Maaltijdvervangers leveren voldoende vitamines en mineralen?

Veelgestelde vragen en antwoorden

Leveren Maaltijdvervangers voldoende vitamines en mineralen?

Maaltijdvervangers zijn, afhankelijk van het merk, verkrijgbaar in: reep, shake, pudding, soep en een kant- en klare warme maaltijd. Indien maaltijdvervangers op de juiste manier gebruikt worden, leveren ze voldoende vitamines en mineralen.

Maaltijdvervangers en diabetes, gaat dat samen?

Mensen met diabetes kunnen meestal zonder problemen maaltijdvervangers gebruiken. Bij een BMI > 30 kg/m2, een of meerdere co-morbiditeiten en/of slechte glykemische regulatie kunnen maaltijdvervangers overwogen worden. Deze kunnen leiden tot snel gewichtsverlies, verbetering van glykemische regulatie en reductie van cardiovasculaire risicofactoren.

Voordelen van maaltijdvervangers

Aan het gebruik van maaltijdvervangers zitten zowel voor- als nadelen, die niet voor iedereen hetzelfde hoeven te zijn.

 • Sneller gewichtsverlies dan met een “gewoon” voedingsadvies.
 • Duidelijk wat er gegeten en gedronken moet worden.
 • Voldoende voedingsstoffen in elke maaltijdvervanger.
 • Bewust bezig met voeding en gezondheid.

Bron: https://www.vumc.nl/afdelingen/diabetescentrum/InfoDM/Voeding-bij-diabetes/Maaltijdvervangers/

Detoxen en Afvallen met Het TimFit Maandpakket

Met TimFit® valt u effectief af door 3 uitgebalanceerde maaltijden per dag te nuttigen waarvan u twee maaltijden per dag (ontbijt en de lunch) door de unieke gezonde en uitgebalanceerde TimFit SX-5 maaltijden vervangt. Het TimFit Maandpakket bevat alles voor een volledige maand ontgiften en afvallen. Inclusief recepten en online begeleiding door een persoonlijke afslank coach!

Unieke SX-5 samenstelling

Door de unieke SX-5 mix en uitgekiende dosering van micro- en macronutriënten is TimFit de crème de la crème onder de uitgebalanceerde maaltijdvervangers. De TimFit voedzame maaltijd shakes zijn eenvoudig en snel te bereiden en kunnen u geld besparen. Daarnaast vinden onze TimFit klanten ze ook nog eens heel erg lekker.

Geen Streng Dieet

Tijdens de avondmaaltijd bereidt u uw eigen maaltijd met mager vlees of vis en groenten volgens onze smakelijke en eenvoudig te bereiden recepten die vetvrij en koolhydraatarm (brandstof uit aardappelen, brood, pasta etc. worden tijdelijk geweerd) zijn. Uw gezinsleven en sociale leven hoeven nu dus niet meer te lijden omdat u wilt afvallen. U kunt dus gewoon (met een kleine aanpassing) deelnemen aan de avondmaaltijd of met uw gezin uit eten gaan.

Ga voor Resultaat!

De uitgebalanceerde SX-5 maaltijdvervangers van TimFit bestaan uit een unieke mix (SX-5 formule) aan essentiële, (die een mens zelf niet kan aanmaken) micro- en macro-nutriënten met een minimum aan calorieën. Hierdoor neemt u minder calorieën op dan u verbruikt en wordt uw overtollig vet als brandstof gebruikt. Dit is precies wat we als resultaat willen zien; vele TimFitters gingen u al succesvol voor!

TimFit® SX-5 unieke afslankformule

TimFit® SX-5 unieke afslankformule/maaltijdvervanger bevat o.a. de volgende hoogwaardige ingrediënten

Bron van 4 soorten Eiwitten:

(en maar liefst 26 gram per portie van 40 gram)

 1. Ei albumine
 2. Wei eiwit isolaat
 3. Soja eiwit isolaat
 4. Collageen hydrolisaat

Bron van 3 soorten Vezels:

(en maar liefst 6,6 gram per portie van 40 gram)

 1. Inuline
 2. Acaciagom
 3. Fructo oligosacchariden

Andere Ingrediënten:

 1. L-Carnitine tartraat
 2. 23 vitaminen en mineralen
 3. Chroompicolinaat
 4. Linolzuur
 5. L-Cholinine bitartraat
 6. Groene thee extract

De Voordelen

 • Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van de spiermassa
 • Chroom draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten
 • Chroom draagt bij tot een normaal metabolisme van macronutriënten
 • Choline draagt bij tot een normaal metabolisme van vet
 • Choline draagt bij tot een normaal metabolisme van homocysteïne

Zeer Compleet

Tijdens een eiwitdieet krijg je bepaalde voedingsstoffen niet of beperkt binnen. Dit betekent een tekort aan vitamine C en B en andere belangrijke mineralen zoals ijzer, zink, magnesium en foliumzuur. De maaltijdshakes van TimFit, die je shaked met melk of water, zijn volledig afgestemd op de dagelijkse behoefte om het beste resultaat te behalen. Het gaat niet alleen om afvallen, het gaat om een verantwoord dieet met behoud van energie, spierkracht en een normale stofwisseling waardoor geen jo-jo effect optreedt. Met de TimFit shakes is het dan ook niet nodig om, zoals bij veel andere shakes, extra supplementen zoals vezel- vitamine- of kaliumtabletten te slikken. Naast de natuurlijke vetverbrander clarinol bevat de shake een hoge dosis wei- en soja-proteïnen om de spieren te voeden. Twaalf vitaminen en elf mineralen houden de weerstand op peil en L-carnitrine tartraat ondersteunt de vetstofwisseling. Daarnaast zorgt een hoge dosering vezels voor een gezonde stoelgang. Het slikken van extra losse supplementen/capsules is verleden tijd: Alle essentiële ingrediënten zitten in TimFit

Zo Gemakkelijk

Met het afslankprogramma van Timfit vervang je twee maaltijden per dag (het ontbijt en de lunch) door een shake die er in vier verschillende lekkere smaken is. ’s Avonds eet je gezellig met het gezin of je vrienden. Geen aparte gerechten, alleen de koolhydraten vermijden. Geen inspiratie? TimFit helpt graag bij het samenstellen van een gezonde avondmaaltijd met smakelijke recepten. Ook de consulenten staan je graag te woord voor een gratis vrijblijvende begeleiding of nog meer smakelijke recepten.

Tijdelijke actie alleen voor u: € 99,-

Het Maandpakket Bestaat Uit:
– 54 SX-5 maaltijd-shakes voor 1 maand afvallen
– Kies zelf je smaken
– 5 daagse Detox kuur
– Vetverbrandende afslankdruppels
– Shakebeker
– In handige sachets voor thuis of onderweg
– Handleiding met recepten, tips en tricks
– Gratis vrijblijvende coaching door onze consulenten
– Gratis verzonden