👉 5 kilo Kwijt met TopFit

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

Ben jij een Emotie eter? 6 tips om dit te overwinnen!

Herken jij dat?

Naar voedsel grijpen in stressvolle situaties, na teleurstellingen, uit verveling, uit verdriet, eenzaamheid of juist uit geluk? Voor veel mensen een herkenbaar probleem en vooral voor mensen die juist graag willen afvallen. Je eet niet omdat je honger hebt maar omdat eten je op dat moment blij maakt en omdat je na zo’n moment vaak schuldig voelt geef je het dieet maar weer op omdat je het gevoel hebt dat je poging toch weer is mislukt. Dit soort moment moet je dus de baas blijven, zodat je niet in die vicieuze cirkel blijft vastzitten maar dit patroon gaat doorbreken. Daarom geven wij jou hier 6 tips die jou gaan helpen!

Met de volgende tips kun jij emo eten de baas

  1. Sla geen maaltijden over. Hou je aan de 3 maaltijden en 2 tussendoortjes per dag. Dit zorgt ervoor dat je geen trek krijgt en je een verzadigd gevoel houdt.  Hierdoor zal je op moeilijke momenten lekkere dingen sneller laten staan.
  2. Controleer je emotie! Waar komt het gevoel vandaan waardoor je je wilt eten? Is het een moment opname of is er iets langdurigs aan het sudderen? Bij een moment opname kun je afleiding zoeken. Neem even tijd voor jezelf en ga een wandeling maken of ga mediteren om innerlijk rust krijgen. Bij iets langdurigs zoek hulp! Door er over te praten kan iemand misschien oplossingen inbrengen die jou kunnen helpen de situatie te veranderen waardoor jij je beter in je vel voelt.
  3. Verberg je snacks! Of nog beter haal het niet in huis! Iets wat je niet in huis hebt kun je ook niet opeten.

4. Schrijf voor jezelf moeilijke momenten op. Hierdoor krijg je een beter inzicht over de momenten waarop je naar eten wilt grijpen terwijl je het nodig hebt. Als je inzicht hebt in het waarom kun je ook makkelijker denken in oplossingen.

5. Heb je vooral trek in zoete dingen? De meeste emotie eters hebben vooral trek in zoete dingen maar het kan ook zijn dat je bloedsuikerspiegel uit balans is waardoor je trek naar zoet toeneemt. Je kan op zulke momenten dat beter grijpen naar een appel dan naar een chocolade koekje en kun je overwegen om ons supplement chroom++ erbij te gaan nemen. Chroom++ houd je bloedsuikerspiegel in balans waardoor je trek naar zoet afneemt.

6. Zit je even niet lekker in je vel? Weet je even niet meer wat te doen? Neem contact op met onze voedingscoaches! Ze helpen je met alle liefde door de moeilijke momenten heen en geven je graag aanvullende tips om deze moeilijke momenten te trotseren.

Je eerste kilo’s kwijt met het TimFit Proefpakket

Ken jij TimFit nog niet? TimFit heeft handig proefpakket voor 5 dagen zodat jij de overheerlijke smaken kunt proeven in handige meeneem sachets!

Gegarandeerd resultaat na 5 dagen
? Probeer alle 5 smaken van TimFit
? Persoonlijke begeleiding door onze ervaren consulenten
? Vandaag besteld, morgen gratis bezorgd
? Bespaar geld op je ontbijt en lunch
? Zeer weinig suikers

Wij beloven je dat je het Resultaat al na 5 dagen op de weegschaal zélf kunt zien! Dit zal je motiveren om door te gaan tot dat je jouw streefgewicht bereikt hebt!

TimFit CHROME is een goede aanvulling op het dieet.

TimFit CHROME  bevat een hoge dosering CHROME picolinaat en wordt goed door het lichaam opgenomen.

Productinformatie.
Chroom is een belangrijk mineraal dat ook bijdraagt tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten. Daarnaast zijn gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk.

Aanbevolen dagelijkse dosering.
1 tablet per dag bij het ontbijt.
Ingrediënten per tablet chroompicolinaat 200 µg
200 µg =  500 % (ADH in %) ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Wil je nog meer kilo’s kwijt?

Bestel dan het populairste afslankpakket van TimFit en word ook één van de 150.000 TimFitters die succesvol zijn afgevallen!

Met het TimFit DeluxeFit pakket zorg jij er voor dat je 35 dagen lang op een gezonde en verantwoorde manier afvalt. Gemiddeld vallen TimFitters in 4 weken 12% van hun lichaamsgewicht af in vet! Lijkt je het ook wat en ben je klaar voor verandering? Kies dan voor het DeluxeFit pakket en ervaar het resultaat op je eigen weegschaal!

Zo werkt TimFit

Met TimFit® val je effectief af door 3 uitgebalanceerde maaltijden per dag te nuttigen waarvan je twee maaltijden per dag (ontbijt en de lunch) door de unieke gezonde en uitgebalanceerde TimFit SX-5 maaltijden vervangt.

Door de unieke SX-5 mix en uitgekiende dosering van micro- en macronutriënten is TimFit de crème de la crème onder de uitgebalanceerde maaltijdvervangers. De TimFit voedzame maaltijden zijn eenvoudig en snel te bereiden en kunnen u geld besparen. Daarnaast vinden onze TimFit klanten ze ook nog eens heel erg lekker!

Eenvoudig te volgen en perfect te integreren in uw dagelijks leven.
Tijdens de avondmaaltijd bereid je jouw eigen maaltijd met mager vlees of vis en groenten volgens onze smakelijke en eenvoudig te bereiden recepten die vetvrij en koolhydraatarm (brandstof uit aardappelen, brood, pasta etc. worden tijdelijk geweerd) zijn. Uw gezinsleven en sociale leven hoeven nu dus niet meer te lijden omdat u wilt afvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending 🆓

Bij alle orders vanaf € 40,-

Morgen in Huis 📦

Bezorgd in Nederland en Belgie

Webshop Keurmerk ✔️

Weten waar je mee te maken hebt

Nederlands Product 🇳🇱

Geproduceerd in Nederland (HACCP)