👉 5 kilo Kwijt met TopFit

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

De Nieuwste Gezondheidstrends

De nieuwste gezondheidstrends

Tegenwoordig zien we het steeds meer, mensen die actief bezig zijn met hun gezondheid. Hoewel dit een fenomeen van alle tijden te noemen is klopt het dat men zich er vandaag de dag steeds meer mee bezig houdt. Dit komt deels doordat er veel meer kennis op dit gebied is dan vroeger. Met behulp van verschillende middelen is het ook nog eens eenvoudiger om je er mee bezig te houden dan eerst het geval was. Zo zul je in de supermarkt verschillende schappen tegenkomen met speciaal geselecteerde gezonde producten. Daarnaast hebben artikelen die gezonder zijn of gezonder dan de alternatieven vaak een speciaal logo om dit aan te geven.

Het valt op dat er in rap tempo steeds veranderingen plaatsvinden wat betreft gezonde trends. Omdat kennis makkelijk te verspreiden is en iedereen hier eenvoudig toegang tot heeft zal dit in de toekomst alleen maar sneller gaan. Zo zijn er oneindig veel soorten diëten waarbij je op de meest uiteenlopende manieren gewicht kunt verliezen. Voor nu focussen we ons op de grootste gezondheidstrends van 2020.

Mindfullness

Misschien is dit een term die niet gelijk bij iedereen een lichtje doet gaan branden. Maar we hebben het hier wel degelijk over een van de grootste gezondheidstrends van dit kalenderjaar. Maar wat houdt het begrip mindfullness nu precies in? Eigenlijk betekent mindfullness niets meer of minder dan bewustzijn. Dit geldt qua gezondheid vooral voor eten en drinken maar kan eigenlijk voor alles gebruikt worden. Het gaat erom dat je meer bewust leeft een meer in het moment. Zo kun je meer van dingen genieten in plaats van alles snel en gehaast te doen. Zo zien we dit met eten vaak ook gebeuren. De bedoeling is rustiger de tijd te nemen te eten en niet heel snel heel veel te eten maar te genieten van elke maaltijd en deze bewust en gedoseerd te nuttigen.

Intermitted Fasting

We hebben er de afgelopen jaren al veel over gehoord, maar ook in 2020 blijft Intermittent Fasting hot topic. En dat is niet voor niets. De belangrijkste twee gezondheidsredenen om te vasten zijn celregeneratie en vetverlies. Er zijn veel vormen van vasten, zoals bijvoorbeeld de onderstaande varianten:

16:8 – Je eet zestien uren niet (de ‘fasting window’) en eet ’s middags, bijvoorbeeld om 12.00 uur, je eerste maaltijd van de dag. Je laatste eetmoment van de dag is acht uur later; in dit geval dus om 20.00 uur.

5:2 – Je vast op twee achtereenvolgende dagen (met een ‘fasting window’ zoals de vorige optie), maar eet aan het eind van de dag een kleine maaltijd als diner, zoals een grote kom soep met verse groenten (500 ml). De overige vijf dagen eet je zoals je wilt.

Eiwitten

Er komen steeds meer manieren naar boven om een goede hoeveelheid eiwitten binnen te krijgen. Waar dit eerst vooral ging via vlees heb je inmiddels talloze andere en gezondere opties. Natuurlijk speelt TimFit daar ook een rol in! Met een viertal verschillende eiwitten (Ei albumine, Wei eiwit isolaat, Soja eiwit isolaat en Collageen hydrolisaat) neem je voldoende eiwitten in!

Gezond drinken

Een punt waar steeds meer keuze in komt en werk van gemaakt wordt is gezond drinken. Inmiddels is wel bekend dat het drinken van veel water heel erg goed is. Het helpt met afvallen en is simpelweg erg gezond. Zo zien we de keuze in verschillende soorten gezond water alsmaar toenemen. Iedereen heeft ongetwijfeld wel eens van bijvoorbeeld vitamine water gehoord. Dit is een prima alternatief voor mensen die niet graag alleen maar water drinken. Wat ook steeds populairder wordt is het drinken van water met daarin bepaalde verse groenten en fruit. Voorbeelden hiervan zijn komkommer water, kokoswater en water met meloen. Zo zien we dat langzamerhand de frisdranken aan populariteit verliezen en dit soort drankjes steeds meer worden gedronken.

En wij merken natuurlijk dat er steeds meer TimFit gedronken wordt!

Heb je vragen na aanleiding van dit Artikel, dan kan je deze stellen in onze besloten Facebookgroep.

TimFit is ontwikkeld als afslankformule en is een wetenschappelijk onderbouwde afslankmethode. TimFit bevat in tegenstelling tot andere maaltijdvervangers zeer weinig suikers, heeft 2 keer zo veel eiwitten en drie keer zo veel vezels dan andere maaltijdvervangers!

TimFit zit boordevol gezonde voedingsstoffen en is vrij van kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen, ongezonde suikers en e-nummers. Maar TimFit is bovenal Erg Lekker! Wij onderscheiden ons door de vrijblijvende ondersteuning van onze afslankcoaches.

Timfit heeft vijf verschillende smaken; Aardbei, Vanille, Banaan, Chocolade en Cappuccino. Ben je op zoek naar een compleet pakket om direct te beginnen met afvallen? Bekijk dan onze afslankpakketten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending 🆓

Bij alle orders vanaf € 40,-

Morgen in Huis 📦

Bezorgd in Nederland en Belgie

Webshop Keurmerk ✔️

Weten waar je mee te maken hebt

Nederlands Product 🇳🇱

Geproduceerd in Nederland (HACCP)