TimFit is vernieuwd!

TimFit SX5 is vernieuwd!

Het afgelopen jaar zijn wij bij TimFit druk bezig geweest om onze Maaltijdshakes nóg beter te maken! Op veler verzoek zijn op zoek gegaan naar een betere smaak, makkelijkere bereidbaarheid en een Vegan lijn binnen de TimFit SX5 Afslankformule. En het resultaat is er, bestel de nieuwe TimFit vandaag nog of probeer nieuwe Vegan smaken.

De nieuwe TimFit SX5

Oud ✓ Nieuw
Prijs per sachet € 2,36 (o.b.v. 1 doos*) ✓ € 2,50 (o.b.v. 1 doos*)
Sachets per doos 18 ✓ 10
Gram per sachet 40 gr. ✓ 60 gr.
3 soorten Vezels Ja ✓ Ja
4 soorten Eiwitten Ja ✓ Ja
Smaak Lekker ✓ Nu nóg lekkerder
Aan te maken met Water, i.p.v. Melk Nee ✓ Ja
Vegan variant Nee ✓ Ja
L-Carnitine Ja ✓ Ja
Collageen Ja ✓ Ja
23 Vitaminen en mineralen Ja ✓ Ja
L-Choline & Chroom Ja ✓ Ja
Groene Thee Ja ✓ Ja
Proefpakketten 1 ✓ 2
Afslankpakketten 5 ✓ 12

* Krijg ik nog steeds bundelvoordeel?

* Jazeker! Tegenwoordig hebben wij nóg meer voordeel (tot wel 20%) bij afname van 10 dozen TimFit! En natuurlijk blijven de bestaande kortingscode’s actief!

Kan ik TimFit SX5 en TimFit SX5 Vegan samen gebruiken?

Jazeker! De TimFit SX5 Afslankformule is zo uitgebalanceerd, dat de combinatie van de eiwitbronnen elkaar versterken! Houd onze website in de gaten voor nieuwe Combinatiepakketten!

Waar kan ik TimFit SX5 Vegan bestellen?

De Vegan Maaltijdshakes kan je op deze pagina bestellen en de nieuwe afslankpakketten zijn hier te vinden. Wil je de smaken eerst proeven? Dat kan zeker in ons Vegan Proefpakket!

Kan ik nog steeds TimFit SX5 met magere melk drinken?

Het hoeft niet meer! De vernieuwde TimFit SX5 formule werkt nóg beter wanneer je het met water aanmaakt. Dit bespaart je niet alleen calorieën, maar ook nog eens geld! Je hoeft nu geen melk meer mee te nemen! Handig he?

Ik heb een andere vraag

Onze klantenservice staat voor je klaar! We zijn bereikbaar via de chat (linksonderin), via Facebook of via info@timfit.com