👉 5 kilo Kwijt met TopFit

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

6 Oorzaken en tips om je metabolisme te verhogen!

Afvallen lukt niet of gaat heel langzaam… Herkenbaar?

Wil je afvallen dan is het uiteraard belangrijk dat je stofwisseling (metabolisme) goed blijft functioneren en niet te langzaam werkt. Werkt je stofwisseling niet goed dan zal je aankomen in gewicht, niet of veel langzamer afvallen. Maar wat zijn nou de meest voorkomende oorzaken van een traag metabolisme en hoe kan je deze verhogen? Hier gaan wij jou antwoord op geven.

6 tips om je stofwisseling te versnellen om beter af te vallen!

1. Je eet te weinig

Op het moment dat je lichaam merkt dat je te weinig voeding (Calorieën) binnenkrijgt, vertraagt je stofwisseling. Je lichaam wil namelijk graag energie behouden en gaat in spaarstand. Minder eten hoeft dus niet te betekenen dat het ook een goed idee is

2. Je eet te onregelmatig!

Een langzame stofwisseling kan worden voorkomen door gedurende de dag regelmatig iets te eten. Op die manier geef je je stofwisseling constant iets te doen en blijft het dus actief aan het werk. Dus sla je tussendoortjes niet over!

3. Je slaat je ontbijt over!

Net als de rest van je lichaam moet ook de stofwisseling ’s ochtends op gang komen. Sla daarom nooit het ontbijt over, want in dat geval wordt je stofwisseling niet wakker. Zelfs als je ’s ochtends totaal geen trek hebt, is het raadzaam om iets te eten. Neem bij voorkeur iets met eiwitten of vezels om je stofwisseling een kickstart te geven zoals bijvoorbeeld een TimFit SX-5 shake!

4. Je bent in of voorbij de Menopauze/Penopauze

Tijdens en na de Meno of Penopauze zorgt een grote hormonale verandering ervoor dat je metabolisme steeds trager wordt. Hierdoor krijgt je lichaam steeds meer moeite met het verwerken en het verbranden van de calorieën die je binnenkrijgt. De juiste supplementen kunnen je helpen deze verandering enigszins op te vangen. Laat je daarom altijd informeren door onze afslankcoaches over de juiste supplementen die bij jouw persoonlijke situatie aan zal sluiten.

5. Er is een medische oorzaak!

Ook bepaalde medische aandoeningen zoals bijv. een traag werkende schildklier kunnen je metabolisme vertragen. Afvallen is in dat geval iets lastiger maar zeker niet onmogelijk. Met de juiste aanpak kan ook jij je doel bereiken. Onze afslankcoaches helpen je daar graag bij!

6. Je drinkt te weinig!

Je Lichaam is net als een machine… Verzorg jij je machine niet goed en vul je de olie niet op tijd aan dan loopt het vast. Als jij je lichaam niet voorziet van voldoende vocht zal ook jouw metabolisme trager gaan werken omdat het graag vocht wil blijven vasthouden om goed te blijven functioneren. Te weinig drinken is dus geen goed idee! Drink minimaal 1.5 tot 2 liter vocht per dag!

Wil je nóg meer weten over dit onderwerp? Laat het ons weten via de chat! Wij vertellen je er graag meer over!

Kennismaken met het TimFit Proefpakket

Ken jij TimFit nog niet? TimFit heeft handig proefpakket voor 5 dagen zodat jij de overheerlijke smaken kunt proeven in handige meeneem sachets!

Gegarandeerd resultaat na 5 dagen
Probeer alle 5 smaken van TimFit
Persoonlijke begeleiding door onze ervaren consulenten
Bespaar geld op je ontbijt en lunch
Zeer weinig suikers

Wij beloven je dat je het Resultaat al na 5 dagen op de weegschaal zélf kunt zien! Dit zal je motiveren om door te gaan tot dat je jouw streefgewicht bereikt hebt!

Zo werkt TimFit

Met TimFit® val je effectief af door 3 uitgebalanceerde maaltijden per dag te nuttigen waarvan je twee maaltijden per dag (ontbijt en de lunch) door de unieke gezonde en uitgebalanceerde TimFit SX-5 maaltijden vervangt.

Door de unieke SX-5 mix en uitgekiende dosering van micro- en macronutriënten is TimFit de crème de la crème onder de uitgebalanceerde maaltijdvervangers. De TimFit voedzame maaltijden zijn eenvoudig en snel te bereiden en kunnen u geld besparen. Daarnaast vinden onze TimFit klanten ze ook nog eens heel erg lekker!

Eenvoudig te volgen en perfect te integreren in uw dagelijks leven.
Tijdens de avondmaaltijd bereid je jouw eigen maaltijd met mager vlees of vis en groenten volgens onze smakelijke en eenvoudig te bereiden recepten die vetvrij en koolhydraatarm (brandstof uit aardappelen, brood, pasta etc. worden tijdelijk geweerd) zijn. Uw gezinsleven en sociale leven hoeven nu dus niet meer te lijden omdat u wilt afvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending 🆓

Bij alle orders vanaf € 40,-

Morgen in Huis 📦

Bezorgd in Nederland en Belgie

Webshop Keurmerk ✔️

Weten waar je mee te maken hebt

Nederlands Product 🇳🇱

Geproduceerd in Nederland (HACCP)