100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

Beginnen met afvallen… Waar begin je?

Je kunt er als een berg tegenop zien – afvallen. Want waar begin je mee, hoe pak je het aan en wanneer begin je? In dit artikel lees je alles over het beginnen met afvallen in vier stappen.

 1. Bepaal je doelen?
  Voordat je bepaalt hoe je het gaat doen, moet je eerst bepalen wat je gaat doen. Is het jouw bedoeling om alleen een bepaald streefgewicht te behalen, of heb je andere doelen? Geef ook aan wanneer je je doelen wilt bereiken.Zorg ervoor dat jouw doelen realistisch zijn. Vijf tot tien procent van je gewicht verliezen binnen een half jaar is realistisch (bron).
 2. Hoe wil je je doelen bereiken?
  Het is belangrijk om ook alvast na te denken over de methode die je wilt gebruiken om af vallen. Als je gaat beginnen met afvallen is het belangrijk dat je terugvalt op iets dat bewezen is, zoals een eiwitrijk dieet op basis van maaltijdvervangers (bron).Vaak gebruik je meerdere methoden om je doel te halen. Je past bijvoorbeeld niet alleen je voeding aan, maar je gaat ook meer bewegen.
 3. Schrijf je doelen en methoden op
  Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen hun doelen makkelijker bereiken als zij deze opschrijven (bron). Schrijf je doelen én je methode op in een of twee zinnen. Bijvoorbeeld: ‘Ik wil binnen een jaar tien kilo afvallen met een eiwitrijk dieet zodat ik weer in mijn oude kleding pas. Ik ga iedere dag vijf kilometer wandelen, zodat ik mij beter en fitter voel.’
 4. Houd de voortgang bij
  Op een gegeven moment ga je gewoon beginnen. Op dat moment is het belangrijk dat je de voortgang bijhoudt. Houdt een dagboekje bij waarin je je gewicht noteert en waarin je aangeeft of je je aan je dieet en beweegdoelen hebt gehouden. Staar je niet alleen blind op het gewicht, maar noteer ook andere dingen. Hoe voelde je je vandaag bijvoorbeeld?

Beginnen met afvallen lukt nu eenmaal een stuk beter als je een goed plan maakt.

Heb je vragen na aanleiding van dit Artikel, dan kan je deze stellen in onze besloten Facebookgroep.

TimFit is ontwikkeld als afslankformule en is een wetenschappelijk onderbouwde afslankmethode. TimFit bevat in tegenstelling tot andere maaltijdvervangers zeer weinig suikers, heeft 2 keer zo veel eiwitten en drie keer zo veel vezels dan andere maaltijdvervangers!

TimFit zit boordevol gezonde voedingsstoffen en is vrij van kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen, ongezonde suikers en e-nummers. Maar TimFit is bovenal Erg Lekker! Wij onderscheiden ons door de vrijblijvende ondersteuning van onze afslankcoaches.

Timfit heeft vijf verschillende smaken; Aardbei, Vanille, Banaan, Chocolade en Cappuccino. Ben je op zoek naar een compleet pakket om direct te beginnen met afvallen? Bekijk dan onze afslankpakketten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending 🆓

Bij alle orders vanaf € 40,-

Morgen in Huis 📦

Bezorgd in Nederland en Belgie

Webshop Keurmerk ✔️

Weten waar je mee te maken hebt

Nederlands Product 🇳🇱

Geproduceerd in Nederland (HACCP)