Over Ons

Veelgestelde vragen en antwoorden

Over TimFit

TimFit is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd op het gebied van gezondheid en afvallen. We hebben onze passie gevolgd en inmiddels zijn we uitgegroeid tot marktleider op het gebied van afslankproducten en voedingssupplementen. Het hoofdkantoor van TimFit is gevestigd in Hoofddorp waar we met een team van enthousiaste mensen werken om het leven van onze klanten gezonder en mooier te maken.

TimFit SX-5 is ontwikkeld als afslankformule en als wetenschappelijk onderbouwde en genotificeerde afslankmethode uniek in Nederland en Belgie. TimFit bevat in tegenstelling tot andere maaltijdvervangers zeer weinig suikers, heeft 2 keer zo veel eiwitten en drie keer zo veel vezels dan andere maaltijdvervangers!

TimFit zit boordevol gezonde voedingsstoffen en is vrij van kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen, ongezonde suikers en e-nummers. Maar TimFit is bovenal Erg Lekker!

TimFit onderscheidt zich naast de hoogwaardige producten door vrijblijvende ondersteuning van onze gediplomeerde afslankcoaches. Naast coaching, tips voor het beste resultaat en gratis recepten krijgen klanten exclusief toegang tot de besloten community TimFit Friends waar mensen zoals jij afslankervaringen, gerechten en tips delen.

Wij zijn pas tevreden als jij het bent, meer dan 20.000 mensen gingen je voor, wanneer start jij met TimFit?

Contactgegevens

Transpolispark,
Siriusdreef 17-27,
2132 WT Hoofddorp,
Nederland
(Let op: geen retouradres)

Tel: 020 893 2289
Ma t/m Vr 09.00 – 17.00
info@timfit.com

Afvallen met TimFit SX5

Wetenschappelijk Onderbouwd, Verantwoord en Lekker afvallen voor Man en Vrouw!

Bij TimFit willen we er alles aan doen om je te ondersteunen en te helpen met Afvallen, Stabiliseren en op Gewicht blijven. Op deze pagina vind je alle Afslankpakketten van TimFit. We hebben de pakketten zorgvoldig samengesteld om jouw streefgewicht te behalen. Een goede start is om te bepalen hoeveel dagen je wilt afvallen. Mocht je er zelf niet uitkomen, geen probleem, we staan altijd klaar om je te helpen! Klik op de chat knop linksonderin óf mail ons op coaching@timfit.com!

Waarom moet ik voor TimFit kiezen?

👉 97% van onze TimFitters raadt ons aan
👉 Samen Afvallen in een Besloten Facebook Community
👉 Onze smaken zijn nóg lekkerder geworden
👉 Wetenschappelijk Bewezen Afvallen
👉 Unieke samenstelling

Ik wil TimFit Proeven / weten hoe het smaakt

Kies dan voor het TimFit Proefpakket!

Ik wil een Afslankpakket wat bij mij past

Chat met onze afslank consulenten via de knop linksonderin óf bekijk onze Afslankpakketten. Wij hebben voor elk streefgewicht een weg! Bekijk onze TimFit SX5 pakketten óf vertel ons jouw streefgewicht; we geven je persoonlijk advies!

Je kun took zélf je Afslankpakket samenstellen. Ben je al overtuigd van TimFit óf volg je het Afslankadvies van één van onze consulenten; dan is dit jouw meest voordelige Afslankpakket die je zelf met alle TimFit supplementen kunt samenstellen. Door je eigen Afslankpakket samen te stellen, bestel je precies wat je nodig hebt tegen de meest voordelige prijs!

Het TimFit coaching team staat klaar om je te helpen met het bereiken van je streefgewicht! Je kunt een gesprek starten met je Coach via de volgende manieren. Contact met je coach is heel eenvoudig!

E-mail je coach – Stuur een e-mail naar coaching@timfit.com

Chat met je coach – Start een chat met je coach via de blauwe knop links onderaan de website.

Facebook Messenger – Ga naar facebook en start een gesprek via de Messenger!

Ik wil op korte termijn, veel afvallen

Het TimFit CompleetFit pakket zorgt er voor dat (ook) jij het meeste afvalt! Het is een volledig pakket voor 45 dagen afvallen! Vertel ons jouw afslankdoelen of streefgewicht en wij helpen jou erbij!

Echte Afslankervaringen

Bij TimFit zijn we écht trots op onze klanten. En andersom volgens ons ook! 97% van onze TimFitters raadt ons aan op Feedback Company. Daarin staan inmiddels een kleine duizend reviews over de afslankervaringen met TimFit; goed én slecht! Want wij willen graag transparant zijn!

Wil je zelf in contact met TimFitters komen of zien wat anderen bereiken met TimFit? Wordt dan lid van onze Besloten Facebook Community TimFit Friends. Daarin deelt iedereen lekkere recepten, handige tips én krijgt je een beeld van hoe andere afvallen met TimFit!

Wil je meer verhalen lezen van mensen die zijn afgevallen met TimFit? We hebben een aantal TimFitters gevraagd of ze hun ervaring wilden delen! Lees deze afslankverhalen hier.

Wil je zelf persoonlijk advies en wil je in contact komen met een afslankcoach? Vul deze vragenlijst in en één van onze coaches komt zo snel mogelijk in contact met je!