Uitleg Aminoslank Afslankkuur

UITLEG AMINOSLANK AFSLANK KUUR

• WAT IS AMINOSLANK?
• VOORDELEN
• WERKING AMINOZUREN
• VOEDINGSPLAN
• 25 DAGEN PAKKET BEVAT
• BEGELEIDING TimFit CONSULENTWat is AminoSlank?

Het afvallen aminozuren plan is gebaseerd op de inname van een speciaal geselecteerde groep aminozuren. Deze is op zorgvuldige wijze samengesteld en is van hoge kwaliteit. AminoSlank is een afslankkuur voor 25 dagen en is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die, tijdens het afvallen, gezond en lekker willen eten. De kuur is gecombineerd met Amino HCE, FitEner ++ en BodyFit 24/7.
Deze unieke en natuurlijke voedingssupplementen zijn voor TimFit ontwikkelt en volgens HACCP (=controleproces) geproduceerd in Nederland.

“Door de mix van de uitgekiende voedingssupplementen en een uitgekiend voedingspatroon zult u ervaren dat afvallen geen afzien meer is!” Met de nieuw aangeleerde eetgewoonten ontwikkelt u een gezonde levensstijl met als resultaat: een stabiel lichaamsgewicht.Voedingsplan & fases AminoSlank

De amino afslankkuur is opgedeeld in drie fases:

1. Afslanken.
2. Stabiliseren.
3. Blijf op gewicht.

De stabilisatiefase is bedoeld om uw nieuwe (streef-) gewicht vast te houden om zodoende het bekende jojo effect te voorkomen. Het voedingsplan van AminoSlank is gebaseerd op een gezond eetpatroon en het innemen van hoogwaardige kwaliteit aminozuren.

Ontbijt, lunch en diner

Het ontbijt en de lunch bestaat uit o.a. crackers en brood met mager beleg, tussendoor eet u fruit.  Het diner bestaat uit mager vlees of vis met de toegestane groenten. Het voedingsplan is goed inpasbaar in uw gezinssituatie, omdat u tijdens het diner, met een kleine aanpassing, gewoon mee kunt eten.

Afvallen aminozuren werkt zoals gezegd in combinatie met goede voeding. De enige aanpassing die wij van u vragen in uw dieet is om zeer beperkt koolhydraten tot u te nemen. Dit hoeft niet voor altijd, maar slechts voor de periode dat u de afvallen aminozuren kuur volgt.

N.B. Bij het 25 dagen pakket ontvangt u uiteraard het uitgebreide voedingsplan met de toegestane/verboden beleg, groenten, fruit, vlees, vis en de recepten voor het diner.

Voordelen van afvallen met aminozuren

– Zeer effectief en toch verantwoord afvallen.
– Volledig natuurlijke aminozuren van farmaceutische kwaliteit.
– Gezond voedingspatroon met heerlijke en eenvoudige te bereiden recepten.
– Met een kleine aanpassing gewoon met uw gezin mee eten of uit eten.
– Goede vrijblijvende begeleiding.

Werking van de specifieke aminozuren

Het afvallen aminozuren werkt doordat aminozuren de vetverbranding aanzetten. Dit is een eigenschap die aminozuren hebben. Combineert u dit met goede voeding en u zult extra afvallen.

Amino HCE: Is een aminozuren supplement van farmaceutische kwaliteit. Aminozuren spelen ondermeer een essentiële rol bij o.a. spieropbouw, spieronderhoud, de stofwisseling en vetverbranding. Aminozuren zijn de bouwstenen voor eiwitten.

FitEner++: Afvallen is topsport, uw lichaam heeft tijdens het afslankproces de juiste vitaminen en mineralen nodig om niet vermoeid te raken. FitEner++  is een zeer hoogwaardige vitaminen en mineralen capsule van farmaceutische kwaliteit. Aan FitEner++  zijn geen suikers, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen toegevoegd.

BodyFit 24/7: Tijdens de afslankfase krijgt het lichaam veel afvalstoffen te verwerken. BodyFit24/7 met maar liefst 19 actieve kruiden en mineralen ondersteunt deze afvalstoffen te verwijderen en helpt het lichaam te ontgiften en te reinigen.

Het AminoSlank 25 dagen pakket bevat: 

– 100 capsules Amino HCE
– 60 capsules FitEner++
– 250 ML BodyFit24/7®
– Handleiding met de dieetrichtlijnen en recepten.
– Capsule-doosje voor onderweg.
– Meetlint/BMI.

Begeleiding door onze TimFit consulenten

Heeft u nog vragen voor, tijdens, of na de TimFit AminoSlank kuur dan kunt u altijd uw persoonlijke TimFit consulent vrijblijvend raadplegen. De TimFit consulenten staan altijd klaar met tips en adviezen.