👉 5 kilo Kwijt met TopFit

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

5 Tips om gezond af te vallen na een zwangerschap

Hoe krijg ik mijn figuur weer terug

Je lichaam is een geweldige uitvinding.. Het kan de grootste geschenken op de wereld zetten.  Tijdens de kraamweken is het laatste waar jij je druk om maakt je lichaam want je bent veel te druk met je wondertje en je rol als kersverse moeder.

Maar na een tijdje ben je toch wel benieuwd hoe jij je oude lichaam weer terugkrijgt. Tijdens een zwangerschap kom je namelijk wat extra aan en dat gaat er niet bij iedereen vanzelf weer af. Gelukkig weten wij raad en geven je 5 tips om je oude figuur weer terug te krijgen!

5 TimFit Tips om af te vallen na de zwangerschap

  1. Begin niet te snel met afvallen Je lichaam heeft het best zwaar gehad tijdens de zwangerschap en bevalling dus geef je lichaam de tijd om te herstellen en om je hormonen weer in balans te brengen. Gemiddeld genomen duurt dit tussen de 6-8 weken. Als je te snel begint kan het zijn dat je lichaam gaat protesteren en juist helemaal niet in gewicht zal dalen.
  2. Begin niet met afvallen als je borstvoeding geeft Je lichaam heeft energie nodig om melk te produceren. Ga je minder eten kan dit gevolgen hebben voor je melk productie waardoor je kindje zeer waarschijnlijk te weinig voeding binnen krijgt. Wacht liever even tot je kindje minder gaat drinken en op een natuurlijke manier af bouwt. Drinkt je kindje nog maar 1 of 2 keer per dag dan kan je gerust beginnen.
  3. Ga veel bewegen Als je wilt afvallen is bewegen belangrijk. Met een klein kindje thuis is sporten niet altijd makkelijk en zeker niet als je borstvoeding geeft. Gelukkig hoeft bewegen niet intensief sporten te betekenen. Leg je kindje in de wandelwagen en maak een heerlijke lange wandeling. Jij krijgt beweging en jouw kindje frisse lucht. Win Win situatie dus!

4. Eet gezond. Dat klinkt natuurlijk logisch, maar het is na een bevalling niet altijd vanzelfsprekend. Je hormonen en het drukke moederschap maken het niet altijd eenvoudig om gezonde keuzes te maken en zal je sneller voor een snelle hap kiezen of erger nog je gaat maaltijden overslaan. Wil je zeker weten dat je toch een gezond ontbijt of lunch binnenkrijgt vol met de juiste voedingstoffen? Kies dan voor een TimFit maaltijdshake of een TimFit maaltijdreep

4. Snel weer je oude figuur weer terug op een gezonde manier Ben je volledig hersteld van je bevalling en geef je geen borstvoeding meer en wilt toch wel graag weer heel snel in je eigen kleding passen? Vraag dan eens een vrijblijvend en gratis advies aan onze voedingscoaches. Zij kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuzes afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je daarnaast ondersteunen en coachen om jouw oude figuur van voor de zwangerschap weer snel terug te krijgen.

Kennismaken met het TimFit Proefpakket

Ken jij TimFit nog niet? TimFit heeft handig proefpakket voor 5 dagen zodat jij de overheerlijke smaken kunt proeven in handige meeneem sachets!

Gegarandeerd resultaat na 5 dagen
? Probeer alle 5 smaken van TimFit
? Persoonlijke begeleiding door onze ervaren consulenten
? Vandaag besteld, morgen gratis bezorgd
? Bespaar geld op je ontbijt en lunch
? Zeer weinig suikers

Wij beloven je dat je het Resultaat al na 5 dagen op de weegschaal zélf kunt zien! Dit zal je motiveren om door te gaan tot dat je jouw streefgewicht bereikt hebt!

Zo werkt TimFit

Met TimFit® val je effectief af door 3 uitgebalanceerde maaltijden per dag te nuttigen waarvan je twee maaltijden per dag (ontbijt en de lunch) door de unieke gezonde en uitgebalanceerde TimFit SX-5 maaltijden vervangt.

Door de unieke SX-5 mix en uitgekiende dosering van micro- en macronutriënten is TimFit de crème de la crème onder de uitgebalanceerde maaltijdvervangers. De TimFit voedzame maaltijden zijn eenvoudig en snel te bereiden en kunnen u geld besparen. Daarnaast vinden onze TimFit klanten ze ook nog eens heel erg lekker!

Eenvoudig te volgen en perfect te integreren in uw dagelijks leven.
Tijdens de avondmaaltijd bereid je jouw eigen maaltijd met mager vlees of vis en groenten volgens onze smakelijke en eenvoudig te bereiden recepten die vetvrij en koolhydraatarm (brandstof uit aardappelen, brood, pasta etc. worden tijdelijk geweerd) zijn. Uw gezinsleven en sociale leven hoeven nu dus niet meer te lijden omdat u wilt afvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending 🆓

Bij alle orders vanaf € 40,-

Morgen in Huis 📦

Bezorgd in Nederland en Belgie

Webshop Keurmerk ✔️

Weten waar je mee te maken hebt

Nederlands Product 🇳🇱

Geproduceerd in Nederland (HACCP)