitaminen en mineralen aan toegevoegd zijn.

De eiwitreep als maaltijdvervanger

Niet iedere eiwitreep is van dezelfde kwaliteit en is dus even geschikt als maaltijdvervanger. Een van de weinige repen die een waardige maaltijdvervanger is, is de Timfit reep. Deze bevat eiwitten uit meerdere bronnen en toegevoegde vitaminen en mineralen.

Met een eiwitreep van topkwaliteit, zoals die van Timfit, krijg je voldoende voedingsstoffen binnen en heb je een goede maaltijdvervanger te pakken. Minstens zo belangrijk; de reep heeft een heerlijke smaak en heeft een lekkere crunch.

Heb je vragen na aanleiding van dit Artikel, dan kan je deze stellen in onze besloten Facebookgroep.

TimFit is ontwikkeld als afslankformule en is een wetenschappelijk onderbouwde afslankmethode. TimFit bevat in tegenstelling tot andere maaltijdvervangers zeer weinig suikers, heeft 2 keer zo veel eiwitten en drie keer zo veel vezels dan andere maaltijdvervangers!

TimFit zit boordevol gezonde voedingsstoffen en is vrij van kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen, ongezonde suikers en e-nummers. Maar TimFit is bovenal Erg Lekker! Wij onderscheiden ons door de vrijblijvende ondersteuning van onze afslankcoaches.

Timfit heeft vijf verschillende smaken; Aardbei, Vanille, Banaan, Chocolade en Cappuccino. Ben je op zoek naar een compleet pakket om direct te beginnen met afvallen? Bekijk dan onze afslankpakketten.

Gratis Verzending 🆓

Bij alle orders vanaf € 40,-

Morgen in Huis 📦

Bezorgd in Nederland en Belgie

Webshop Keurmerk ✔️

Weten waar je mee te maken hebt

Nederlands Product 🇳🇱

Geproduceerd in Nederland (HACCP)