👉 5 kilo Kwijt met TopFit

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

Buikvet kwijtraken? Hoe kom je er vanaf?

Veel mensen vinden buikvet maar lelijk en willen er daarom vanaf. Dat is niet het enige probleem met buikvet, het is ook ongezond. Kun je je buikvet kwijtraken en zo ja, hoe?

Wat is buikvet?

Buikvet is vet dat dicht rondom de interne organen zoals de lever heen zit. Dit vet wordt ook wel visceraal vet genoemd.

Normaal vet in je lichaam is niet per se ongezond, maar buikvet wel. Buikvet vergroot de kans op ontstekingen in je lichaam (bron) en buikvet speelt een belangrijke rol in het ontstaan van diabetes (bron).

Overigens is het niet zo dat je er meteen als een fotomodel of bodybuilder uitziet als je buikvet weg is. Het betekent alleen dat de ‘rolletjes’ weg zijn, maar er zit nog steeds vet op je buik. Dit kan geen kwaad. Wil je er dan nog strakker uit zien, dan moet je hard aan de slag om je vetpercentage naar beneden te brengen en om je buikspieren te trainen.

Een veel gegeven advies is dat je buikspieroefeningen moet doen om van je buikvet af te komen. Ja, je verbrand calorieën als je buikspieroefeningen doet, maar dit gaat niet gelijk ten koste van je buikvet. Je kunt net zo goed gaan fietsen of touwtje springen. Als je van je buikvet af wilt, moet je iets anders doen.

Buikvet kwijtraken? Van je buikvet af komen doe je zo

Buikvet kwijtraken? Het is goed mogelijk om je buikvet kwijt te raken. Je buikvet is het vet dat je het eerste verbrandt op het moment dat je gaat afvallen (bron). Een effectief dieet, zoals een eiwitrijk dieet, helpt jou om zo snel mogelijk van je buikvet af te komen. Je kunt dit proces versnellen door ook nog meer te gaan eten.

Het resultaat is niet alleen dat je buik er een stuk beter uit ziet, het is ook nog eens een stuk beter voor je gezondheid.

Heb je vragen na aanleiding van dit Artikel, dan kan je deze stellen in onze besloten Facebookgroep.

TimFit is ontwikkeld als afslankformule en is een wetenschappelijk onderbouwde afslankmethode. TimFit bevat in tegenstelling tot andere maaltijdvervangers zeer weinig suikers, heeft 2 keer zo veel eiwitten en drie keer zo veel vezels dan andere maaltijdvervangers!

TimFit zit boordevol gezonde voedingsstoffen en is vrij van kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen, ongezonde suikers en e-nummers. Maar TimFit is bovenal Erg Lekker! Wij onderscheiden ons door de vrijblijvende ondersteuning van onze afslankcoaches.

Timfit heeft vijf verschillende smaken; Aardbei, Vanille, Banaan, Chocolade en Cappuccino. Ben je op zoek naar een compleet pakket om direct te beginnen met afvallen? Bekijk dan onze afslankpakketten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending 🆓

Bij alle orders vanaf € 40,-

Morgen in Huis 📦

Bezorgd in Nederland en Belgie

Webshop Keurmerk ✔️

Weten waar je mee te maken hebt

Nederlands Product 🇳🇱

Geproduceerd in Nederland (HACCP)