👉 5 kilo Kwijt met TopFit

100.000 mensen+ gingen je voor! Lees ervaringen

👉 Ben jij lid van TimFit Friends?
Eindelijk een Afslankpakket dat voor mij werkt! Simpel, met resultaat en lekker!
Hendrik P.
Bekijk Pakket

Pieta vertelt: Ik heb meer controle over mijn eetpatroon!

Het was hoog tijd om in actie te komen

Er ligt een moeilijke tijd achter me, gelukkig sta ik er nu weer beter voor maar ik was ook nog eens behoorlijk aangekomen. Het was (en is) hoog tijd om hier tegen in actie te komen !! Ik had TimFit al een aantal keren voorbij zien komen en ooit eerder ook al eens een tijdje de shakes gebruikt, met goed resultaat. Deze keer heb ik gekozen voor een compleet afslankpakket met supplementen en de hulp van een coach. Ik had me al zo vaak voorgenomen om te starten met lijnen maar de knop wilde maar niet om .

Ik heb meer controle over mijn eetpatroon

Nu met TimFit merk ik dat ik het fijn vind dat ik ‘s ochtends en ‘s middags een shake neem want dit is lekker duidelijk, geen neiging om meer op te scheppen, op deze manier. Ik heb verschillende smaken en wissel daarmee af. ‘s ochtends neem ik vaak de cappuccino ( maak ik aan met koud water en nog een scheut kokend water) hier neem ik echt m’n momentje voor. Als lunch varieer ik of met water of met skyr 0% vet. Je mag in de 1e fase als tussendoortje een groene appel of sinasappel en kopje vetvrije bouillon en komkommer. en 2x in de week 1 ei. Ik drink veel water , gemberthee, beperk de koffie tot 2 kopjes per dag. De appel doe ik ook wel in stukjes met wat kaneel en dan even in de magnetron, heerlijk ! Ik vind het prima vol te houden , ben eigenlijk verbaasd over hoe goed het me afgaat en daar ben ik erg blij mee !! Dat je via mail bij je coach terecht kunt voor vragen is prettig en ook de vele tips die je regelmatig krijgt zijn fijn. Ik ben ook lid van de facebook groep: TimFit Friends Afslank Ervaringen en recepten, leuk om met “lotgenoten” ervaringen uit te wisselen en elkaar op te peppen als t even wat minder gaat. De recepten die je krijgt voor je diner zijn handig om je op weg te helpen maar met wat creativiteit bedenk ik zelf ook varianten en wissel de recepten ook uit met anderen. Al met al ben ik super positief over deze manier van afvallen en ik kan het dus ook een ieder aanraden. Ik ben nog niet waar ik wil zijn dus ik zet nog even door…. Ga ervoor !! Als ik ‘t kan , kan jij ‘t ook!

Verantwoord en Blijvend Afvallen met TimFit

TimFit is al meer dan 10 jaar een wetenschappelijk bewezen afslankprogramma voor mannen en vrouwen. Met inmiddels ruim 150.000 klanten in Nederland en België mogen we ons met recht een begrip in de Benelux noemen.

Wil jij afvallen en op gewicht blijven? Onze afslankconsulenten helpen je met het bereiken en behouden van jouw streefgewicht!

Waarom juist nu kiezen voor TimFit?
? 97% van onze TimFitters raadt ons aan op Feedback Company
? Samen Afvallen in een Besloten Facebook Community
? Onze smaken zijn nóg lekkerder geworden
? Wetenschappelijk Bewezen Afvallen
? Nu ook in Vegan samenstelling
? Unieke samenstelling

Je eerste kilo’s kwijt met het TimFit Proefpakket

Ken jij TimFit nog niet? TimFit heeft handig proefpakket voor 5 dagen zodat jij de overheerlijke smaken kunt proeven in handige meeneem sachets!

Gegarandeerd resultaat na 5 dagen
? Probeer alle 5 smaken van TimFit
? Persoonlijke begeleiding door onze ervaren consulenten
? Vandaag besteld, morgen gratis bezorgd
? Bespaar geld op je ontbijt en lunch
? Zeer weinig suikers

Wij beloven je dat je het Resultaat al na 5 dagen op de weegschaal zélf kunt zien! Dit zal je motiveren om door te gaan tot dat je jouw streefgewicht bereikt hebt!

Wil je nog meer kilo’s kwijt?

Bestel dan het populairste afslankpakket van TimFit en word ook één van de 150.000 TimFitters die succesvol zijn afgevallen!

Met het TimFit DeluxeFit pakket zorg jij er voor dat je 35 dagen lang op een gezonde en verantwoorde manier afvalt. Gemiddeld vallen TimFitters in 4 weken 12% van hun lichaamsgewicht af in vet! Lijkt je het ook wat en ben je klaar voor verandering? Kies dan voor het DeluxeFit pakket en ervaar het resultaat op je eigen weegschaal!

Zo werkt TimFit

Met TimFit® val je effectief af door 3 uitgebalanceerde maaltijden per dag te nuttigen waarvan je twee maaltijden per dag (ontbijt en de lunch) door de unieke gezonde en uitgebalanceerde TimFit SX-5 maaltijden vervangt.

Door de unieke SX-5 mix en uitgekiende dosering van micro- en macronutriënten is TimFit de crème de la crème onder de uitgebalanceerde maaltijdvervangers. De TimFit voedzame maaltijden zijn eenvoudig en snel te bereiden en kunnen u geld besparen. Daarnaast vinden onze TimFit klanten ze ook nog eens heel erg lekker!

Eenvoudig te volgen en perfect te integreren in uw dagelijks leven.
Tijdens de avondmaaltijd bereid je jouw eigen maaltijd met mager vlees of vis en groenten volgens onze smakelijke en eenvoudig te bereiden recepten die vetvrij en koolhydraatarm (brandstof uit aardappelen, brood, pasta etc. worden tijdelijk geweerd) zijn. Uw gezinsleven en sociale leven hoeven nu dus niet meer te lijden omdat u wilt afvallen.snel afvallen bruiloft – afvallen voor de bruiloft – afvallen voor bruiloft ervaring – afvallen voor je bruiloft – afvallen voor trouwjurk – afvallen voor bruiloft – snel afvallen voor bruiloft – afvallen vrouw 45 jaar – afvallen vrouw 50 jaar – 6 weken afvallen – 6 maanden afvallen – afvallen 7 dagen – 7 weken afvallen – afvallen 8 weken – afvallen 8 uur eten – hoeveel afvallen 8 weken – snel afvallen bruiloft – bruiloft waar aan denken – afvallen voor bruiloft – snel afvallen bruiloft – afvallen bovenlichaam vrouw – afvallen voor je bruiloft – afvallen voor trouwjurk – afvallen rondom buik – snel afvallen voor bruiloft – afvallen voor bruiloft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending 🆓

Bij alle orders vanaf € 40,-

Morgen in Huis 📦

Bezorgd in Nederland en Belgie

Webshop Keurmerk ✔️

Weten waar je mee te maken hebt

Nederlands Product 🇳🇱

Geproduceerd in Nederland (HACCP)